2777
2789
مرسی گلم ممنونم برند خاصی می‌شناسید برای پارسیان؟

من امین زر اکثرا میخرم با اعتبار تارا و اسنپ 

فروختم هیچ مشکلی نداشته 

طلافروشی که من میبرم هیچ وقت ندیدم پارسیان رو محک بزنه یا ایراد بگیره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید فراز بانک ایران زمین رو نصب کنید و گویا ۱۵ روزه به ازای مبلغ سپرده گذاری بهتون وام میدن

هر چقدر بزاری همونو وام میده تو ۱۵ روز؟مطمئنید؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

سلام دوستانمن تابحال باتارا سکه و طلا خرید نکردم کدوم فروشگاه خریدداشتین برای طلاوسکه؟ رادا سکه داره ...

من امروز رفتم شمش سیمرغ رو سرچ کردم 

دیدم مالیات و اجرت ساخت حدود ۲۳ درصد داشت! که خیلی زیاد بود برای ی شمش 

فکر کنم پارسیان بهتر باشه و کمتر هست کارمزدش

گزارش شش ماهه اول سال من ... دستاوردهای من ❤️

ــ تمرکز رو خودم خودشناسی شناخت عمیق افکارم ،ضعف هام ، نیازهام ،قوت هام ، احساساتم ، الگوهای رفتاریم ✅

ــ کاهش استرس ✅

ــ درگیری های درونی با خودم بچه ها من خیلی ناراحت میشدم کینه ای بودم حتی قهر میکردم قطع ارتباط تونستم تا حدودی رو خودم کار کنم زیاد خودمو ناراحت نکنم از زندگیم لذت ببرم اهمیت ندم ✅

ــ تصمیم گیری بهتر یاد گرفتم عجولانه هیچ تصمیمی نگیرم قبلش خوب بسنجم تحقیق کنم بزارمش رو ترازو ✅

ــ چراغ خاموش حرکت کردن همسرمم تا حدودی قانع کردم که هر چیو به خانوادش خبر نده با اینکه هیچ کاری برامون نکردن اما تا میفهمن انتظارای بیجا دارن از آدم ✅

ــ بچها من یه عادت هم پیدا کردم هر مشکلی حرفی چیزی پیش میاد پنج بار میپرسم چرا که علتشو ریشه ای بفهمم تو اوج اعصابیت تصمیم نگیرم ✅

ــ ثبت عادات سعی کردم هر عادتی که باعث میشه رفتار مطلوب یا نامطلوبی که دارمو در طول روز یادداشت کنم خیلی کمک کنندس بدون اینکه متوجه بشی میفهمی چقدر تغییر می‌کنی با اینکار خیلی عالیه ✅

ــ و اما اهداف مالی بچها من هدفم خرید خونس به شدت خودمونو تو فشار گذاشتم تا بچهام مدرسه نرفتن بتونیم خونه بگیریم انشالا 😍 بنظرم الان خرجمون کمه میتونم بیشتر و بهتر پس انداز کنم تا بعد 

اول سال وام فرزند آوری برداشتیم ب مبلغ ۸۰ ملیون که چون تمدید خونمون نزدیک بود گذاشتم ویپاد سکه جمع کنم تا اونموقع 

همسرم تصادف کرد با ماشین خدارو صدهزار مرتبه شکر که خودش طوریش نشد ولی ماشینمون ۶۰ ملیون هزینه برداشت مجبور شدیم همون پول وامو بدیم به ماشین درستش کنیم 

بعدشم جنگ شد رفتیم شهرستان کار همسرم تعطیل شد تا یک ماه فکر کنم خوابید شرکتشون 

ــ این وسط قرعه کشی به نامم در اومد خداروشکر تونستیم خونمون رو تمدید کنیم 😍خیلی خوشحالم از این بابت با دوتا بچه کوچیک اسباب کشی سخته و کرایه باربری و کارگر هم که بماند 

ــ برای پسرم قلک گذاشته بودم یاد دادم بهش هر چیزی که میخواد باید خودش جمع کنه بخره دوچرخه دوست داشت که تولدشم بود قلکشو باز کردیم ۵ ملیون جمع شده بود دوچرخه و کیک خریدیم براش خیلی خوشحال شد😍

ــ شغل همسر من تراشکاری بچها برای ایران‌خودرو قطعه میزنن یه قطعه ای برای دستگاهشون میگیرن به اسم الماس اگه اشتباه نکنم همسرم یک سالی میشد هر الماسی که میشکست جمع میکرد تو قوطی تا پر شد بردیم فروختیم شد ۸ ملیون میخواست لاستیک بگیره برای ماشین نگهداره عشق لوازم ماشین داره یعنی لاستیکای ماشینمون نو بود دو سه سال کار میداد راحت شایدم بیشتر بردم دادم پلاک گرفتم ۱ گرمی 😍 بماند که چقدر کلنجار رفتم با همسرم 😂

