2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه عالیه مبارک

فدات ❣️

انشاالله بهترین نعمت ها و دارایی ها قسمت شما❤️

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام دوستان عزیزم ❤ی مدت پیش از طرف محل کار همسرم بن کالا دادن چهارتومن من باهاش خرد کن یا غذاساز گر ...

من پلوپز زودپز دارم عالیه

اصلا بهش میگم عروس خانم اونقدر کار راه اندازه

سوپ و خورشت و لوبیا و نخود و برنج همه چی میپزم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

سلام دوستان امیدوارم خوب باشین 

راستش من صفحات اخرو میخوندم ناخوداگاه دیدم چقدر حس یاس و ناامیدی سراغ هممون اومده و متاسفانه برخی دوستان تا طلا و سکه گرون میشه و در کل استرسی میشن تو یه جمله میان اینجا مینویسن و تخلیه هیجانی میشن و میرن...

عزیزان وقتی اینهمه حس منفی به دیگران میدین  اونها چیکار برای ما میتونن بکنن؟؟ جز اینکه رو ی بخشهایی که در کنترلمون هست باید متمرکز بشیم کسی نمیتونه برامون کاری کنه اگر هدف فقط تخلیه خودمونه که اصلا کار درستی نیست...من چند تا دوست عزیز رو میبینم همیشه تا قیمتها میره بالا میان مینویسن وای پولمون رو طلا نخریدیم از دست رفت و باز میرن تا خبر منفی دیگه...... وای طلا این شد و آن شد..... تاریخ پر از دورانهای سخت و شدید بوده ولی هیچکدوم دائمی نبودن ..بجای غرق شدن تو دنیای اخبار منفی باید هر روز یه قدم برای رسیدن به اهدافمون برداریم ولو یک قدم کوچیک چون امید واقعی عمله...وقتی بیایم به نداشته ها فکر کنیم قطعا مضطرب میشیم ولی تو این جور مواقع باید داشته هامون رو به یاد بیاریم (سلامتی، خونواده، توانایی هامون، فرصت یادگیری  و خیلی چیزای دیگه که خودتون از من بهتر میدونین..باید به خودمون یاداوری کنیم ما قوی تر از شرایطی هستیم که درش قرار گرفتیم. بعضی وقتا اینده با همین قدم های کوچیکی ساخته میشه که همینجا تو این تاپیک ازش حرف میزنیم....

نمیخوام فاز انرژی مثبت و وای همه چیز چقدر خوب و ارومه بردارم و عین اون کلیپ خانمه تو  اینستا برقصم و بشکن بزنم ...کاملا شرایط رو درک میکنم خودم حتی اون شب خبر مکانیزم تا صبح خواب خوبی نداشتم ولی اگاهانه مجبور میکنم خودمو هل بدم و بکشونم تو جاده اصلی و هی نزنم تو جاده فرعی ....میدونم مدام داریم بمباران خبری میشیم ولی اجازه نمیدم تا جای ممکن با این خبرها انرژی و قدرتمو بگیرن و ما رو اسیر و برده خودشون و خبرها کنند..

ممنون عزیزم . ولی خوب اگر قراره پول سپرده کنی . رسالت خیلی بهتره اون سودش صفر درصد یا ۲ الی ۴ درصده ...

ببخشین که من جواب میدم اما اینم درنظر بگیرید که رسالت مدرک شغلی میخواد اما بلو و ویپاد و اینا با چک یار هست(چک الکترونیک )

دوستان راه حلی دارین که بشه سحرخیز بود من حجامتم کردم اما هم دیر بیدار میشم هم بی انرژیم من دوماه دی ...

آزمایش دادین؟.کم خون نباشین.اگه کم خونی داشته باشین حجامت هم نباید میکردین.البته افسردگی.استرس وفکرو خیلی زیاد که خودش باعث کم شدن کیفیت خواب میشه(یعنی می‌خوابی ولی وقتی بیدار میشی خستگی نرفته و بازم احساس کمبود خواب داری) هم میتونن باعث خستگی تو طول روز باشه.طوری که انگار تریلی از روت رد شده.

دقیقا پدرشوهرم ۵۰گرم طلا داره میخاد بدهمنم ب شوهرم گفتم طلاشو گرم گرم پس میدیممن خودمم برا این ۱میلی ...

