2777
2789
سلام خانمامنم یکم بگم از کارهام‌این چندروزه خیلی بی انرژی بودم نوبت حجامت گرفتم وانجام دادم✅۲۷م تولد ...

میلی و امثال اون به درد نمیخورن معتبر نیستن.اینا شخصی هستن.

ب جای اینا صندوق طلا بخر توی بورس

از صد هزار تومن میتونی بخری به بالا 

مطمئن هم هست

مثل عیار و کهربا

من خودم کهربا دارم راضیم 

بدون اجرت و مالیات دارم طلا میخرم

سود هم میاد روش

هر لحظه هم بخوام میتونم بفروشم 

از ساعت ۱۲ ظهر تا ۶ بعداز ظهر ساعت خرید و فروشش هس

میلی و امثال اون به درد نمیخورن معتبر نیستن.اینا شخصی هستن.ب جای اینا صندوق طلا بخر توی بورساز صد هز ...

سلام گلم 

من چطور وارد بورس بشم اون صندوق ؟ مراحلش رو میگید

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم یه مدت کاپ قائدگی گرفتم واقعا خیلی آرامش بخش هم هست باعث حساسیت هم نمیشه اما چون خون داخل ...

سلام ببخشید این هماتوم تو رحم ممکنه بوجود بیاد؟

منم ۵ساله از کاپ استفاده میکنم تازگیا سونو دادم گفتن تو طحال لکه خون یا هماتوم هست و شنبه باید برم‌جراح عمومی خیلی نگرانم ...هر کی دید یه صلوات بفرسته چیزی نباشه منم میفرستم براتون

سلام به دوستان خوش فکرم 

امیدوارم حالتون عااالی باشه 

بچه ها ی مشورت میخوام بگیرم ازتون.

من توی اسنپ پی ی اعتبار دارم که میخوام قسطی طلا بخرم. 

البته اعتبار مبلغ زیادی نیست .حدود ۱۵۰۰ ت هست

بین سکه پارسیان و گوی طلا موندم کدوم رو بخرم. 

سکه پارسیان حدود ۳۰۰ ت گرون تر از گوی هم وزن خودش میشه . چون گوی اجرت ساخت و مالیات و .. بهش تعلق میگیره 

از طرفی از سکه ی پارسیان هم میترسم از بس که گفتن ممکنه تقلبی باشه. اما حقیقتا همین دو هفته پیش پارسیان ۱۵۰ و ۷۰ سوتی خریدم. اما نمیدونم دوباره پارسیان بخرم یا اون گوی طلای گوگولی رو !🤭

میشه لطفا راهنماییم کنید دوستان 

ممنونم

سلام به دوستان خوش فکرم امیدوارم حالتون عااالی باشه بچه ها ی مشورت میخوام بگیرم ازتون.من توی اسنپ پی ...

پارسیان بخر 

من حریدم وفروختم‌مشکلی نبود

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام خانما کسی نمیدونه چجور باید رتبه اعتباری مو ببینم؟ بلد نیستم مامان سبحان رو پیدا کنم لطفا کسی ب ...

برنامه باجت بانک تجارته نصب کن. بعد که رمز دادی یبار خارج شو دوباره وارد شو.

قسمت کالانو کویر موتور درخواست تسهیلات بزن اون بالاش نوشته درخواست. مراحلش پیش برو تا برسی مرحله اعتبارسنجی نشون میده. 

سلام گلم من چطور وارد بورس بشم اون صندوق ؟ مراحلش رو میگید

توی سامانه سجام ثبت نام کن

خیلی راحته

میتونی کافی نت هم بری ثبت نامت کنه

و بعدش دیگه میتونی خرید و فروش کنی

خیلی راحته 

داخل برنامه اش ک بری همه چیز مشخص و راحته 

عزیزم منم یه مدت کاپ قائدگی گرفتم واقعا خیلی آرامش بخش هم هست باعث حساسیت هم نمیشه اما چون خون داخل ...

چ نکته جدید و جالبی گفتی و در عین حال منطقی..

مرسی گلم 

داشتم وسوسه میشدم بخرم

سلام سلام دیروز با دودلی خیلی شدید رفتم بازار🙄حتی چند دقیقه جلو پاساژ طلافروشا وایسادم که چیکار کنم ...

مبارکت باشه عزیزم چقدررررر نما داره😍😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال