2777
2789

ببخشید البته شما خیلی مطالبتون مفید هست ولی من شنیدم که کبد طبعش معتدل هست ومیگفتن که بخاطر همین هستش که میگن آب یخ نخورید باعث کبد چرب در آینده میشه دکتر ی بود که در برنامه طبیب آمده بود البته بازهم پوزش میخوام میون کلامتون گفتم 

فک کنم فقط منم یه سردی گرمی اعتقاد ندارم

عزیزم اگه شماهم مثل من بعد سالها تجربه متوجه می‌شدین بیشتر مشکلات بدن از اینهاست بهش معتقد می‌شدین.همین رسوب بلغم(سردی)در افراد بلغمی باعث چاقی و بیشتر ناباروری هاست و...توضیحات زیاد هست والان فرصت نوشتنش نیست.ولی من هیچ چیز رو به صرف شنیدن قبول نمیکنم ولی وقتی انجام میدی متوجه تفاوت ها میشی

من اگه این چیزها و در دوران بلوغ میدونستم الان هیچ کدوم از مشکلاتی که به خاطر رژیم های سر خود برای دوتا جوش می‌گرفتم نداشتم و خیلی چیزهای دیگه.

اگر فقط هر چیز رو با مصلحش مصرف کنین و متوجه راحتی اعضای بدن بشین بهش اعتقاد پیدا میکنین

مثلاً همین برنج چون طبع سردی داره چون خودم زیره دوست ندارم داخلش رشته پلویی استفاده میکنم(البته رشته پلویی با آرد سیاه نه آرد سفید شرکتی که خودش بدتر هست) درسته طعمش به خوشایندی برنج خالی نیست ولی هر از گاهی استفاده میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ما خونه از خودمون باشه حالا پدرانه میخاد کمک کنه بگه ۲۰۰ت میدم مام میدیم پرایدی چیزییا برا خون ...

ای بابا درد دل زیاده 3 ماهه برای تبریک خونه ما نیومدن که پول نداریم ولی 250 میلیون دادن بنایی کردند من که از خدام نیان بهتر ولی همسرم بهش بر خورده فامیلای ما اومدن و اونا عین خیالشون نیست

یه بارم تعریف کردم مادر همسرم برادر زادشو پاگشا کرده بود ما هم گفته بودند بریم همسرم گفته بود شما برای ما هیچ کاری نکردید بیایم دعوتی یه عروس دیگه ، خدا شاهده برا روز عقدمون گفتیم برا 10 نفر شام بگیرید گفتن نداریم

همسرم حرف بچه میزنه میگم اگه قرار مثل خانوادت فقط بچه بیاریم و هیچ کمکی و پشتوانه ای براشون نباشیم اصلا حرفشو نزن

در راستای تاپیک منم یه کابینت و برای خوراکی مهمون کنار گذاشتم ولی اکثرا خودمون پاتک میزنیم خخخ
اینکه بدونی خوراکی داری و نخوری سخته نمیتونیم به نفسمون غلبه کنیم

هر چی تو خونه تموم میشه تو نت گوشی مینویسم که رفتیم فروشگاه بخریم

همسرم مثل اکثر اقایون در برابر قسط و وام مقاومت میکنه البته حق داره خیلی قسط داریم مثلا 6 تومن اعتبار دیجی داره گفتم نقدش کنیم قبول نکرد
اندازه یه گرم طلا وقتی طلا گرمی 8 بود پول داشتم گفتم بریم بخریم نیومد
من باید راه طلای مخفی پیش بگیرم که تقصیر خودش اگه با من همراه بشه این اتفاق نمیافته

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

من از یه مغازه ای عسل خریدم خیلی راضیمبسته بندیش بزرگه(یک کیلویی)تو این شیشه های درب فلزیهروش نوشته ...

عزیزم من مشهدم ادرس میدید؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
دوستان گلم من خیلی تو زندگی تجربه دارم میدونم شما همگی عاقل ودانا وصاحبنظر هستید ومن کوچکتر از نصیحت ...

