2777
2789

سلام و صد سلام خدمت دوستان عزیز

بلاخره یکم فرصت پیدا کردم یه کم بشینم پای گوشی و بنویسم براتون

کارهایی که کردم تو این چند روز و مربوط به تاپیک تا ذهنم یاری می‌کنه می‌نویسم براتون ❤️

جمعه همسرم رفته بود جایی با بچه ها قرار گذاشتیم عصر بریم پیاده روی و شام رو جوجه کباب بذارم روی زغال

برنج و خیس کردم و جوجه ها رو از فریزر در آوردم

چند تا پیاز خورد کردم و زعفرون رو ریختم رو قوری تا ما برگردیم دم بکشه .کنارش چاشنی رو آماده کردم جوجه هارو ریختم تا برگشتن ما جوجه ها هم یخش باز بشه تا کبابی کنم ✅

به بچه ها سپردم که اگه میخواین زودتر بریم خونه باید عین دسته ی گل بشه 😍

کار هاتون رو انجام بدین ...هیچ کاری روی زمین نمونه

تا منم بشینم یه رج ببافم و ببرمتون 🥳

و ظرف و ظروف ناهار می‌رسید به دختر کوچیک ام که طبق قانون خونه اون باید می شست ،تا اون به ظرف ها رسید ..منم داشتم میرفتم سراغ کارم

دیدم بزرگم اجاق گاز رو میخواد پاک کنه

گفتم الکی نهه مامان جان..یا کاری رو نکن یا خواستی بکنی از جون و دل مایه بذار ✅

گفت تمیز دیگه مامان ..تو هم خیلی حساسی ...گفتم نه قشنگ ببر با سیم ظرفشویی بکش رو شعله ها قشنگ هیچ لکه ای نمونه ...

خلاصه تا اونا خونه رو تمیز کنند یه دور

منم نشستم یه رج رو با هزاران شور و شوق اندیشه در سر بافتم 😍چقدررر ذوق دارم من برای زندگی ام 😍

چقدر انگیزه ی زندگی در من بالاست 😍

خدایا واقعا شکرت به این حال و احوالم 🤲

خدایا شکرت که شاهد پیشرفت هر لحظه ی زندگی ام هستم 😍🤲یعنی هر صبحی که بلند میشم ..هزاران بار خوشحالم در اون لحظه که فرصت زندگی کردن دارم 🤩

انگار دنیا رو دادند بهم ..چه برنامه ها دارم برای زندگی ام 🤩

چه حرفهایی دارم برای بیان احساساتم به همسرم 😍♥️

و چه مهر و محبت هایی دارم در این سینه ام برای نثارِ فرزندانم 😍❤️

بچه ها انگیزه واقعا خلق کردنی نه خریدنی ...انگیزه رو خودت باید پیدا کنی ...مثلِ من

که هزاران دلیل داره برای شاد زیستن 😍

هزار و یک دلیل داره برای تلاش و پیشرفت 😍خدا سر شاهد به جان خودم اصلا هرچقدرررررر فکر میکنم  یه دلیل نمیتونم پیدا کنم برای اینکه غمگین باشم  👌نمیتونم یه دلیل پیدا کنم برای اینکه بخوام ناامید باشم  👌یا بی انرژی باشم 😍

میلیاردها دلیل دارم برای دوست داشتن همسرم و فرزندانم😍 خلاصه زیاده گویی نکنم ..با خودم گره به گره که رنگها رو می‌زدم به هم 😍تصور میکردم

که این فرش تموم بشه چی میشه 😍

به این قسمت خونه ام خواهم زد و چه خوشگل خواهد شد خونه ام 😍و همه کیف می‌کنند 😍هنر دستم خودم و 😍

قیمت الان تو بازار انقدرررر و اینا حرفها🤩 که با این طرز فکر به خودم روحیه ی مضاعف می دادم...به خودم انگیزه و امید به زندگی میدادم 🤩😍

،و با خودم میگفتم تو این زمونه ی سخت باز یه تومن هم غنیمت که خانم و آقا در کنارِ هم باشند ❤️

الان گذشت اون زمون که پدر هامون اون دوران با یه حقوق ساده خرج پنج نفر رو در می آوردند و تازه با اون پول پیشرفت هم می‌کردند ،خونه ،ماشین ،در حد خودشون خوب بودند ..چشم و هم چشمی نبود ...ساده زیستی بود 👌 پدرامون در فشار مالی نبودند

اما الان عزیزانم ❤️ نمیشه واقعا  که از نظر من ما هم در نوبت خودمون باید کمک حال همسرامون باشیم ♥️حالا همون مدیریت خونه کارِ بسیار ارزشمند و بزرگی که ما خانمها داریم به دوش میکشیم 👌

همسرامون هم بنده خداها از صبح میزنند بیرون ❤️برای یه لقمه نون حلال

باز با اون حساب میبینی ،چقدرررر تو زندگی امون چاله چوله داریم ..

