2777
2789

شرکت همسرم اعتبار اسنپ پی رو 40تومن واسشون شارژ کرده. با توجه با اینکه خیلی بدهی داریم چی بخرم با این مبلغ و از کجا بخرم که بشه با قیمت خوب بفروشم؟ مثلا از کجا پارسیان بخرم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته ای یک بار پول میدم بهشون دختر من صبحانه نمیخوره صبح زود میل نداره خدارو شکر بچه هام میوه و ...

عزیزم لاغر بودن اگه تغذیه خوب باشه یعنی خوراک سالم وبه اندازه باشه(پروتیین.ویتامین و...)(و همچنین به موقع خوردن وعده های غذایی.یه دکتر تغذیه به یه دوستی که بچه هاشون خیلی لاغر بودن گفته بود وعده هارو سر وقت بخورین وبا اینکار بچه هاش وزن گرفتن)علتش طبع گرمشون میتونه باشه که اینا هم نیاز به طب سنتی داره.من خودم با اینکه خوراکم خوبه و همه چیز رو رعایت میکردم لاغرم وطب سنتی گفتن طبعت خیلی گرمه و باید اصلاح بشه وگرنه غیر ممکنه وزن بگیری.

عزیزم لاغر بودن اگه تغذیه خوب باشه یعنی خوراک سالم وبه اندازه باشه(پروتیین.ویتامین و...)(و همچنین به ...

ویکی هم خواب به موقع تو وزن گیری بچه خیلی تاثیر داره

شاید باور نکنید ولی بیشتر مشکلات ناباروری یکی از دلایلش به موقع نخوابیدن هست.یه دکتری با تنظیم خواب بیماران نابارور رو درمان میکرد خواب ساعت ۱۰نهایت ۱۱شب و حتما باید یه پالس قبل ساعت ۱۲بدن خواب داشته باشه

عزیزم خاکشیر رو برای پاکسازی چه جوری استفاده کنیم ؟

عزیزم اگه باعرض معذرت شکمتون به اصطلاح نرمه با آب سرد درست کنین.به این صورت که صبح ناشتا یه قاشق مربا خوری خاکشیر با یه استکان آب سرد.ولی اگر شکمتون خشکه با آب ولرم و یه قاشق مربا خوری  خاکشیر(در هر دو مورد آب جوشیده باشه).اینکار کبد رو کاملا سم زدایی می‌کنه.البته در کنارش بهتره فست فود و خوراکی های مضر رو هم کم کنیم تاثیرش رو کاملا نشون میده.

سلام دوستان گل و مهربونم 🌸

عزیزان به سوال دارم البته شاید در راستای تاپیک نباشه ولی چون دیدم همیشه بی منت تجربیات ارزشمند تون رو در اختیار می‌گذارید ،اینجا مطرح کردم و ممنون میشم اگر راهنماییم کنید 

دخترم ۱۴ سالش هست و اولین بار سه ماه پیش پریود شده و تابحال دیگه نشد 

می خواستم ببینم راه حلی دارید که بنا بر تجربه ی خودتون یا اطرافیان باشه و نتیجه بده که امتحان کنم  

لطفا🙏

می خوام اول به روش طبیعی پیش برم اگر نشد به دکتر مراجعه کنم چون مقاومت زیادی برای  رفتن به دکتر و سونوگرافی دارن 

سلام دوستان گل و مهربونم 🌸عزیزان به سوال دارم البته شاید در راستای تاپیک نباشه ولی چون دیدم همیشه ب ...

تا شش ماه طبیعی هست ولی فعلا به تقویت دخترتون بپردازید . زرده تخم مرغ گوشت قرمز اجیل خام و البته لبنیات و میوه ها. 

سلام دوستان گل و مهربونم 🌸عزیزان به سوال دارم البته شاید در راستای تاپیک نباشه ولی چون دیدم همیشه ب ...

عزیزم فعلا اگر تا به حال مشکلات دیگه ی هورمونی نداشته نیاز به پیگیری نداره.چون اولین بار بوده ممکنه وقفه بیفته.ولی به زودی برای بار دوم که شد بعد اون خود به خود مرتب میشه که اگه نشد پیگیری کنین.تغذیه رو تو این سن دست کم نگیرین.اگه رژیم سرخود تو این سن بگیره ممکنه باعث قطع شدن پریود وبعد مشکلات دیگه ای بشه.بابت اینکه فکر کنین دیر شده هم نگران نباشین اگر مشکل دیگه ای نداشته باشه از ژنتیک هست و موردی نداره.بر عکس چیزی که در ذهنها جا افتاده که زود باشه و باید زیاد باشه اتفاقا یه دکتر حاذق گفتن که اتفاقا کم بودن خون پریود نه تنها ایراد نداره بهتر هم هست البته میگم اگه مشکلی پشتش نباشه وعلت ژنتیک باشه

بله عزیزم خیلی کم خونم یعنی دلیلش اینه؟

سنجد رو هم فراموش کردم بگم.سنجد رو خشک کنین بدین بیرون آسیاب کنن کامل با هسته(سنجد پوستش برای پوست خوبه.گوشتش برای گوشت و هسته ش برای استخون)بعد یه قاشق سنجد یه قاشق شیره حالا یا سه شیره یا پنج شیره یا...ویاعسل ،خوب مخلوط کنین وبایه لیوان شیر مخلوط کنین و بخورین هم کم خونی وهم کمبود کلسیم رو کامل برطرف می‌کنه.وبه شدت انرژی زاست و سرحال می‌کنه.کسانی که همسرانشون شغل های سخت دارن امتحان کنن عالیه.بعد از ر ا ب ط ه حتما حتما عسل یا شیره یا ...مصرف کنین در حد یه قاشق چای خوری یا مربا خوری هم کافیه اگه خالی نتونستین مصرف کنین شربت کنین ومیل کنین ولی شربت خیلی رقیق نباشه.اینکار نمیزاره بنیه چه مرد چه زن ضعیف بشه و سرد بشن

برای کلسیم هم از همه لبنیات بهتر کشک هست.همینطور به عنوان تنقلات کمی روزانه مصرف کنین.البته کشک کم نمک.

اتفاقا شیر به نسبت بقیه لبنیات جذب کلسیمش کم هست واز طرفی چون طبع خیلی سردی داره باعث مشکلات گوارشی میشه 

مصرفش بهتره به همراه مصلح باشه تا باعث سردی معده نشه.

در لبنیات بهترین و بیشترین کلسیم در کشک و بعد ماست(ماست چکیده کلسیم خوبی داره ولی میکروب های مفید فقط در آب ماست هست ولی کسانی که معده حساسی دارن آب ماست معده رو اذیت می‌کنه و ماست چکیده هم برای کلسیم خوبه.)

آهان راستی در مورد خامه.خامه جز لبنیات نیست و چربی هست و هیچ چیز مفیدی نداره و به چشم لبنیات بهش نگاه نکنین 

کره از خامه بهتر هست چون ویتامین آ داره البته چون جزیه چربی هاست باید با احتیاط مصرف بشه البته در کودکان حتما باید مصرف بشه چون ویتامین هایی مثل A D E Kچون محلول در چربی هستند باید چربی در بدن باشه تا جذب بدن بشن.

بهترین خوراکی برای کلسیم بادام هست. 

اینو هم بگم عزیزان معده عضوی هست که باید گرم باشه و سردیجات باعث مشکلات گوارشی میشه.

کبد عضو سرد هست و نباید گرم بشه وگرم شدنش خطرناک هست و حجامت کاری که می‌کنه گرما رو از کبد میگیره و به سطح پوست میاره به همین علت مفید هست.

ببخشید از هر دری گفتم هر چیرو میگم یه چیز دیگه یادم میاد همینطور پراکنده شد معذرت

برای کلسیم هم از همه لبنیات بهتر کشک هست.همینطور به عنوان تنقلات کمی روزانه مصرف کنین.البته کشک کم ن ...

سلام خیلی مفید بود ممنونم فقط ببخشید سه شیره و پنج شیره رو ترکیباتش و میگین و این که کسایی که جوش میزنن و آجیل نمیخورن جایگزینش چی خوبه ؟