ــ با سکه های که تو ویپاد جمع کرده بودم وام گرفتم ۴۰ ملیون تبدیل کردم فوری میدونستم بمونه خرج میشه 

ــ بدهی هامون پاس کردیم همسرم یه اخلاقی داشت اصلا اهل پس انداز نبود تا کم میآورد قرض میگرفت پشت قرض 😐🙄 دیگه نمیزارم خودم دست بکار شدم پس انداز میکنم در پشت لازم بود میارم وسط همه چیو خودم دست گرفتم با برنامه ریزی خیلی بهتر شده 

حدودا ۵۰ ملیون هم بدهی دادم😐😒

مونده ۳۵ ملیون که نیمه دوم سال حتما باید واریز کنم اینم انشالا 😍

ــ دخترمو از پوشک گرفتم ۲۰ ماهشه😍 

ــ تا تونستم خودمونو به قسط و قرعه انداختم تا همسرم تلاش کنه حتما باید مجبور باشه تا پس انداز کنه بفکر باشه وگرنه بیخیاله 

ــ تنوع غذاییمونو زیاد کردم 

ــ عیدیامو تبدیل به طلای مخفی کردم هر چند کم ولی خب برای من خیلیه همینم قدم خوبیه 😍۷۰۰ سوت خریدم پلاک تو گرمی ۶/۷۰۰

ــ تونستم وزنمو ثابت رو ۵۴ کیلو نگهدارم من استعداد چاقی ندارم اصلا ژنتیکی ولی عوضش استعداد لاغر شدن شدیدی دارم 😐😂💔

ــ هر روز نیم ساعت می‌رقصم تو خونه عادت کردم هم تو روحیه تاثیر داره هم تناسب اندام شکمم تخت تخت شده 😍

ــ ارتباط با خدا بچها من اصلا شکرگزاری بلد نبودم همیشه ناامید بودم با این تاپیک تونستم با خدا ارتباط برقرار کنم شکرگزار داشته هام نداشته هام باشم تلاش کنم تاثیرشم تو زندگیم دیدم واقعا برکت میوفته به زندگی آدم 😍

ــ مصرف اینترنتم پایین آوردم بیهوده تو اینستا چرخ میزدم هم باعث سردرد میشد هم وقتمو هدر میدادم همونو صرف بچهام میکنم میبرمشون پارک 😍 یا به خونه زندگیم میرسم خیلی راضیم 

ــ با سبزی میونه خوبی نداشتم اصلا 😐 نمی‌دونم چرا 

سبزیو تو سبد غذاییمون آوردم 

تا اینجا همینا یادم

ه 🥲❤️ بقیشم چیزی بود یادم اومد مینویسم براتون 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

به به 😍سلام و درود خدمت رویا جان ❤️گزارشت رو خوندم و لذت بردم 👌 از مدیریتت قابل توجه دوستانی که می ...

سلام به معصومه نازنینم

عزیزم خوبی؟ مرسی که به یادم هستی دوست خوبم🫂❤️

همیشه از درایت و آگاهانه زندگی کردنت لذت میبرم🩷

برای مهمونی من که آماده آماده هستم 

خونه مرتب و تمیز

فریزر هم تقریبا پر و آماده 

ولی 

ولی 

مهمونام به خاطر شرایط نامعلوم اینجا

می ترسن بیان ایران گیر بیفتن نتونن برگردن🤭🤣🫣

فعلا که هیچی معلوم نیست و

احتمالا اومدنشون چند ماهی به تعویق بیوفته🥲

یه گزارش هم از این چند وقت بدم

همونطور که گفتم یه خونه تکونی اساسی البته با کمک همسرم انجام دادیم

ولی بعدش همسرم بدجوری سرمای بدی خورد

دو هفته درگیر بود منم تمام سعیم رو کردم تا هم به خوبی ازش مراقبت کنم و هم اینکه خودم مبتلا شم، واقعا خستگی موند تو تنم ولی خدا رو شکر حالش خیلی بهتر شده.

از شانس تو اوج بیماری ایشون یکی از اقوام نزدیک خودم که تقریبا جوان هم بودن فوت شدن حالم بدتر شد و خب نمیتونستم همسرمو تنها بذارم و نشد که برم...

ان شالله همیشه برای همه سلامتی باشه

این مریضی همسرم خرج زیادی رو دستمون گذاشت

وقتی مریض میشه ناجور میفته تو رختخواب 

هر روز موز و سیب و آب هویج و بلال آب پز و گوشت گوسفندی و خیلی چیزهای دیگه براش آماده کردم تا زودتر بدنش قوت بگیره.