خلاصه که دست در دست هم بدهیم و آباد کنیم زندگی امون رو ♥️تو این زمونه تک دست صدا نداره بچه ها ♥️

تا بچه ها کارها رو کردند منم زود تموم کردم و آماده شدیم

رفتیم یه چرخی زدیم پیاده ،و دخترم یکم پس انداز داشت

بردیم براش یه دونه پارسیان پونصد سوتی گرفتیم😍

با اعتبار تارا یکم به خونه وسیله گرفتیم✅

قسمت شوینده رو شارژ کردیم ✅

به بچه ها گفتم خوراکی هر چی دوست داشتین یه دونه بردارین ✅

هر کدومتون

وسیله هامون رو خیلی با دقت ،و وسواس انتخاب کردم ✅

مثلا پودر رختشویی ها رو نگاه که میکردم

سافتلن ۳۶بود

پرسیل ۴۵

اکتیو ۵۱

دیگه من نمیام بگم با تارا میخرم بیخیال قیمت ها میام همون سافتلن رو بر میدارم به جای اکتیو ،من پنج تا یه جا سافتلن برداشتم ۱۸۰شد ،در حالیکه اگه اکتیو رو برمی‌داشتم میشد ۲۵۵هزار تومن ✅همون از سافتلن سالهاست راضی ام

اینم بگم که  نگین که با این پولها نمیشه کاری کرد ،قطره ،قطره جمع گردد وانگهی دریا شود 😍

یا نوار بهداشتی بسته ای از ۴۵بود تا صدو بیست ..سی تومن

@royayezendegi‍ 

ادامه دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما من از همون ۴۵تومنی بر میدارم

چون ما دو نفر هستیم که نمیشه از عهده اش بر اومد

واقعا ✅

هر ماه دو بسته خودم مصرف دارم ،دو بسته دخترم ♥️

و همیشه سعی میکنم تو خونه چند بسته ای اضافه داشته باشیم ،الکی نمیام پُز بدم که نه من بسته ای از ۱۲۰بر میدارم

من همون از بسته ی پایینتر بر میدارم و راضی هم هستم

چه کاری پول اضافی بدم بابتش ؟ مگه پول علف خرس عزیزان ؟

شاید برای خانمهای شاغل یه فرقی داشته باشه ❤️ چون بیرون هستند صبح تا شب

ولی منی که تو خونه هستم لوزومی نداره بخوام اضافه هزینه کنم خیلی هم راضی هستم و عالی هستش ✅

به جای خرج اضافه ،میام دو عدد خمیر دندان میگیرم میذارم خونه ✅

یا همون پولهای خورد رو که تخفیف گرفتی بزنی میلی ،خواهی دید که در سال چقدر از همین خورد خورد ها میتونستی پس انداز کنی که اهمیت ندادیم ..گفتیم ول کن بابا ،حالا مگه چقدر 😊😀 ✅

خلاصه خرید هام رو حساب کتاب شده از روی یاداشت گوشی ام خرید کردیم و ۷۰۰تومن که اعتبار داده بود

اونو خرید کردیم برگشتیم ،همه چی هم از واجبات بود ✅

پیاده که برگشتیم خونه ،تو راه خونه بچه ها گفتند با شروع پاییز مامان ببین باقلا فروش هم اومده سر خیابونمون 😍

کوچیکم گفت مامان برامون باقلا بگیر

گفتم بیایین ببینیم ...