همکارم تعریف میکرد پسر داییش الان بچه دانشجو داره ولی هنوز خونه پدرش یعنی خونه داره ولی چون اونجا راحت ترجیح داده بمونه
یا یه اشنا داریم که کاملا از زندگیش خبر دارم بالای 20 سال خونه پدرش و هیچ مشکلی ندارند حتی یه داداش دیگه هم طبقه بالا اونم خیلی سال
در هر دو مورد میگن مادر آقا خیلی خوبه و اصلا کاری به کارشون نداره که یکم باور کردنش سخته

نمیدونم چه جوریه خواهر خودم 6 سال با خانواده همسرش زندگی کرد که نتیجه ش قطع ارتباط با خواهر شوهرا و پدر مادر همسرش
ما هم مشکل خاصی نداشتیم ولی همش میگفتن بلند شید یه سری جاری و بهونه کردند یه دفعه هم خودشون گفتن میخوان بیان پایین
شما هم که خونه پدر مادرت بازم مشکل داشتی
نمیدونم ما عادی نیستیم یا اونا خخخ

راستی خونه نو مبارک

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

ببینین در هر چیزی افراط و تفریط خوب نیست اینکه بگیم فقط طب سنتی یا فقط طب جدید نه

اینها در کنار هم میتونن مشکلات رو برطرف کنم خوب ماهم که دنبال حل مشکلیم نه تعصب.

اکثرا خود پزشکان با تجربه هم از اینها استفاده میکنن

برای مثال برای رفع کم خونی تغذیه خیلی خیلی مهمه ولی ممکنه یکی کم خونیش به حدی باشه که با تغذیه کامل خوب نشه و نیاز به قرص آهن و...داشته باشه اونوقت نمیشه بگی که نه من می‌خوام فقط با طب سنتی و تغذیه برطرفش کنم.خود طب سنتی هم برای بیماریهای شدید میگن درکنار مصرف دارو اصلاح تغذیه.ولی از اونجایی که تغذیه برای سلامتی هم مهمه خوب چه بهتر که خوراکی ها رو هم رعایت کنیم اینم خودش طب سنتی هست.یامثلا بیشتر مشکلات ناباروری با تغذیه برطرف میشه خوب نمی‌گیم که دارو مصرف نشه ولی مثال اگر با فقط دارو ۲۵درصد امکان نتیجه باشه وقتی کنارش تغذیه هم رعایت میشه میشه فرضا۷۰درصد.خوب زودتر هم نتیجه میگیری 

از اونجا که رعایت کردن تغذیه و اصلاح خوراکی ها چیز بدی نیست باعث سلامتی میشه پس چه بهتر 

البته برای ناباروری ورزش هم خیلی تاثیر داره و وزن ایده ال

همین وزن ،بیشتر افراد چاق بلغمی هستن یعنی سردی و رطوبت که وقتی طبعشون گرم بشه همین گرمی چربی‌ها رو میسوزونه و وزن رو ایده‌آل می‌کنه و مشکلات دیگه هم موازی با اون حل میشه

یه عزیزی اومده خونمون ده دوازده روزه نمیره 😭😭😭بابا هرچیزی حدی داره تازه نمک ریختم تو کفشش که بینم ...

بچه ها مهمون نمک ریختم داخل کفشش بدتر خانه نشین شده 

امروز ۱۴ روز 😱

😂😂😂😂😂😂همه دعا کنید بره دیگه 

😂😂😂😂😂😂😂

پیام بازرگانی تاپیک منم 🙃

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

من برم سری به کارام بزنم باز میام بهتون سر میزنم ❤️

سلام معصومه جون 

وقتتون بخیر 

من چند سال هست خواننده خاموش هستم 

وقتی اسم شما رو می بینم که کامنت گذاشتید از خوشحالی بال در میارم 

خیلی از پست ها رو رد می کنم