دیگه الحمدالله سرحال که شد رفتیم میدون دو جعبه سیب و یه جعبه پرتقال گرفتیم گذاشتیم یخچال که حداقل از مغازه گرون نخریم.

سیب اینجا کیلویی ۱۲۰ تومنه تو میدون ۸۰ بود

برای فریزر هم دو جعبه گوجه گرفتیم نصفشو پوره کردم نصفشم پوست گرفتم و خرد کردم برای املت این مدلی بیشتر دوست داریم.

دو جعبه به گرفتیم و مربا درست کردیم.

۸ کیلو پیاز تفت دادم.

دو تا کرفس بزرگ گرفتم با جعفری که از قبل داشتم و کمی نعنا خشک تفت دادم برای خورشت کرفس.

تو همین اثنا یکی از تابلوهام فروش رفت پولش تبدیل به طلا شد

یه مقداری هم از پولهای پدر و مادرم که دستم بود به طلا تبدیل کردم کلا حدود ۱۰ گرم روی قیمت ۸۱۵۰ و با ۶ و ۷ درصد خرید کردم💞

در مورد بیمه خودم هم اگه یادتون باشه قبلا گفته بودم که شاید قطعش کنم،

من معمولا وقتی میخوام یه کاری رو انجام بدم قبلش از خدا میخوام که برای درست یا اشتباه بودنش برام نشونه بفرسته.

زمان اقدام به قطع بیمه هم همین راز و نیاز رو کردم و

همین شد که

روزی که رفته بودم که مراحلش رو انجام بدم ناخودآگاه صدای یه خانومی رو در دفتر بیمه شنیدم که به دوستش میگفت میخوام بیمه ام رو از ۱۸ درصد بیارم ۱۴ درصد و جالبه که ایشونم دقیقا بیمه هنرمندان بودن

من اصلا کم کردن درصد بیمه به یادم نبود

یهو جرقه ای که لازم بود به ذهنم خورد

و منم فعلا گفتم درصدش رو کم کنن

تا بعدها اگه لازم شد دوباره برمیگردونم همون ۱۸ درصد

اینطور شد که فعلا با همون ۱۴درصد گذاشتم برقرار بمونه.

پیگیر بیماری پدرم و انجام آزمایشاتشون هم بودم 

به لطف خدا اوضاعشون به تثبیت رسیده ولی همچنان هر روز حدود ده تا قرص میخورن که همیشه هم باید این داروها استفاده بشن. ممنون میشم برای سلامتیشون دعا کنید

از قبل از جنگ اوضاع کار همسرم تقریبا خوابیده

میدونم وجودش پر از غم و استرس هست ولی کمتر بروز میده

نمیدونم با این شرایط به کجا میرسیم

ولی همیشه بابت اینکه مستاجر نیستیم، ماشین زیرپامون و اندکی پس انداز داریم خدا رو شکر میکنم و

امیدوارم این شرایط ناپایدار باشه

گاهی با خودم میگم این روزها که فقط آرزو میکنی بگذره روزهای عمرت هستن که دیگه برنمیگردن 

اما چه میشه کرد

گاهی زندگی سر ناسازگاری داره...

زندگی برای من همیشه در جریان بوده

گاهی در مسیر و گاهی در خلاف مسیر

به هر حال پیش میرم و به خودم نهیب میزنم که قوی بمون.

آخ‌ شرمنده 

از مهمونی پرسیدی 

چقدر سر درددلم باز شد😶‍🌫️😶‍🌫️

خلاصه اینکه 

ماه شهریور گذشت ولی برای من پر تنش و اضطراب بود.

از خدا برای همه مردم سرزمینمون سلامتی، گشایشهای زیاد و فراوانی میخوام.

@مستانه7‍ 

عزیزجان امیدوارم درست تگتون کرده باشم

به یادتون بودم ان شالله جواب آزمایش گل دخترتون خوب بوده 

سلام وقت بخیر منم خواستم از تجربیاتی بگم من تو طرح قلک طلا هستم و هر وقتی پول گیرم بیاد واریز میکنم ...

سلام وقتتون بخیر

قلک طلا مثل سایت های دیگه خرید و فروش طلاست؟

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده

من فراز بانک نصب کردم بعد یجا وارد نمیشد یه قسمت، بعد حالا خواستم وارد شم دوباره رمز یادم رفته، حالا گفته 2 واریز کن تارمز جدید بگیری، میترسم نکنه هکم کنه🥲

میشه عکس آپ فرازبانکو بفرستین

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)