2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنید اول وقت بخونید چند دقیقه قبل اذان وضو بگیرید سجاده و چادر مخوص داشته باشید که بهتون حس خوبی میده 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

خودتو مجبور بدون به خوندنش مث همه کارهای دیگه ای که مجبوری بکنی 

وقتی نماز خوندنو وظیفه خودت ندونی میگی بیخیال هر وقت حال داشتم میخونم 

حتی نماز صبح خوندنم وظیفه مونه و باید انجامش بدیم با اینکه خیلیامون کاهلی میکنیم

آره واقعا تنها راهش همون اول وقت اذان بخونی  دیگه بعدش حسش میره

این سری امتحان میکنم خداکنه جواب بده بد من ی بدی دارم خیبیی مزخرف  وفتی یکم عرق میکنم نماز نمیخونم میگم کثیف بده 😑😑

این سری امتحان میکنم خداکنه جواب بده بد من ی بدی دارم خیبیی مزخرف  وفتی یکم عرق میکنم نماز نمیخ ...

نه تو هر شرایطی بودی بخون، اصلا هم کثیف نیستی خیالت راحت

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
خوشبحالت

دعا کن منم بتونم همیشه بخونم

یه مدت نمازم خیلی قضا میشد، شروع کردم اول وقت خوندن، خیلی خوب شد

الانم وقتایی که اول وقت میخونم خیلی خوبه ولی اگه اول وقت نخونم هم انگار خوندنش برام سخت میشه هم دیگه اون حال خوب رو برام نداره، انگار فقط رفع تکلیفه

من شروع کردم خوندن  ارامش میده  

پریودن دلم میخاد تموم شه زودتر 

ولی نماز صبح متاسفانه قضا 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

فقط اول وقت بخون

من خودمم همه تلاشمو میکنم اول وقت بخونم وقتی یکم بگذره هی میگی این سریالم ببینم یا این خبرم بخونم یا شام بخورم بعد و یهو میبینی قضا شد و اخرشم نخوندی‌ برنامه بادصبا رو نصب کن اذان هاشم فعال کن همینکه صدای اذان رو شنیدی وضو بگیر ووقتیم تموم شد اذان . بشین نمازتو بخون.و از خدا بخواه بهت توفیق نماز اول وقت خوندنو بده و نمازاتم قبول کنه چون میگن نمازت که قبول شه بقیه عباداتت هم قبوله.منم یادت نره دعام کنی سرنمازات دوست خوبم❤️