عزیرم من سالی که عقد بودم خواهرشوهر گفت خونه بخریم شریکی یه خونه ۳ طبقه طبقه بالا خواهرشوهر که ۵ نفرن و هر روز ول فامیل خونش یعنی هر روز مهمون دارن

وسط من

پایین برادرشوهر مجرد

اینم بگم اونقدر خواهر شوهرم خوب و مهربون بود یعنی هر هفته شام دعوت خرید با هم همه جا با هم اینجوری خوب بود البته منم جبران میکردم 

گفتم خونه جدا بهتره شاید شما یه روز ناهار کباب داشتی من سوپ بوش می یاد یا برعکس مثلا جوجه من اندازه خودمون درست کنم نمیشه که به شما ندم 

۱۹ سالم بود اما عقل داشتم که نخوام همچین کاری کنم

خلاصه گفتم نه نه نه

ورق برگشت کلن باهام لج شد حتی عروسیم نرقصید و کلی ماجراها کلن بد شد باهام همه جا هم گفت یاسمین نزاشت خونه دار بشم آل و بل 

گفتم خواهر من میخوام خونه خودم راحت باسم شما تا ۳ هر شب مهمون داری خب میتونم تذکر بدم نه

اصلا یه روز مهمون دارم نمیخوام شما رو دعوت کنم نمیشه که باید همیشه بیاید یا اصلا خونه به هم ریخته ست یهوو می یاید 

این سری گفتن با برادرشوهر مجرده یه خونه بخریم ۹۰ متری ۲ خواب یه خواب مال برادرشوهر گفتم اصلا ابدا معذب میشم میخوام راحت باشم تو خونه 

اونجوری باید همش با روسری باشم نهههه دیگه کلن لج شدن و الان اصلا خونه همدیگه هم نمیریم و همیشه میگن یاسمین خوشبخته فلانه فلان جا میره فلان تیپ میزنه

اینم بگم ۵ تا برادرن اولین نفری که خونه خرید ما بودیم 

شوهرم اون موقع نامزد بودیم حرف گوش می‌کرد

خونه رو خرید اما الان اصلا حرف گوش نمیده حرف حدف خودشهههه یه کار مثبتی که داره اینکه به حرف خواهرشوهرام هم گوش نمیده و جلو اونا منو بالا میبره و همیشه پشتمه البته در حرف هاااا در عمل یه چیز دیگه ست

بابام همیشه میگه اگه شریک خوب بود خدا شریک داشت

اصلا شراکت خوب نیست.

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
تواین گرونی خیلی زشته بری ده روز خونه کسی مهمونی دوسه روز بمونن اگر نمیخوان برگردند که برن هتل یاسوئ ...

اگه مادر خودشون یا همسرشون هستن چه اشکالی داره موندن، و اینکه ایشونم نباید سخت بگیرن برای غذا، غریبه که نیستن  

اون منطقه کلا سند نداره. و چون اپارتمان هست خلافی هم داره به یک واحد سند نمیدن باید کل ساختمون اقدام ...

من هم سال پیش تو شرایط مثل شما بودم دو تا ماشین داشتیم یک کدومش پراید بود یکی ال ۹۰. ال ۹۰ رو فروختیم پراید نگه داشتیم ولی اشتباهمون این بود با پول طلاها و دلار و ماشین آپارتمان خریدیم. اگر طلا میخریدیم خیلی سود بیشتر میکردیم. به نظر من دنا رو بفروش یا آپارتمان قولنامه ای رو بفروشید سند دار بگیرید یا طلا بگیر و سال بعد تبدیل به خونه سند دار بکنید ولی تبدیل دو خونه به یک خونه موافق نیستم چون کلی پول بنگاه و دفترخونه باید بدید تهش هم یک آپارتمان کوچک قدیمی گیرتون میاد.

خانما یه مشورت بدید ممنون میشم ما یه وام ۲۰۰ تومنی داریمشوهرم میگه سایپا ثبت نام کنیم...حالا میگه بر ...

من اگه  جای شما بودم پول تو این شرایط نمیدادم به  سایپا و ایران خودرو که هنوزم ماشین های قدیم ثبت نامی رو تحویل ندادن. ثبت نامی های شاهین هنوز منتظر ماشینشون هستن. با وامتون و فروش ماشینتون یک ماشین نو از بازار میتونید بخرید.