پرسیدم چند گفت نفری ۳۵ 🙁اونم ظرف کوچلو که اندازه ی یه پیاله هم نمیشه

حساب کردم چهار تا که میخواستم بگیرم ( برای همسرم هم میخواستم بگیرم )

داخل پرانتز بگم دوستان من اصلا دلم نمیاد خودمون یه چیزی رو در پشت بخوریم ولی برای همسرم نگه نداریم ❤️

هر چیزی بگیرم برای بچه ها غیر ممکن برای همسرم نگه نداریم ❤️

حتی برای بچه ها بخوام پفیلا ،یا شکلات یا هرچی بگیرم اول سهم همسرم رو جدا میکنم ...❤️

اونجا هم که حساب کردم دیدم میشه ۱۴۰تومن

همونجا چشمم خورد به باقلای خام اش ،گفتم اینا هم فروشی ؟

گفت بله ،گفتم نیم کیلو پس از این برامون بکشین ،خودم ببرم بپزم ،شاممون آماده است الان بخورند دیگه میل به شام ندارند ✅

بچه ها هم قبول کردند و من با همون ۵۵تومن همون باقلا رو تو خونه گذاشتم با حجم دوبرابری بیرونیا ✅

لطفاً نیایین بگین نه بچه اونجا هوس کرده و فلان

نههه عزیزم ❤️ هیچ قرار نیست که آدم بخواد هر حرف بچه رو به کُرسی بشینه البته این نظر شخصی من

باقلا همون باقلاست چه اونجا میخواستند بخورند

چه خونه ،دو ساعت دیگه

ولی تفاوت قیمت ۵۵تومن کجا و ۱۴۰تومن کجا ؟

اومدیم خونه زود ۸۵تومن اختلاف رو زدم به کیف پول میلی که جمع بشه ✅وقتی مبلغ قابل توجهی شد طلا بگیرم چند سوت ✅

خب و کارایی که کردم

کارای خونه رو در لحظه انجام میدم ✅

نظم و انضباط در زندگی برای من خیلی مهم ✅

تموم کفشامون رو با واکس ،واکس زدم ✅

اسپورت ها رو انداختم تو گونی برنج و انداختم ماشین لباس شویی قشنگ مرتب شسته شده ✅

همسرم رو صبح ها یه نیم ساعت زودتر بیدار میکنم می‌ره بربری تازه میگیره ،برای بچه هام تو خونه صبحونه آماده میکنم ...مفصل میگم بخورین و لقمه میگیرم می‌برند

که الکی نخوام صد تومن بدم به خوراکی مضرر مغازه که اصلا معلوم نیست چیه✅مویز و گردو و سنجد و گندمک و آجیل گرفتم که هر صبح می ریزم ظرفشون

آجیل هم میتونین برین بازار و با نصف قیمت

آجیل شکسته بگیرین ✅ من اون روز رفته بودم بازار

صف بسته بودند برای آجیل شکسته

درسته قدرت خرید مون اومده پایین

ولی میتونیم که حداقل جایگزین کنیم ؟

میتونیم که بِگردیم از جای خودش بگیریم 👌

که بصرفه تر باشه

با نصف مبلغ سر خیابون تونستم برای مدرسه ی بچه ها هم آجیل بگیرم هم خوراکی ها مغذی از خرما و کشمش و گرفته تا ....حدود یک ملیون و سیصد تومن بودجه داشتم که به همون اندازه بسنده کردم ✅فعلا بگزرونیم ببینیم چی میشه

همسرم گفته بود که برم اسنپ کار کنم کتاب های دختر کوچیک رو بدیم سیم ...

اومد گفت خودت می‌بری یا من ببرم ؟

گفتم نه عزیزم خودم میبرم ،شما برین باشگاه

بعد رفتنشون کتاب هارو برداشتم و راهی لوازم تحریر شدم

از همون لوازم تحریری که منصفانه میده قیمت هاشو

داخل مغازه که شدم گفتم آقا سیم کشی میکنید ؟

گفت بله ...گفتم چند ...گفت هر کتاب ۳۳هزار تومن

حساب کردم ۷تا کتاب بود که میشد ۲۳۱هزار تومن

با خودم یه حساب کتاب کردم

گفتم واجب که نیست ،بدون سیم کشی هم میشه درس خوند

الان مهم واجبات ،ههمسرم هم که کار نداره ،گزر زندگی امون از اسنپ ( اجاره خونه ها هم پس انداز مون و اقساطمون)

گفتم واجب لباسِ ورزشی که معلم ورزش خواسته

سوشرت ورزشی گرفته بودم پیارسال که بزرگ بود الان کاملا اندازه اش

ولی شلوارش کوتاه میاد یه شلوار ورزشی باید بگیرم

@royayezendegi‍ 

ادامه دارد 

که گفتم میذارم کنار یه مقدار هم میذارم روش فردا میرم از بازار براش شلوار رو میگیرم ✅مهم شلوار ورزشی

اولیت بندی بلد باشیم ✅

همسرم هم بنده خدا صدشو می‌ذاره برای این زندگی ❤️

ولی با در آمد دو سه ساعت اسنپ که نمیشه ریخت و پاش کرد ....

