2777
2789
دوستان میتونید لیلیث رو تگ کنید بدونم نقره رو از کجا میخره

سلام خوشگلم

عزیزم من از دو جا نقره میخرم

برنامه‌ی نقره‌سی که برای طلاسی هست و مجازیه

از یه پیج که توی بازار تهران مغازه نقره فروشی دارن و ارسال می‌کنه ساچمه میگیرم به اسم t.h_silver

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی کم از تلگرام استفاده میکنم . هر چند وقت یه بار یه نگاهی به کانالش میندازم . بابا حرفاش خیلی ...

اینی مطالبی که گفته معلوم طرف سنگین میزنه 

مصرفش بالاست شیشه میزنه 

اینستا پر از پیج های مدیریت کسب و کارو ....هست خودشون تو چه زمینه ای دقیقا موفق اند کدوم کسب و کار دارن؟؟؟ ب جز اینکه سمینار بذاره یا پکیج بفروشه ...جیب ملت و خالی کنن

انشاالله که مردمم ی کم ب علم خودشون اعتماد داشته باشن 

دنبال این افراد و‌پیج ها و پکیج هاشون نباشن

سلام سلام دیروز با دودلی خیلی شدید رفتم بازار🙄حتی چند دقیقه جلو پاساژ طلافروشا وایسادم که چیکار کنم ...

وااای خیلی خوشگله مبارکت باشه 😍😍

انشاالله به شادی و دل خوش بپوشی 

طلاهای بعدی انشاالله 

من شنیدم گوی طلا ضرره لطفاً اگه کسی راجب اینا اطلاعاتی داره بگه ممنون

این گوی ها اجرت بالایی دارن

یعنی هر دفعه شما پولت ب ۳۰ سوت ۵۰ سوت میرسه میای از اینا میخری هر بار هم اجرت بالایی میدی ب خاطر همین میگن ضرره 

سلام خانمامنم یکم بگم از کارهام‌این چندروزه خیلی بی انرژی بودم نوبت حجامت گرفتم وانجام دادم✅۲۷م تولد ...

سلام عزیزم 

من خودم میلی دارم و استفاده میکنم

اتفاقا جلوی خیلی خرج‌های بیخود رو میگیره بخصوص با قیمت الان طلا که ساعتی داره گرون میشه

الان پولت رو طلا نکنی صبح گرون‌تر میشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام ببخشید این هماتوم تو رحم ممکنه بوجود بیاد؟منم ۵ساله از کاپ استفاده میکنم تازگیا سونو دادم گفتن ...

بله عزیزم ممکنه تو لگن هم باشه من یه متخصص زنان کلیپ تو اینستا گذاشته بود دیدم ترجیح دادم استفاده نکنم ولی خب به هیچ کس قطعی نمیگم میگم خودشون تحقیق کنن یه وقت به خاطر من دچار اشتباه نشن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلااام دوستای عزیز پولدارم💸🤑💰💵

امروز كه اول مهر هست و اول ٦ ماه دوم سال

صبح ساعتاي 5 بيدار شدم و گفتم تو سكوت صبح خوبه كه يه ارزيابي كنم ببينم شش ماه اول سال رو چه كردم

ديدم اوه اوه پيشرفت طلايي و خريد طلام واقعا نسبت به سال هاي قبل خيلي خيلي كمتر بوده

اما خداروهزاران بار شكر كه به سلامتي و خوشي گذشته🙏🏻♥️

تقريبا دو ساله كه ازين تايپيك ياد گرفتم هرلحظه شكرگزار باشم و قدر لحظه لحظه عمرمو بدونم و بيشتر زندگي كنم♥️🌸

واقعا حرف هاي معصومه جون طلاست💰 همينكه ميگه به تابلو نگاه نكن و بخر

اگه از اول شهريور يك گرم يك گرم خريد ميزدم تا اخرماه 5 گرم خريده بودم ولي خب فداي سرم ،انشالله مهرماه جبران ميكنم☺️

ديگه جونم براتون بگه كه از خونه داريم راضيم يادمه پارسال همينحا نوشتم به خونه داريم نمره ١٥ ميدم الان به جرئت ميگم ١٨😁

قبلنا براي خونه وسايل نميخريدم و هدف فقط پس انداز بود الان به خونه م هم ميرسم چون تايم زيادي رو خونه ام و خودمو لايق استفاده از وسايل شيك ميدونم.

راستي يه مدت غرق در گذشته و اشتباهاتم شده بودم كه چرا اينكارو كردم چرا اينكارو نكردم، چرا همسرم اينجوري نبود چرا مادرم اينكار رو برام نكرد و هزاران حسرت يه روز به خودم اومدم يه دفتر برداشتم و همه احساساتمو نوشتم و به خودم گفتم مگه چندسالت بود كه اينقد از خودت انتظارت زياده كه بايد همه كارات درست ميبود ، هرچيزي كه تو زندگيم ياد گرفتم يا تجربه خودم بوده يا مطالعه و جستجو پس دمم گرم كه به اينجاي زندگي رسيدم🥰گفتم از گذشته درس بگير و خودتو ببخش اگه عرضشو داري ازين به بعد جوري كه دلت ميخواد زندگي كن✅💪

برنامه مهرماه هم نوشتم : خريد شخصي چنداني ندارم فقط يه آبرسان خوب بخرم تموم شده

لباس چيزي لازم ندارم

5گرم طلا بخرم انشالله🎯

اميدوارم همتون به تك تك آرزوهاي كوچيك و بزرگتون برسيد و با زندگي و جهان در صلح باشيد و از لحظه لحظه زندگيتون لذت ببريد✅

سلام من هم عضو تارا شدم بهم 500اعتبار داد چقدر کم

به موقع قسط بدید کم کم اعتبارتون زیاد میشه،،با توجه به گردش حسابتون و رتبه اعتباریتون ک از بانک مرکزی میگیره اعتبار میده ،،به منم اولش ۱ تومن اعتبار داد،الان اعتبارم ۱۰ میلیون