2777
2789

سلام صبحتون بخیر

خانما من مدتی بود یه مشکلی  داشتم و هی و امروز و فردا میکردم برای دکتر رفتن تا دیروز صبح به خودم اومدم گفتم یعنی چی برای همه چی وقت دارم نوبت به خودم میرسه وقت ندارم ؟ گفتم اگه دوراز جان چهار روز بیفتم رو تخت آیا کسی هست از ته دل حمایت و پرستاری ازم بکنه؟ مگه قراره چند بار تو این سن زندگی کنم که انقد برام بی اهمیته برم دکتر؟ سریع نوبت گرفتم برای بعد از ظهر معاینه شدم و خدارو شکر مشکلی نبود فقط چون به بدنم فشار آورده بودم ضعیف شده بودم هزینه ای هم نداشت ویزیت و دارو روی هم 600 هزارتومن چندتا تقویتی برام نوشت خودمم گفتم برام چکاپ بنویسه که نوشت 

از امروز قند و چایی رو میخوام حذف کنم فقط در مهمانی ها چون هرچی تقویتی نوشته برام گفته خیلی فاصله بیفته بین این قرص و چایی خوردن، ما میوه و غذا میخوریم از اونور چایی میریزم روش هرچی ویتامین و آهنه دفع میشه هیچی به هیچی 

تصمیم گرفتم آب جوش بخورم با دوتا توت یا مویز یا یه شکلات تلخ کوچولو   وهربار دوتا میخیک یا دوتا هل یا یه چوب دارچین یا چند پر زعفرون یا دوسه پره نعنا خشک یا چندتا دونه گل محمدی یا چند قطره آب لیمو بریزم هربار یک مورد نه اینکه همه رو با هم تاآب‌جوش خوشمزه بشه و بشه دمنوش هم سالمه هم آب بدنمون تامین میشه هم پوستمون خوشگل میشه منکه در طول روز زیاد آب نمی‌خورم باعث میشه پوست کدر بشه ان شاءالله جبران میشه  و یک تصمیم دیگه هم گرفتم به امید خدا 7 کیلو کم کنم تا شب یلدا من یا تصمیمی نمیگیرم یا بیفته تو ذهنم تا عملی نشه ولکنش نیستم 😃💪

به به خسته نباشید منم مخالف اینم که هرچی در لحظه بچه ها بخوان بخرم اما یه سری چیزا مثل باقلا و بلال ...

لباسشویی چند بار بستگی به برنامه شستشو اب و تخلیه میکنه میکروب دیگه داخلش نمیمونه اب داغم باشه که کلا تمیز میشه
چقدر به خودتون سختی میدین منم کفشای اسپرت و میندازم ماشین البته وقتی اومدم خونه خودم هنوز ننداختم چون تا الان صندل میپوشیدم

لباس زیرم اوایل عقد به همسرم یاد داده بودم تو دستش بشوره ولی چون جا برای پهن کردیم نداشتیم دیگه کم کم گذاشت کنار
انداخت تو ماشین منم چون همیشه پد روزانه استفاده میکنم یکی دو ماهه میندازم چون هر روزم دوش میگیرم و معمولا روزی دو بار عوض میکنم با کارای خونه واقعا جونی برام نمیمونه بخوام با دست بشورم

حتی دستمال گردگیری و پارچه تی ماکارانی هم جدا میندازم خخخ

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به خسته نباشید منم مخالف اینم که هرچی در لحظه بچه ها بخوان بخرم اما یه سری چیزا مثل باقلا و بلال ...

قربونت برم عزیزم ❤️ 

حرفت متین برام 

منتها نه منم روش تربیت خودم رو  دارم عزیزم 

میگم بچه ها گاهی لازم که جلوی هوس های خودشون رو هم بگیرند

❤️تا در آینده به هرچی دیدند قول نخورند ،به خاطر شکم که چه حرفها نشنیدیم که اتفاق افتاده ...

من که دخترام رو اونطوری بار آوردم که رو نفسشون غالب باشند 

یه وقتهایی شده که بله پدرشون کنارمون بود رفتیم بیرون خوردیم کنارِ هم 

عزیزم ما هر ده روز یکبار میریم برای ذرت مکزیکی و بستنی و باقلا آب میوه و .....و ماهی یکبار میریم غذا بیرون 

اینطور نیست که در محدودیت باشند ❤️ بلاخره برای کی کار میکنیم ؟ برای بچه هامون 

راستی اینم بگم اتفاقا اونجا هم می‌گرفتیم منو دختر بزرگ و سهم همسرم رو باید می آوردم خونه ...چون معذب میشیم کنارِ آقایون بایستم بخوریم ...

