2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم گوشیو برداشت برای طلاق به پدرم زنگ بزنه گوشیو ازش گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6871 بازدید | 290 پست
ازحق و حقوقت کوتاه نیا چون پشتوانه نداری  باید جسور و حک باشی اگر کارتون به دادگاه کشید به قاض ...

ببین وقتی با خانومی و صبوری من قبول نکرد مستقل بشه به زور دادگاه مستقل بشه میشناسم کاری میکنه اخلاقش بدتر میکنه تا ببرم برم چه کاریه همش عمر خودم تلف کنم کسی خانواده اشم راهنماییش کنن برای کوچیکترین کار تازه بفهمه هم ارزش نداره چه برسه به زور دادگاه حالا مستقل شد بعدش چی اخلاقش گندتر از قبل میکنه تا برم چه چرخیدنیه من میخوام خودش به این عقل برسه یل حداقل خانواده اش راهنماییش کنن که نه خودش به عقل رسید نه خانواده اش از حق من دفاع کردن به خدا می‌سپارم هر راه صلاحه پیش روم بذاره خودم دیگه عقلم جایی نمیرسه خدا بهتر میدونه

تونامزدی ندیدی باهات خوش نیست بیرون نمیبرتت براش ارزش نداری برای چی عروسی کردی فکرکردی بعدش خوب میشه ...

عزیزم تو عقدم بروز نداد 

عزیزم تو عقدم خودش خوب بروز نداد بعد ازدواج بروز داد اون موقع ام باز خانواده ام موافق نبودن گفتم یه بار رفتم برگردوندنم بعدش اگه حرفام خونده باشی متوجه میشی شوهری با این همه مشکل دلی برای زندگی برات نمیمونه یر خورده میشی دلسرد میشی خواستم تغییری بدم به زندگیمون پیشنهاد مستقل شدن دادم که خانواده اش جلی اینکه حق بدن واکنش شوهرم این شد برو خونه پدرت

چقدر من کوتاه بیام سیاست خرج دادن هم باید طرف زمینه کمی داشته باشه با این خصوصیات اخلاقی گفتم شوهری راهی برای دلخوشی گذاشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی...تحربه به من ثابت کرد وقتی نرهای نامرد نخوان دیگه نمیخوان..شوهر سابق منم همینطور بود اتقدر گستا ...

ممنونم خدا تو رو هم کمک کنه آخه خدای بالای سر دعاها و تلاشای منو اگه دیده باشه باید حتما کمکم کنه از این بلاتکلیفی دربیام یا شوهرم آدم بشه یا طلاق آسون بشه نه تو هر راه مشکل باشه

اسی فقط چالش اینه برادرشوعرات زن بگیرن تا حق شوهرتون بزارن کف دستش فک کردی زنای اونا میگن چشم؟

۵سال صبر کردم یکیشون زن نگرفت ۱۰سال دیگه پیر بشم شاید دوتاشون بگیره چه فرقی داره تا همشون بخوان برن عمر و زندگیم من به باد رفته

من تنهایی رو ترجیح میدم لباس ازاد بپوش هرچی هوس مسکنی بپز اعتراض کرد بگو نمیتونم با حجاب باشم اگه دو ...

حجاب براش مهم نیس میگه بیا خودم اعتقاد دارم اعتقادم کنار بذارم چون مردم نمیتونه مسولیت زندگی مستقل بپذیره به فرص محال با تاب شلوارک پایین رفتم جلو برادراش دراز بکشم تلویزیون ببینم یا بالا تنها باشم شوهرم پایین باشه بیرون نرم نظرم نپرسه تا ابد برنامه اش این باشه ناهار و شام بخوره و زنش بالا زندانی باشه 

عزیزم ماهم با دوست پسرمون ازدواج کردیم و همه کاره نبودیم خدا به خاطر این چیزا به آدم لطف نمیکنه خودش ...

