2777
2789
عنوان

اگه کسی مدام ازتون بپرسه چرا بچه نمیارین چی جوابشو میدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 67 پست
عزیزمی 🩷 در کل سخت نگیر  من اگه بچه داشتم الان ۱۷ سالش بود  شما تازه اول راهید 😅

گلم منم همچین اول راه نیستم چندین سال هست که ازدواج کردم.. موفق باشی عزیزم

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلابدم نمیادازشون ۶ساله ک بچه دارنمیشیم وبهم برنخوردده چون میدونم ازنه دل مهربونن ودلشون میخادبچه داربشم ولی امان ازکسی ک طعنه بزنه بهن یاباخنده بگه ناراحت میشم چیزیم نمیگم ولی شوهرم همیشه میگه هنوز خداقسمت نکرده یابعضیاگیرمیدن چرادکترنمیری لعنتی اخه تومگه بلهامونی ک نمیدونی میرم یانه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

حقته، ادم خوبی نیسی ایشالا هیچ وقت بچه نیاری

با دهن گربه سیاه که بارون نمیاد... تو هم حقته که با ۴۰ سال هیچکی آدم حسابت نکرده و توسایت زنها میپلکی و مثل زنها رفتار میکنی...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
حقته، ادم خوبی نیسی ایشالا هیچ وقت بچه نیاری

@niniyar  

لطفا این  مردهای زن نما که میان زیر تاپیکهای بقیه ناله و عجز و نفرین میکنن را جمع کنین از سایت...