2777
2789
عنوان

اگه کسی مدام ازتون بپرسه چرا بچه نمیارین چی جوابشو میدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 67 پست
یه جوک خوندم در این مورد ولی حتما عملیش میکنم میگفت طرف دونفری رفتن ازمایش دادن گفته میتونین بچه بی ...

ای بابا نمیدونم چرا ملت اینقدر فضولن که مجبور باشی در مورد زندگی خصوصیت بهشون توضیح بدی‌...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارا کارت بدین بگین هزینه عمل زایمان و سیسمونی و هزینه های بعدش مثل شهریه مدرسه و.... رو تقبل کنید ...

خب این روش به درد ما نمیخوره 

کنسله 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیلی بد نیست این جوابو بهشون بدم؟؟؟

چرا بده 

اما من این مدلی جواب میدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شمارا کارت بدین بگین هزینه عمل زایمان و سیسمونی و هزینه های بعدش مثل شهریه مدرسه و.... رو تقبل کنید ...

زشت نیست اینجوری بگم؟؟؟؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
وقتی اون انقدر بیشعوره نیازی نیست در مقابلش ادب رو رعایت کنی محترمانه تر بهش بگو که بففهمه بدون لبخن ...

میگم از به بعد همینکارو کنم که دیگه دهنشون باز نشه

برین بشون باو! مطمئن باش بچه هم بیاری میگن حوصله داشتین تو این گرونی بچه آوردین!؟ اینا کلا یه چیزی ...

واقعا همینطوره

ممنون ، خودم حلش میکنم

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
هیچ جوابی نمیدی؟؟

یکی هست خیلی رو مخمه هر سری میگه جوونم هست فقط جواب اونو میدم...میگم بابا چیکار داری زندگی شخصیه ...خودمون بابد تصمیم بگیریم... بکش بیرون از من 

خیلی رو مخمه

ولی بقیه رو نگاه نمیکنم پا میشم میرم 

منم ۵ ساله ازدواج کردم بچه نیوردم  هرکس میرسه میگه بیار چرا نمیاری  جالب اینجاست شوهرم ۱ ...

واقعا نمیدونم باید در مقابل بعضیا که هیچی نمیفهمن چیکار کرد؟؟؟ اگه خدا روزی همه بنده هاشو میده پس اینهمه کودک کار و متکدی چیه؟؟؟