دستمون هم وسیله بود ،خب چه کاری گرفتم آوردم خونه بعد شما کنار هم با لذت خوردیم ✅

و اما در مورد کفش ها فدات شم 

من بعد از شست و شو ی یک ساعت و چهل دقیقه ی کفش هامون ...کفش هارو که در آوردم 

میذارم رو بیست دقیقه ماشین رو یه دور میزنم خالی بشوره تا آب کشی کنه و به قول شما از نظر خودم تمیز بشه ✅

و اینو به من آقایی که کفش میگیریم ازش گفته که کفش های اسپورت رو ماشین بندازی عین روز اولش میشه ..و اینو راست گفته واقعا 

انگار همین الان گرفتی از بازار ✅

شما راه دیگه ای بلدی عزیزم ؟ بدون اینکه تو دست نشوریم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 

@royayezendegi‍ 

سلام دوستان عزیزم🌺بعد از سه سال همراهی با شما دوستای عزیز تونستم کم کم از حقوق کارمندی شوهرم و وام ...

دقیقا میدونم چی میگی میخوای زمانی طلا رو بفروشی که بیشترین سود داشته باشه تا کمتر قسط بدی ولی روزای عمرت داره با اون همه مشکل اونجا میگذره
سرویس بهداشتی ما هم تو راه پله بود منم اکثرا تو خونه لباس باز تنم بود واقعا سختم بود همیشه باید حواسم میبود کسی نیاد یا از بیرون میومدن با کفش میرفتن تو سرویس هر روز تمیز میکردم الان خونه خودم هفته ای یه بار تمیز میکنم این یه نمونه کوچیک از سختی که داشتم

برای خرید باید اولویت بندی کنی چون یه خونه همه چیز و با هم نداره
ولی بهتر لوکیشن خوب ، اسانسور پارکینگ مد نظرت باشه اگه اپارتمان میخوای بخری
دیگه بقیه ش سلیقه ای من برام تراس خیلی مهم بود چون تو خونه بدم میاد لباس خشک بشه ولی چون تهران زمین گرون کسی از متراژش برا تراس کم نمیکنه ولی بالخره یه تراس دار در حد گذاشتن بند رخت پیدا کردیم

خیلی جزییات هست مثلا چند واحدی بودن نورگیر از کجا باشه نقشه و...

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

میخکوب همون منگنه است عزیزم ؟ چون منم امسال می‌خوام چند تا کتاب سیم کنم بقیه منگنه کنم .هر زمان طول ...

اره بهار جون همون منظور منگنه کردن 

منم روزانه صبحونه ی کامل و مفصل میدم بهشون 

شیر حتماااا هست کنارِ صبحونه 

اون روز خار کوچیک رو بُرده بودم دکتر برای کنترل 

گفت که روزی چند لیوان شیر حتما بده براش ،برای قد و استخوان بندی اش خیلی خوب 

ولی ماست نه ..از اون روز به بعد ماست رو کمتر میگیرم 

میگفتم عزیزم 

بعد ظرف میوه اشون رُ پُر میکنم ...خودم میوه هاشون رو دوست میگیرم که مجبور بشند بخورند ❤️ یه مقدار براشون آجیل و خشکبار که گرفتم میریزم ♥️ 

بعد یه مقدار تو دست هم براشون مویز و گردو میدم که همون لحظه بخورند برای کم خونی خوبه ....

اینو هم عطاری بهم گفته که روزی هر صبح ۱۴عدد مویز بخورند 

عمرا کم خونی داشته باشند ❤️ 

بعد در هفته روزهای شنبه و چهارشنبه ،علاوه بر اینا پول نقد میدم 

تا از بوفه خودشون هر چی دوست دارند بگیرند 

و لذت پول خرج کردن و خرید از بوفه رو هم بچشند 😍

@royayezendegi‍ 

لطفا اگر عسل رو انلاین می خرید و کیفیتش خوبه لطفا آیدی یا پیج بدین تشکر

عزیزم شرمنده فروش آنلاین ندارن.مشتریهای حضوری هم کمتر از چیزی که می‌خوایم بهمون میدن.چون به همه مشتری‌ها برسه.ولی از نظر کیفیت بله چون آزمایشگاه هم تایید کرد که اصلا شکر مخلوط نداره.اینجا قیمت عسل طبیعی یه تومن هست

قربونت برم عزیزم ❤️ حرفت متین برام منتها نه منم روش تربیت خودم رو دارم عزیزم میگم بچه ها گاهی لازم ...

