2777
2789
عنوان

اگه کسی مدام ازتون بپرسه چرا بچه نمیارین چی جوابشو میدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 67 پست
بشون بگو خرجشو شما میدین!؟؟

نمیدونم چرا روم نمیشه همچین جوابی بدم... میگم خیلی تو ذوقی میخورن دیگه

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم به تو چه فضولی . یه بار دوبار مودبانه نفهمید همینحوری

خیلی دوست دارم بزنم تو ذوقشون ولی روشو ندارم

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
والا اگه خوشبختی با بچه بود ک بقیه الان باید تو کانادا زندگی میکردن😂😂

حتما خوشبختن که گیر به ما دادن

من ۷ ساله  دوسه ساله خیلی میگن... شوهرم مشکل داره قبلا میگفتم هرچی صلاح باشه..یا فعلا نمیخایم ...

هیچ جوابی نمیدی؟؟

خیلی دوست دارم بزنم تو ذوقشون ولی روشو ندارم

وقتی اون انقدر بیشعوره نیازی نیست در مقابلش ادب رو رعایت کنی محترمانه تر بهش بگو که بففهمه بدون لبخندذو روی خوش

مرنج و مرنجان
نمیدونم چرا روم نمیشه همچین جوابی بدم... میگم خیلی تو ذوقی میخورن دیگه

برین بشون باو!

مطمئن باش بچه هم بیاری میگن حوصله داشتین تو این گرونی بچه آوردین!؟

اینا کلا یه چیزی میگن که دهنشون بسته نمونه!!

سلام یکبار برا همیشه میگم بچه دار شدن یک امر کاملا خصوصی و شخصی هست.

والا اینها که به ما میگن مثلا از سر دلسوزی میگن و دوست ندارم بزنم توی ذوقشون ولی از یه طرف میگم یه بار یه جوابی بهشون بدم که برای همیشه دهنشونو ببندن

میگم بچه دار شدن من چه مشکلی از شما دوا میکنه ؟ همونو شیاف کنید دردتون آروم شه 

خیلی بد نیست این جوابو بهشون بدم؟؟؟