عزیزم من گفتم اونایی همه کاره بودن در ادامه اش اونی عشق زندگیش پیدا کرده باهاش ازدواج کرده فرق داره 

بعدش تو جای من هستی ببینی تو چه فشار روحی هستن که گفتم ای کاش حداقل یه بچه می‌داشتم بعدش بچه ام می‌داشتم به نظرت این خانواده بهم میدادن اگرم میدادن طفل معصوم نخواستم بدبخت کنم خواستم خوشبخت کنم  بعدش من مظلوم نیستم ظلم نیس 

چقد ساده ای این حرفا چیه زدی !!!! بدتر ازت سو استفاده میکنن نباید نشون بدی خانواده آت از طلاق بدشو ...

عزیزم منم گفتم کاری بهم کردن نه برای زندگی توافق میکنن نه خانواده ام طلاق قبول دارن برای چی میگم گیر کردم موندم برادراشم ۵تا بالای ۴۰ سالن تو ۵سال هیچ کدوم نگرفت حالا ۱۰سال بعد دوتاش بره چی میشع من عمرم رفته تازه باز اون موقع ام تا آخرین برادر بمونه دیگه من ۵۰سالم شده حتی اگه همشون برن اینا سلیقه اشون سخته 

اینکه به جای اینکه حقتو با دعوا و قهر تهدید طلاق بخوای بگیری صد در صد اشتباهه باید سیاست به خرج بدی ...

امتحان کردم پارسال چند بار اسم خونه مستقل آوردم گفتم اخلاقت بهتر کن بچه دار بشیم هر بار محکم گفت نه نه نه

اینکه به جای اینکه حقتو با دعوا و قهر تهدید طلاق بخوای بگیری صد در صد اشتباهه باید سیاست به خرج بدی ...

خب من باز صبر کنم سیاست به خرج بدم اون الان میگه بچه میخوام میخواد پاگیرم کنه تو این خونه تا بچه ندارم انگیزه تکون خوردن داره حالا میگه نسل میخوایم پسرم باشه یا برو

ببین زندگی با زندگی فرق داره خودتو با هیچکس مقایسه نکن می‌دونم سخته ولی سعی کن شرایطی رو بپذیری وس ...

خب راهنمایی کن وفنی میگم حرفم ارزش قائل نیس زن رو بی عقل میدونن تو خونه ام همش جایی نمیتونم برم فحاشی بی مسولیته برادراشو فقط قبول داره جنس بچه سفارش میدم نسل میخوایم فقط پسر اسمم صدا نمیکنه خواهر از کدوم شروع کنم به چی دلم خوش باشه انرژی بگیرم راه بده گفتم طرف مقابلم باید زمینه ای داشته باشه که روش بخوای سیاست به خرج بدی وقتی محکم میگه نه در جواب مستقل شدت و گوشی دست گرفت خونه پدر بفرسته؟؟؟

من گوشی رو گرفتم خیلی سخته مقصر نباشی ولی جور بکشی

پس قدم اول راه انداختن آشپزخونه ات هست  غذاتون جدا بشه کمتر میره شما هم برو بسیج یا فرهنگسرای ...

عزیزم امتحان کردم غذا درست کنم ۱۰ دقیقه غذا هست بعد

پایین

بعدش نوشتم بدش میاد بیرون برم 

بعدش گفتم تا مستقل نشیم بچه نمیخوام گفت خونه پدر من تا ابد با برادرامم

فعلا بیخیال بچه شو،یه مدت دوره آنلاین بخر تو خونه واسه خودت یه کار هنری انجام بده مثل شیرینی پزی مثل ...

خب جاریت نمیتونی بهش بگی منو راهنمایی کنه چون موفق بوده والا عزیزم من اون چیزی متوجه شدم تا مستقل نشم به چشم نمیام شیرینی ام پختم گفت این کارا چیه آدم از بیرون میخره 

باز آدم میتونه خونه پدرشو تحمل کنه و خانواده ات هستن واسه اونا کار کنی بهتر از اینه که اینجور تحقیر ...

من گفتم تا تکلیف معلوم نشه طلاق میخوای بدی و تاریخ مشخص نکنی نمیرم خونه پدرم بشینم سالها تو راهرو دادگاه باشم برای زندگی توافق نکردی مراحل طلاق هماهنگ کن بعد میرم نمیخوام عمرم بیشتر از این تلف بشه