2777
2789
سلام به دوستان خوش فکرم امیدوارم حالتون عااالی باشه بچه ها ی مشورت میخوام بگیرم ازتون.من توی اسنپ پی ...

من یکی دوروز پیش طلافروشی بودم میخواستم تنوع بدم واسه پس انداز پسرم گوی بخرم خانم فروشنده گفتن پارسیان بهتره موقع فروش از گوی کم میشه واسه اجرت اینا ولی پارسیان قیمت تابلو حالا دقیق نمیدونم درسته یا نه ، پارسیان برند معتبر بخرید مشکلی نیست ،من خیلی فروختم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم میشه توضیح بدید تارا چیه

یه برنامس نصب میکنید، اطلاعاتی که میخواد و وارد کنید با توجه به اعتبار سنجی که میکنه بهتون اعتبار میده، مثلا ۱میلیون بهتون اعتبار میده،،شما این ۱تومنو با فروشگاههایی که قرارداد داره مثل افق،جانبو،دیلی وخیلی فروشگاهای دیگه تو برنامش نگاه کنید هست خرید حضوری یا آنلاین میکنید ،،اون لحظه هیچ پولی نمیدید از اعتبارتون کسر میشه ،تو ۲تا قسط باید بدید،مثلا امروز خرید کنید قسط اول میشه ۱ آبان ۵۰۰تومن،قسط دوم ۱آذر ۵۰۰ تومن،، فروشگاه خیلییی زیاد داره از طلا و پوشاک و برید تو برنامه ببینید متوجه میشید

لطفا بهم نخندین

اولین بار سرم خریدم چه جوری استفاده کنم؟؟

اصلا کار سرم چیه؟

خدا خیرش بده کسی که برام توضیح بده

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام عزیزم❤️ خیلی خوبه که با وجود مشکلات امیدت رو از دست ندادی و تصمیم گرفتی خرجای غیرضروری رو کم کن ...

پارسیانارو جمع میکنی بعد چیکار میکنی؟ راهنمایی لطفا

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
سلام عزیزم من خودم میلی دارم و استفاده میکنماتفاقا جلوی خیلی خرج‌های بیخود رو میگیره بخصوص با قیمت ا ...

من به شخصه  این ماه  هرچی اضافه  موند از خرج‌خونه رو زدم(قرار بود پارچه بخرم لباس ساحلی وخونگی بدوزم از پرتی پارچه هام استقاده کردم و برای پیراهن هم یه چادری خیلی خوشگل گل منگلی  داشتم از اونجایی ک به کارم نمیومد اونو یه تاپ و یه ساحلی دوختم و پولشو زدم به میلی)   به میلی تا همین دیشب ک کاهشی بود  و امروز حساب کردم و تو دفترچم نوشتم دیدم ۱گرم و صدو بیست سوت طلا شده مبلغ خریداری شده ۹۸۰۰و مبلغ افرزایش قیمتش رو طلای ۹۴۰۰ هفتصد هشتصد تومن افزایش قیمت داشته من به کسی معرفی نمیکنم ک مسیولیتی گردنم نباشه ولی کجا ۱۰ تومن پول بزاری ۶۰۰ تومن  سود میده 

برای من خوب بوده هم فیزیکی میخرم هم این مدلی حالا هر وقت طلا ثابت شد میفروشم فقط من شنیدم حساب رسالت داشته باشی زود بر میگرده به حساب پول نمیدونم  چقد صحت داره

عزیزمهم اینجا هم تاپیک مینیمال هونامیک رو بخون هر دو رو ول نکن اونوقت میفتی رو غلتک مثل خواهر من ول ...

اونجا تگم میکنی؟ اخه دقیقا اینذتاپیک چیکار میکنن؟ ۵۰۰۰ صفحه جلو رفته نمیشه همه رو بخونم

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
سلام عزیزم التون چیه؟خیر ببینی یه توضیح بده

سلام گلم 

برای کسایی که دوست دارن همزمان با نوسان طلا سرمایه شون حرکت کنه میتونن بخشی از اون رو توی صندوق های طلا بورس بذارن

همیشه هم قابلیت نقد شوندگی داره

و به راحتی هم قابل خریداریه حتی با ۱۰۰ هزار تومن 

برای من شده قلک دیجیتالم ... تو هر چی صرفه جویی میکنم و پول پس انداز میکنم میریزم تو صندوق 

حالا انواعی داره .. معروفترینش عیار هست که من قبلا داشتم ولی در حاضر آلتون دارم

سلام من هم عضو تارا شدم بهم 500اعتبار داد چقدر کم

تارا چی هس؟ به چه درد میخوره؟

لطفا بهم نخندیناولین بار سرم خریدم چه جوری استفاده کنم؟؟اصلا کار سرم چیه؟خدا خیرش بده کسی که برام تو ...

سرم چی خریدی یه توضیح بده بگیم بهت ولی چت جی پی تی هم خیلی خوبه عکس محصول و میفرستی  و همه چیو کامل توضیح میده 

خنده نداره که  من خودم نمیدونستم این همه سرم برای چیه یکی دوبار رفتم پرسیدم دیدم یکیش مناسب مشکل پوست منه خریدم و سرچ کردم فهمیدم چجوری بزنم بهتره 

پارسیانارو جمع میکنی بعد چیکار میکنی؟ راهنمایی لطفا

ببخشید من جواب میدم 

یکی دلش طلای سنگین میخواد مثلا جمع میکنه یه سرویس میخره 

یکی حمع میکنه دویست میلیون بشه پول  پیش خونشو اضافه کردنی اذیت نشه 

یکی جمع میکنه ماشین یا خونشو ارتقا بده 

یکی جمع میکنه برای جهیزیه دخترش یا سرمایه کار و خونه برای پسرش

یکی جمع میکنه باغی زمینی ملکی  چیزی بخره 

هر کی یه هدفی مد نظرشه  و بسته به بودجه و هزینه خودش  از چند سوت تا چند گرم پس انداز میکنه