سلام معصومه جون ببخشین من جواب میدم .اگه میخواین کفش و لباس کار و تو لباسشویی نندازین من خودم کهنه شور خریدم برا کتونی و لباس کار و جوراب همسرم.خیلی ازتون ممنونم بابت انرژی مثبتی که به ما میدین. 

اره بهار جون همون منظور منگنه کردن منم روزانه صبحونه ی کامل و مفصل میدم بهشون شیر حتماااا هست کنارِ ...

منم هفته ای یک بار پول میدم بهشون 

دختر من صبحانه نمیخوره صبح زود میل نداره 

خدارو شکر بچه هام میوه و خشکبار دوست دارن و طی روز حتما میوه و مویز میخورن ولی صبح نه با اینکه خورد و خوراکشون خوبه اگه غریبه ببینه میگه اینها سوءتغذیه دارن آنقدر لاغرن

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام معصومه جون ببخشین من جواب میدم .اگه میخواین کفش و لباس کار و تو لباسشویی نندازین من خودم کهنه ش ...

منم تو فکرم بخرم همسرم راضی نیست مارک کهنه شور شما چیه

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام صبح همگی بخیر 

بچه ها خرید سکه پارسیان قیمتش چجوری حساب میشه 

وزن سکه ضرب در قیمت طلای روز 

بعد چه مقدار روش میکشن؟؟

موقع فروش چقدر برمیدارن؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
میخکوب همون منگنه است عزیزم ؟ چون منم امسال می‌خوام چند تا کتاب سیم کنم بقیه منگنه کنم .هر زمان طول ...

راستی ایده ی خوبی بود برای پس انداز بچه ها 👌😍

حتما عملی اش میکنم 🤩

اتفاقا دختر کوچیک من ...میگه اوووو حالا کِی جمع بشه 

بشه ،،بشه پول یه تیکه طلا 😅

ولی میتونم این کارو بکنم با طلافروش هم هماهنگ بشم 

بگم که بگند حداقل نصف پس اندازش رو بیاره واسم 

باز اینطوری بهتر 

چون واقعا پدرش الحق و النصاف از هیچ چیزی براشون کم نمی ذاره ❤️

کافی فقط بگند فلان چیز ...اگه توانش رو داشت در لحظه میگیره 

اگه پولش کم باشه ...تا اونو نگیره براشون آروم نمیگیره در زمان خیلی کوتاه اونو محیا می‌کنه براشون 

که چشم بچه هام نمونه اینور ،اونور

هر چی فکرشو بکنی دارند ❤️ اون روز دخترم میگه تولدم نزدیک 

میگم فکراتو بُکن ببین چی دوست داری بابا برات بگیره 

دونه دونه میشماره میگه فلان چیز رو دارم ...چرخ دارم ...عروسک دارم ...طلا دارم ...اسکیت دارم ..شمرد ،شمرد بعدش میگه ...همه چی دارم دیگه 

چیزی به ذهنم نمی‌رسه واقعا ...

یا کوچیک بود هفت سالش اینا بود بردم دندون پزشکی 

دکتر میخواست دندوناش رو نگاه کنه و ترمیم کنه 

می‌گفت اگه دخترِ خوبی بشی برات یه جایزه میگیرم 

برگشت گفت ممنون بابام همه چی گرفته ،هیچی لازم ندارم 😉

دکتر گفت افرین به این پدر 😍

حتی ،دختر بزرگم الان نوزده سالش 

هر سال باباش روز دختر کنار کادویی که میگیره براشون 

یه دونه عروسک خوشگل رو هم میگیره برای هر کدومشون 😉

نمی‌خوام ذوقش رو کور کنم ...چند سالی گفتم پولش رو بدیم 

شاید خودش یه چیزی دوست داشت بگیره 

گفت باشه ولی باز تو کار خودش 😀 

الان دو سه سالی میشه به حرف من 

پول میده و باز حتما کنارش ،گیره های مو ،شیک ،لوازم آرایشی براش‌ میگیره 

باز با همون عروسک های کادو شده 😍 علاقه ی خاصی به عروسک داره برای دختراش 

منظور فدات شم پدرش که به فکر همه چی هست 

باز الکی پولش رو خرج نکنه بشه پس انداز براش 

ممنون که ایده ات رو برامون نوشتی ♥️ 

@royayezendegi‍ 

سلام معصومه جون ببخشین من جواب میدم .اگه میخواین کفش و لباس کار و تو لباسشویی نندازین من خودم کهنه ش ...

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ 

کهنه شور هم خوبه 

منتها جا ندارم واقعا 

اگه گرفتم باید بذارم پارکینگ 

ممنون عزیزم اینم یه فکری 😊😉