همون دادم میخکوب کردند دونه ای سه هزار تومن

شد جمعا ۲۱تومن ✅

اومدم خونه تا دخترم دید میخکوب زدم گفت مامان خیلی خوب کاری کردی سیم کشی نکردی

بابا پارسال فلان کتابم رو کرده بود ...از بالاش پاره میشد ✅

گفتم خدارو شکر حالا

همسرم هم پرسید برای اینکه نخوام بدعادت بشه

گفتم چند جا بردم .. گفتند که سرمون شلوغه یه چند روز دیگه بیار

که منم دیدم اینطوری گفتم حالا میخکوب بزنه بچه نمونه ✅

خلاصه که عزیزان قدر تک تک تومن هاتون رو بدونین ✅

حتما برای خودتون به فکر درآمد باشین ❤️

هر چند خیلی کم ...باز دستت جلوی هیچ کس دراز نیست

قشنگ کلاف زندگی ات رو بگیر دستت

اینجور چیزا رو عزیزم مردا نمی‌فهمند

تویی که میتونی در پشت جمع کنی ،قناعت کنی ،پس انداز کنی ...همون بدی طلا و بندازی سالها بمونه ،همون طلا میشه پشتوانه ات...میشه حامی ات

رفته رفته سخت میشه همه چی ✅نگو ده تومن ،نگو بیست تومن ،نگو دیگه با این پولها چیزی نمیشه ،کافی عزیزم بیوفتی رو مدار ،اوتوقت خواهی دید که طلا گرمی ده تومن هم باشه تو سعی ات اینکه فقط تبدیل کنی 😍هر ماه ،هر چند پنجاه سوت 😍میبینیم دیگه اینجا اون دسته عزیزان که عادت کردند ..فقط تلاششوپ به اینکه طلاش کنند😍

و اینکه عزیزان مرد وظیفه اش آوردن ،مرد باید بیاره ،و زن باید بسازه ،باید برنامه ریزی کنه ،هدف بذاره ،همسرش رو تشویق کنه ،به همسرش امید و انگیزه بده ❤️و مسیولیت پذیر زندگی اش باشه ،جمع کنه برای زندگی اش

مثالا

میبینی یارو لنگ ..پونصد تومن ،یه ملیون ولی یه تکونی نمی‌ده برای زندگیش ..

اونوقت مرد باشی و غرورت اجازه بده و پیام بدی فلانی پول داری به من دو ملیون بدی ؟

پول سیگارم رو ندارم 🙁موندم

در حالیکه سر پرست یه قسمتی هست که پارسال می‌گفت ۲۵تومن میگیرم

اونم با یه بچه ی کوچیک سه ساله که می ناله و میگه لنگ موندم

نه اجاره خونه میده ،نه اقساط دارند ..خدا برکت بده به زندگیشون ❤️

با ۲۵تومن کم میارند

خب عزیز من به قول ما ترک ها که میگم

الله سَنه باخسن مَنه رحم السین

خدا تو رو نگاه کنه به ما رحم کنه 😄

منظور تو با یه بچه ی کوچیک ناله می‌کنی که خدا شاهد پول سیگارم رو ندارم حقوق نگرفتم ..✅.اونوقت ماها که بین این همه خرج

اقساط خونه✅ و بیمه ی دوتا ماشین ✅وخرج دوتا ماشین، ✅خرج دانشگاه و مدرسه ی دو تا بچه ✅خرج وُ کلاس و باشگاه دوتا بچه✅ وُ قرعه ها وُ  بیمه های خودم و همسرم وُ خرج چهار نفر تو مرکز شهر ،اونوقت ما

چی بگیم ؟

متاسفانه وقتی می‌بینند طرف خوب داره زندگی اش رو می‌کنه

فکر میکنند یارو پول پارو می‌کنه 🙁یا گنج پیدا کرده

دیگه نمیگند که یارو مراقب دخل و خرجش ✅

فکر فردا رو هم می‌کنه ،

وقتی بچه ات سه سالش و خانومت تمایل نداره هنوز از پوشک بگیره ...چه انتظاری داری از بقیه

یا مراسم هرکسی می‌ره آرایشگاه و شنیون می‌کنه ...چه انتظاری داری از بقیه که می نالی و میگی کسی نیست حمایتمون کنه ...انگار کی مارو حمایت کرد 🙁

