2777
2789
من چند روزه افتتاح حساب کردم پیامک برام نمیاد بدترین بانک اشغال ترین بانکه

اتفاقا به نظر من جز بهترین بانک هاست 

من بالای ده ساله تو بانک ایران زمین حساب دارم 

همیشه خدماتش عالی بوده اصلا قطع شدن و اینا نداره 

پرسنل بانک ایران زمین همه مودب هستند برعکس یه سری بانک ها که همیشه طلبکارند 

تو کل اون دوازده روز حتی یک ساعت هم همراه بانک ایران زمین قطع نشد 

نمی دونم شما چه جوری میگین 

من فکر کنم پونزدهم یا شونزدهم حساب فراز بانک رو باز کردم یک ساعت بعد هم احراز هویت اومد فرداش هم تونستم با همون رمز ایران زمین وارد فراز بانک بشم خودش بهم پیام داد که با همون رمز وارد بشین هفده ام پنجاه میلیون پول ریختم تو فراز بانک 

دیروز رفتم دیدم 43میلیون بهم وام میده با پرداخت هجده ماهه 

امروز فکر کنم دقیق میشه پونزده روز که وارد برنامه شدم دیدم زده وام 46میلیون گفتم حالا تا چهارم اینا وایسم احتمالا تا پنجاه می‌ره بعد مراحل بعد رو برم که برای پرداخت قسط مشکل نداشته باشم سر ماه باشه که حقوق گرفته باشم 

بیست و هفتم هم پنجاه تومن وام ویپاد رو گرفتم که قسطش 4700هست اون رو باید 27ام بدم گفتم این سوم چهارم باشه بهتر 

ولی خداییش بانک خوبی هست پشتیبانی خوبی هم داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان وام بلوی من نوشته 7 تومنی در انتظار فعال شدن چقدر طول می کشه تا فعال بشه ؟ چند ماهه بزنم ...

معمولا ۱۰روزه فعال میشه برای من سر روز ۱۰هم فعال شد

بستگی به خودتون داره دوست دارید ۴ماهه یا ۶ماهه باید ببینید چقدر میتونید قسط بدید

خانوما میشه منو راهنمایی کنید

من چجوری پس انداز کنم؟ الان طلا بخرم خوبه یا ضرر میکنم؟ دلار چی؟

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم

قدم اول بزن ثبت نام سجامقدم بعد اپلیکیشن کارگزاری نصب می‌کنی اگاه یا مفید هر کدوم خوشت اومد نصب کنب ...

این مال یه طلا فروشیه نمی‌دونم چیه نرخ خرید و فروشش خیلی عالیه قیمتش 

کسی می‌دونه بگه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

اتفاقا به نظر من جز بهترین بانک هاست من بالای ده ساله تو بانک ایران زمین حساب دارم همیشه خدماتش عالی ...

به جرات میگم بانک بدیع حالا تا الان صد بار به پشتیبانی زنگ زدم که هر بار ۶۰ نفر جلوم بوده گفتم چطوره بعضی ها زود پیام میاد براشون گفت شانسیه همین .

از روز جمعه حساب باز کردم هنوز برام پیام نیومده 

بعد چطور میتونم بگم بانک خوبیه 

همه حساب های ک باز کردم یه ساعت طول نکشیده جز این 

بلاخره هر کسی نظری داره 

برا من که فعلا یه هفته نیومده 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام دوستان،افزایش هیجانی طلا من رو یاد بورس میندازه...حس میکنم دولت بیکار نمیشینه و از طلا نوسان گی ...

احتمال پایین اومدن هم هست ولی در نهایت بالا می‌ره 

چون عید هم یادتون باشه تا نزدیک هشت و نیم رفت بعدش تا شش و دویست هم اومد 

من به شخصه تو افزایش های اینجوری خرید نمی‌زنم 

خیلی وقت ها هم ضرر می کنم چون بالاتر می‌ره .

ولی وقتی به ثبات میرسه حس بهتری از خریدم دارم تو بازار هیجانی خرید نمی کنم 

چون اهل سوت سوت طلا خریدن نیستم 

توی دویست سیصد سوت حتی به نظرم تا دو سه گرم آنقدر مهم نیست عدد تابلو چی باشه 

ولی برای مثلا بیست گرم خرید خیلی مهمه که تو رقم بالا خرید نکنی البته این نظر منه 

طلا عید خیلی بد بالا رفت همین جوری هم داشت می رفت بالا من خرید نکردم بعدش یازده گرم تو 6300خریدم فکر کنم اواخر اردیبهشت بود اواخر تیر هم بود فکر کنم هفده گرم رو 7100خریدم 

خوب من اگه میخواستم خریدم رو روی هشت و خورده ای انجام بدم خیلی برام اختلاف داشت 

مطمئنید پارسیان گرونتر از گوی هست؟؟ معمولا گوی اجرت بالایی داره و بصرفه نیس

نه عزیزم گفتم که پارسیان ارزون تر هست 

گوی اجرت ساخت و مالیات و ... داشت که گوی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ ت گرونتر از پارسیان میشد. 

سلام وقت بخیر منم خواستم از تجربیاتی بگم من تو طرح قلک طلا هستم و هر وقتی پول گیرم بیاد واریز میکنم ...

واقعا  چطوریه 

به منم یاد بدین

چطور میشه به کسی اعتماد کرد پول زد

اگه پولتو خورد چی

من خیلی کم از تلگرام استفاده میکنم . هر چند وقت یه بار یه نگاهی به کانالش میندازم . بابا حرفاش خیلی ...

اخه بورس یه موضوع داخلی با طلا فرق داره ،طلا جهانیه و اینکه بیاد رو گرمی ۷ تومن هم ممکن نیست. 

اتفاقا به نظر من جز بهترین بانک هاست من بالای ده ساله تو بانک ایران زمین حساب دارم همیشه خدماتش عالی ...

من حضوری بانک رفتم برای پرسیدن در باب این وام فراز . اواخر شهریور بود گفتن که الان بسته است یعنی بازه زمانی داره واریز پول و سپرده گذاری..سامیه خانم مبلغ سپرده گذاری شما مسدود نمیشه ؟