2777
2789
خانومها ببخشید من خیلی لازم دارم که رانندگی یاد بگیرم ده سال پیش هم رفتم آموزشگاه ودوره هاشو گذروندم ...

سلام عزیزم 

من هم تا پارسال بلد نبودم

نزدیک ۴۰ سالم هست

چندبار دوره هاش رو رفته بودم اما تمام نکرده بودم

دیگه پارسال یک ماه هدفم رو گذاشتم روی رانندگی

و با مربی آقا که خیلی خوب بود، رانندگی رو یاد گرفتم

یک ۲۰۶قدیمی هم داریم که بعد از یادگیری با اون تمرین کردم‌

چندبار هم با خالم رفتم تمرین

و دست برنداشتم از تمرین و دقت کردم جایی نزنم.

اونقدر استمرار به خرج دادم که الان بعد از یکسال ماشین های خوش قیمت رو هم شکر خدا بدون منت برمیدارم.

همین رانندگی یاد گرفتن باعث شد بچه‌م رو بهتر دکتر ببرم

و این خیلی خیلی ارزشمند بود برام

چون باید هفته ای سه روز بریم دکتر

یا بچه ها رو خودم از مدرسه بیارم و سالی ۵۰ ملیون برای هر بچه، سود کردیم!

باعث شد خرج خونه بیاد دستم و بتونم خرید خونه رو خودم انجام بدم اونطور که میخوام. دیگه هی به همسرم نگم فلان چیز رو بخر و حساب کتاب همه چی از دستم در بره!

اونقدر خوبی ها داشت برای من که واقعا به خودم افتخار‌میکنم.

کلا من عادت دارم سالی یک رشد در زندگیم داشته باشم

این رانندگی یاد گرفتن، رشدی بود که پارسال کسب کردم

سلام طرح حامی کارگزاری مفید برای هر ۱۰۰ میلیون چقدر ماهانه سود میده دقیقا؟

سلام تقریبا۲۵۵۰تومن

دقیق نمیشه گفت چون متغییره

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤️❤️❤️❤️❤️

سلام به روی ماه همه عزیزان

امروز از تره بار گلابی و هلو (۱کیلو و ۷۰۰ )با قیمت کیلویی ۳۰ خریدم ۵۳

و سیب زمینی برای الویه (۳.۵کیلو) جهت تولد پسرم با قیمت کیلویی ۱۵‌که اینم شد ۵۳

روز قبلش هم خیار شلغم و لبو و هویج با قیمت کیلویی ۱۵ خردیم

ساعت ۴:۳۰ محصولات پس‌سورت‌رو‌ میارن بیرون تره بار

قیمتشون خیلی بصرفه‌ تر از داخل تره بار هست

با سلام خدمت همگی خیلی وقته میخام گزارش بدم ولی چون خیلی از صفحات عقبم و یک اخلاق وسواس گونه دارم که همه چی باید به ترتیب و نظم باشه گفتم اول همه صفحات عقب افتاده رو بخونم........ماه مهر که گذشت بسیار بسیار پر خرج بود با وجودیکه من یک سری لوازم التحریر همون تابستون برای بچه ها خریده بودم اما یک سری لیست مدرسه دختر بزرگم و یک سری وسایل مهد دختر کوچیکم نیاز بود ...شهریه مهد و هزینه کمک به مدرسه دخترم....و کلی خورده هزینه دیگه که خدارو شکر گذشت به هر سختی بود اما یک نکته اقتصادی اینکه هر چند وقت یکبار مثلا ماهی یا دوماهی یکبار کمد و انباری خونه تونو مرتب کنین اینطوری خیلی چیزها میاد دم دستتون که فراموش کردین و الان نیازه به طور مثال خودم چون معلم هستم قصد داشتم امسال یک فرم شیک دیگه برای خودم تهیه کنم که هم سال جدید با فرم جدید برم مثل ذوق لباس عید😁هم تنوع باشه......قبل خرید چمدون لباس هاس زاپاس مرتب کردم دیدم یک مانتو شلوار اداری خیلی قشنگ که حتی دکمه هم نخورده فقط به علت که سایزم عوض شده استفاده نشده دارم....دادم خیاط یکمی درز مانتو و شلوار درست کرد خدا خیرش بده خیلی خوب فیت تنم و شیک شده بود با هزینه ۱۵۰ ..فقط و بسی خوشحال شدم

پنجشنبه هفته. قبل مهمون داشتم رفتم با کالابرگ مرغ و روغن و یکسری وسیله خریدم قبلا هزینه کالابرگ رو ات و اشغال و خوراکی بچه ها میخریدم که بی برکت میشد این سری لوازم لیست کردم رفتم موقع مهمونی خرید و با وسایلی که از قبل داشتم و خرید کالابرگ مهمونیم برگزار شد......فقط ۳۰۰ هزینه میوه و وسایل سالاد کلم و کاهو شد .......کلم قرمز از کاهو گرون تر بود فقط بزای خوشگلیش خریدم که اتفاقا هیچ کس سر سفره نخورد و دست نخورده موند چون مخلفات زیادی مثل ماست و خیار ....زیتون پرورده و انواع ترشی دست ساز خودم بود سر سفره ....خلاصه از خرید کلم پشیمون شدم و مونده بودم چه کنم چون خونمون مصرف کاهو فقط داریم...کلم ها رو ریختم تو شیشه با سرکه نمک و سبزیجات معطر یک ترشی خیلی خوشرنگ شد یکمی هم از کلم اضافه اومد که باهاش یک سالاد اندونزی من در اووردی خیلی خوشمزه درست کردم ......

پنجشنبه هفته. قبل مهمون داشتم رفتم با کالابرگ مرغ و روغن و یکسری وسیله خریدم قبلا هزینه کالابرگ رو ا ...

به این صورت که روز مهمونی مرغ هایی که گرفته بودم تیکه که کردم قسمت استخون پشتش و گردن ها رو جدا کردم جدا گذاشتم فریزر روشم نوشتم استخوان مرغ برای سوپ ...چند شب بعد گذاشتم بپزه عصاره شو صاف کردم یک سوپ مقوی پختم گوشت های ریش ریش شده با یدونه هویج تو یخچالم 😁😁😁که رنده کردم با یک ذره کلمی که پست قبل گفتم اضافه اومده و یکم کاهو و جعفری تازه و شوید و سس مایونز و کمی ذرت دون شده داخل فریزر یک سالاد بسیار لذیذ درست کردم در کنار سوپ شد یک وعده شام همسر و فرزندان بدغذای من🙂

دوستای گلم لطفا لطفا راهنمایی من نمیدونم الان چیکار کنم 

پارسال تو قیمت پایین با انواع وام طلاخریدم و الان همشون تو سوده 

به همسرم حواله ماشین دادن ماشین ساینا تو بازار ۶۵۰ تومنه همسرم بایدکلا ۳۳۰بده چون این ماشین وام و اینا داره حالا ما کلا ۱۶۰ داریم تو بانک ایران زمين گذاشتم ۱۴ گرم فروخته بودم براهمین ۱۶۰ تومن

بقیش باید طلا بفروشم نزدیک ۲۰گرم تواین قیمت پایین الان که ۱۰۴۰۰هست

الان من چیکار کنم طلابفروشم یا قید ماشین و بزنیم؟

انگار که ۳۳۰ دادیم ماشین بیاد دستمون شاید ۷۰۰بشه که بفرشیم

ولی ۳۳گرم طلابابتش فروخته شده 

حساب کردم تا ماشین بیاد دستمون ۳ماه طول میکشه دیگه تااونموقع اگه طلا بشه ۱۴ تومن ۵۰ گرم میتونیم بخریم یعنی انگار کلا ۱۷گرم به طلاهام اضافه شده چون ۳۳گرم قبلا بابت پرکردن حواله فروختیم دیگه

الان بگید فقط راهنمایی کنید من نمیدونم

دوستای گلم لطفا لطفا راهنمایی من نمیدونم الان چیکار کنم پارسال تو قیمت پایین با انواع وام طلاخریدم و ...

اگه کلا براتون ۳۳۰درمیاد ک طلابفروش و بخرینش ولی اگه قراره وام هم روش خرد خرد پرداخت کنین و ب قیمت کارخونه میفته ن عزیزم اصلا نکن ارزش نداره

سلام عزیزم من هم تا پارسال بلد نبودمنزدیک ۴۰ سالم هستچندبار دوره هاش رو رفته بودم اما تمام نکرده بود ...

درود بر شما من همین مشکل دارم خیلی ناراحتم که این

رانندگی پیگیر نشدم

خانومها ببخشید من خیلی لازم دارم که رانندگی یاد بگیرم ده سال پیش هم رفتم آموزشگاه ودوره هاشو گذروندم ...

من ی دور فقط رفتم می‌دونم چی میگید مهارت این کار دیگه نرفتم اون ی بار هم سال پیش بود ده جلسه همش بود 

ماشالله نمره ش تو همه چی بیسته مخصوصا قهر کردن !! آدمی که کل شهر عاشقشن !!!!! همه کاراش درسته !!!! ن ...

چه ضرری به شما زده ک اینقدر سوختی ؟ 

خوشت نمیومد نمیخوندی رد میشدی چ اجباری بود با خوندن پست هاش خودتو عذاب بدی و اینقدر حسودی کنی ؟ 

حالا چرا نمیای پست های گل و بلبل و راهکار های شاهکار خودتو بذاری ، شما ک اینهمه ایراد رو بقیه میذاری ؟  

از کوزه همان برون تراود ک در اوست ...

جز عقده و حسادت چیزی از پستتون بیرون نیومد 

عادته این کار 

بار اولت هم نبود 

خیلی خوبه که همسرتون بفکر زندگی و آسایش شما بهتره همراهیش کنین و دلگرمی بدین بهشون

نمیدونم من اصلا روحیه با همچین مسئله ای سازگار نیست اینکه دیگه اسمش زندگی شراکتی نیست زن و بچه یه شهر یا کشور دیگه ومردخانواده هم به جای دیگه

همیشه یادم باشه اگر رویایی برای خودم نداشته باشم نردبومی میشم برای رویای دیگران
❤️❤️❤️❤️❤️سلام به روی ماه همه عزیزانامروز از تره بار گلابی و هلو (۱کیلو و ۷۰۰ )با قیمت کیلویی ۳۰ خری ...

ببخشید شما کدوم شهری 

خیلی ارزونه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست