2777
2789
سلام شما اول باید برین انحصار وراثت کنین و برگه اش رو بگیرین بعد برین بانک. اول برین شورای حل اختلاف ...

اینارو انجام دادیم عزیزم حواسم نبود بنویسم فقط

فقط من میخواستم بدونم دیگ چیا میخوان 

کامل پس میدن پولو یا چجوریه

تکلیف سودایی ک ریختن و اینا چطوریه چون کارتش مسدود بوده اصلا نمیدونم باید چیکار کنم  رفتم اونجا بپرسم ک دوباره پول اگ همون پول سپرده باشه وام میدن یا نه؟

یا پولو از اونجا وردارم و بدم طلا؟

سلام خانمامنم یکم بگم از کارهام‌این چندروزه خیلی بی انرژی بودم نوبت حجامت گرفتم وانجام دادم✅۲۷م تولد ...

از  قلک شمش مهر گلد استفاده کن تو سایت مهر گلد گزینه شمش ایرانی رو میزنی بعد هر وزنی مد نظرت بود انتخاب میکنی چندتا گزینه داره ارسال با پیک در تهران ارسال با پست ی گزینه هم نگه میداری تو طلافروشی تا ۴۵ روز این حدودا نگه نیداره برات،، ی گزینه دیگه صلک شمش هست یهنی من الان ۱۰۰ سوت پول دارم میذارم تو قلک شمش بعد دوماه اندازه نیم گرم شمش میتونم بخرم همینجوری کم کم شمشهامو زیاد میکنم اگه ب وزن مد نظر رسید یا میفروشم یا با طلای مورد علاقه ام عوض میکنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو انجام دادیم عزیزم حواسم نبود بنویسم فقطفقط من میخواستم بدونم دیگ چیا میخوان کامل پس میدن پولو ...

بله کامل پس میدن هم اصل پول و هم سودشو به حساب هر کدوم از وراث میریزن. بایدشماره شبا هم بدین. اول هم مالیات بر ارث کم میکنن ازش

همتای مامانم بودم❤

لوازم آرایشی مهراد

💋با ما باشید تا پروانه ها شما را لمس کنند

زیبایی را شما تعریف کنید 💋

🍀حراج نکردیم ارزان میفروشیم 🍀

🍀فروش فقط مجازی🍀

آیدی ثبت سفارش

@Khanoomhasani79

کانالم توی روبیکاس نشد لینک بزارم . 

در قسمت سرچ بزنید لوازم آرایشی مهراد 

تازه کارمو شروع کردم حمایتم کنید لطفا . 

انواع لوازم آرایش با کیفیت زیر قیمت بازار 😊😊

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍

یه سرم ضد پیری / ترمیمی که هدفش بازسازی پوست، ترمیم سد دفاعی پوست، افزایش رطوبت، کاهش قرمزی و چین و ...

میشه تنهایی استفاده کرد؟؟اخه من ارایش نمیکنم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

اتفاقا به نظر من جز بهترین بانک هاست من بالای ده ساله تو بانک ایران زمین حساب دارم همیشه خدماتش عالی ...

قسط این وام پنجاه تومنی چقدره ؟؟

از ویپاد بیستره؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام عزیزم من ی سوالی داشتم ازتونپدر من ۸ ماهه فوت کردن و سپرده بلند مدت ۲۰۰ میلیون تو بانک دارن ک ...

هرچیزی ک مربوط به فرد متوفی باشه

باید انحصار وراثت کنید  بتونید حسابای بلوکه رو باز کنید.

فرقی نداره چه حسابی و غیره.

وقتی ورثه مشخص شدن مینونید به یکی از خانواده وکالت بدین

از حساب برداشت کنه با ببنده و عیره

💕

هرچیزی ک مربوط به فرد متوفی باشهباید انحصار وراثت کنید بتونید حسابای بلوکه رو باز کنید.فرقی نداره چ ...

ممنونم عزیزم

فقط اول تو محضر باید وکالت بدیم بعد ب بانک ببریم

یا تو بانک میگن چیکار کنیم منظورم اینه ک حتما وکالت نیازه؟

بعد انحصار وراثت هم انجام دادیم.

نه مسدود نمیشه من از این راضیم که خیلی زود پنجاه میلیون وام رو میده تقریبا شونزده روز بقیه بانک ها م ...

تاکی وقت داره؟

نمی دونم منظورتون چه عکسی هست

چقدر باید تو حسابت باشه برای ۵۰؟

ممنونم عزیزمفقط اول تو محضر باید وکالت بدیم بعد ب بانک ببریمیا تو بانک میگن چیکار کنیم منظورم اینه ک ...

وراث به بکی وکالت کاری( مراقب باشید تام ندین)

جهت همین کارای بانکی بدین

با اون وکالت میره بانک.

بله بدون وکالت هیچ کار نمیتونید انجام بدین

💕

وراث به بکی وکالت کاری( مراقب باشید تام ندین)جهت همین کارای بانکی بدینبا اون وکالت میره بانک.بله بدو ...

همه ی فرزند باید وکالت بدن واسه اینکار یا چطوریه همگی بریم محضر؟

چون منو خواهرم باید ب مامانم وکالت بدیم واسه برداشت سپرده   درسته دیگ؟