اون روز تولد همسایه اشون دعوت شده بود ،از صبح رفته بود برای شنیون آرایشگاه

من نمیگم نره ،ولی آدم نسبت به درآمدش برنامه می‌ریزه خواهر من

به قول ما ترک ها که میگیم آدم نسبت به اندازه ی تشکش پاش رو دراز می‌کنه✅ ..وقتی من میدونم حقوق همسرم انقدر ،،،رو اون مقدار پول ،مخارجم رو می‌بندم رو اون مبلغ بودجه بندی میکنم

تا حد ممکن سعی میکنم خود کفا باشم ✅

و پول رو به جاش خرج کنم ،مخصوصا تو این دوره زمونه

دیگه همین جا بچه ها تمومش میکنم ..حرف حرف میاره 😄😅دیر وقت انشالله خدا اجازه بده عمری باقی باشه فردا میام ریپلای هارو باز میکنم

صبح باید زود بیدار بشم بچه هام رو راهی مدرسه کنم

شبتون بخیر و نیکی باشه ❤️

@royayezendegi‍ 

ببخشین که من جواب میدم اما اینم درنظر بگیرید که رسالت مدرک شغلی میخواد اما بلو و ویپاد و اینا با چک ...

خواهش میکنم . بله درست میگین . اگر کسی مدرک شغلی نداشته باشه گزینه خوبیه . ولی رسالت یه خوبی که داره اینه که حتما نباید کارمند دولتی باشی یا ضامن دولتی ازت نمیخواد . من همسرم بخش خصوصیه فیش حقوقی و گردش ۳ ماهه حساب رو اپلود کردم و یه سفته خواستن . دیگه صامن دولتی و... نخواستن. برای ما خیلی راحت بود خداییش

که گفتم میذارم کنار یه مقدار هم میذارم روش فردا میرم از بازار براش شلوار رو میگیرم ✅مهم شلوار ورزشیا ...

میخکوب همون منگنه است عزیزم ؟ 

چون منم امسال می‌خوام چند تا کتاب سیم کنم بقیه منگنه کنم .هر زمان طول سال دیدم بچم اذیت میشه برای منگنه میرم همون کتاب سیم میکنم .چون پارسال تمام سیم کردم ولی لازم نبود .

برای خوراکی هم هفته ای یک بار پول میدم از بوفه چیزی بخره 

صبحانه تنوع میدم که قشنگ بشینه بخوره .حالا نونش 

تنوع میدم و خود صبحانه تنوع میدم .

رفتم یک تیکه طلا برای بچم خریدم به مبلغ بیست میلیون گفتم پنج میلیون پس انداز داشتی حالا بقیه را قسطی از پول توجیبیت قسطی این طلایی برات خریدیم تسویه کن چون هیچ جوره بچم راضی به پس انداز نمیشد ولی از این روش استقبال کرد. گفتم برای دوستانی مثل من بچه هاشون راضی به پس انداز نمیشن این روش برای بچه من جواب داد من خیلی راههای دیگه رفته بودم به بن بست خورده بودم .

من هم سال پیش تو شرایط مثل شما بودم دو تا ماشین داشتیم یک کدومش پراید بود یکی ال ۹۰. ال ۹۰ رو فروختی ...

به این فکر کن همه مالت یه کاسه شده .میتونی از این به بعد هر سال به رهن اصافه کنی بدی طلا . مبارکتون باشه خیرش رو ببینید

سلام دوستان 

من امسال تصمیم گرفتم حتما تو سبد هزینه هام رسیدگی به خودم و پوستمم بگذارم البته واقعا نمیدونم تا چقدر هزینه معقوله، دیروز رفتم برای بوتاکس و مزو پوست که با داروهام شد ۱۰ میلیون واقعا دلم میخواد ماه دیگه برای تزریق فیلر زیر چشم هم برم دکتر چون زیر چشم هام یکم گود شده که میگه ۵ میلیون، 

میکرو ابرو هم خیلی دلم میخواد برم با اینکه ابروهام پر هست حس میکنم قرینه نیست و یک جاهایی ریخته و اگه جای خوب برم ۶ تومن اینجا میشه

ناخن هم که یکسال ریمو کردم دوست دارم دوباره بگذارم

داشتم فکر میکردم واقعا هزینه زیبایی چقدر معقوله؟ تازه مژه نچرال و بن مژه هم دوست دارم🥴 متاسفانه همه اینا نیاز به ترمیم مرتب هم زمان و هم پول داره

