سلااام دوستای عزیز پولدارم💸🤑💰💵
امروز كه اول مهر هست و اول ٦ ماه دوم سال
صبح ساعتاي 5 بيدار شدم و گفتم تو سكوت صبح خوبه كه يه ارزيابي كنم ببينم شش ماه اول سال رو چه كردم
ديدم اوه اوه پيشرفت طلايي و خريد طلام واقعا نسبت به سال هاي قبل خيلي خيلي كمتر بوده
اما خداروهزاران بار شكر كه به سلامتي و خوشي گذشته🙏🏻♥️
تقريبا دو ساله كه ازين تايپيك ياد گرفتم هرلحظه شكرگزار باشم و قدر لحظه لحظه عمرمو بدونم و بيشتر زندگي كنم♥️🌸
واقعا حرف هاي معصومه جون طلاست💰 همينكه ميگه به تابلو نگاه نكن و بخر
اگه از اول شهريور يك گرم يك گرم خريد ميزدم تا اخرماه 5 گرم خريده بودم ولي خب فداي سرم ،انشالله مهرماه جبران ميكنم☺️
ديگه جونم براتون بگه كه از خونه داريم راضيم يادمه پارسال همينحا نوشتم به خونه داريم نمره ١٥ ميدم الان به جرئت ميگم ١٨😁
قبلنا براي خونه وسايل نميخريدم و هدف فقط پس انداز بود الان به خونه م هم ميرسم چون تايم زيادي رو خونه ام و خودمو لايق استفاده از وسايل شيك ميدونم.
راستي يه مدت غرق در گذشته و اشتباهاتم شده بودم كه چرا اينكارو كردم چرا اينكارو نكردم، چرا همسرم اينجوري نبود چرا مادرم اينكار رو برام نكرد و هزاران حسرت يه روز به خودم اومدم يه دفتر برداشتم و همه احساساتمو نوشتم و به خودم گفتم مگه چندسالت بود كه اينقد از خودت انتظارت زياده كه بايد همه كارات درست ميبود ، هرچيزي كه تو زندگيم ياد گرفتم يا تجربه خودم بوده يا مطالعه و جستجو پس دمم گرم كه به اينجاي زندگي رسيدم🥰گفتم از گذشته درس بگير و خودتو ببخش اگه عرضشو داري ازين به بعد جوري كه دلت ميخواد زندگي كن✅💪
برنامه مهرماه هم نوشتم : خريد شخصي چنداني ندارم فقط يه آبرسان خوب بخرم تموم شده
لباس چيزي لازم ندارم
5گرم طلا بخرم انشالله🎯
اميدوارم همتون به تك تك آرزوهاي كوچيك و بزرگتون برسيد و با زندگي و جهان در صلح باشيد و از لحظه لحظه زندگيتون لذت ببريد✅