ولی از نظر روحی حس میکنم نیاز دارم

بچه ها میکرو ابرو خوبه یا فیبروز؟؟

کدوم ماندگاره

خواهشا هرکسی میدونه بگه خدا خیرتون بده نیاز دارم بدونم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام معصومه جون ممنون واقعا با حرفای پر انرژیتون ما رو امیدوار میکنید خیلی خوشحالم که دوست خوب وعاقلی مثل شما در کنارم هست که زندگی رو در همون لحظه زندگی میکنه ومثل من تو گذشته نمیره وخودش رو سرزنش نمیکنه این خصوصیت دل زندگی شما هست که آدم رو شاداب میکنه ولی عزیز من آدمی هستم که از قرض کردن بشدت متنفرم ولی الان مجبور شدم برا خرید خونه پول قرض کردم ۶۰ ملیون واین خیلی من رو عذاب میده چکار کنم که قرضم رو زود پس بدم میشه راهنمایی کنید الان من ۲۵ حقوق همسرمه که۱۵ تومنش رو قسط میدیم با بقیه اش چکار کنم لطفا راهنمایی کنید تشکر

اما من از همون ۴۵تومنی بر میدارمچون ما دو نفر هستیم که نمیشه از عهده اش بر اومدواقعا ✅هر ماه دو بسته ...

به به خسته نباشید 

منم مخالف اینم که هرچی در لحظه بچه ها بخوان بخرم 

اما یه سری چیزا مثل باقلا و بلال و ذرت مکزیکی حتی خود ما آدم بزرگا دوست داریم همونجا بیرون قدم بزنیم بخوریم    اونجا میچسبه، تا بیام خونه درست بشه دیگه میل آدم میپره و برامم اتفاق افتاده که بچه هام اصلا خوشحال نشدن چندبرابر اونو تو خونه درست کردم و گذاشتم جلو دستشون قشنگ معلوم بوده روحی احتیاج داشتن اونجا و اون لحظه بخورن هرروز که هوس نمیکنن شاید ماهی سه چهار بار 

و یک مورد دیگه اصلا کفش رو تو لباسشویی نشورید باهاش همه جا رفتین کل لباسشویی میکروب میگیره خدایی نکرده فردا روزی بیماری پوستی میگیرین یسری میکروب ها با شوینده نمیره وایتکس و الکل فقط از بین میبرتشون که  اونا رو نمیشه تو لباسشویی ریخت، رو زمین انقد چیزای کثیف میریزه انقد گربه مریض تو خیابون معذرت میخوام مدفوع میکنن خیلی عذر میخوام من حتی مدفوع انسان هم کنار جدول خیابان دیدم دیدم شلوار بچه رو تو بازار پایین کشیدن ادرار کردن آب دهن پرت میکنن زمین گربه رو با ماشین زیر میگیرن و ماها با همون کفشا پا میزاریم رو جای خیلی چیزا، بندازین تو سطل تو حیاط با فرچه و شوینده تمیزشون کنید در نهایت وایتکس بزنین به سطل و بزارین جلو آفتاب خشک بشه با خیال راحت، من حتی لباس زیر های خودمو همسرم و بچه هامو تو لباسشویی نمیندازم چون میگم لباسشویی میکروب میگیره 

هرکی پنج دقیقه تو حموم لباس زیر  خودشو میشوره فقط مال پسر کوچیکمم چون کوچیکه و بلد نیست خودم میشورم. 

بچه ها میکرو ابرو خوبه یا فیبروز؟؟کدوم ماندگارهخواهشا هرکسی میدونه بگه خدا خیرتون بده نیاز دارم بدون ...

الان انگار نانو کار میکنن ظریف تر هست ولی فکر کنم ماندگاریش کم باشه به جنس پوست هم بستگی داره پوست خشک ماندگاری بیشتر

سلام دوستان عزیزم ❤ی مدت پیش از طرف محل کار همسرم بن کالا دادن چهارتومن من باهاش خرد کن یا غذاساز گر ...

وسیله فقط بستگی به سبک زندگی داره مثلا من ماکرو خیلی راضیم برای گرم کردن غذا ولی شاید یه نفر دیگه استفاده نکنه
یا زودپز با اینکه شاغلم اصلا استفاده نکردم چون اهل غذای یهویی درست کردن نیستم

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم