2777
2789

تو محل کارم سه تا همکار دارم بین خودشون حرف میزدن منم شنیدم 

باورتون میشه از ازارو اذیت حیوانات گرفته تا ازارو اذیت انسان انجام دادن!! نمیدونم اینا خیلی سنگ دلن یا من خیلی دل رحمم با دونه دونه از کلماتشون روح من ازار میدید تا جایی ک نتونستم تحمل کنم هندزفری زدم!!! 

از گلد زدن به حیواناتی مث سگ گرفته تا له کردن یا کریم با لاستیک ماشین! دوتاشون بالا ۲۵سالن یکیشونم ۱۷/۱۸ سالشه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

مم زهرم میترکه به ی حیون بی زبون اسیب بزنم تا ماها افسردم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم تو عادی بودی

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

همون هندزفری رو ادامه بده

تاپیک عصرتو دیدم

کلا راهش اینه که نادیده بگیری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الهی بمیرن

یعنی انقدر شکنجه ی روحی شدم ک الان چند روزه فکرم درگیرشونه

ن عزیزم تو عادی بودی

یعنی اونا غیر عادین؟ 

یعنی اونا غیر عادین؟

اره منم اعصابم خورد شد اخر متن تاپیک

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

همون هندزفری رو ادامه بدهتاپیک عصرتو دیدمکلا راهش اینه که نادیده بگیری

به خدا فکر میکنم از قصد میگن این چیزارو 

به خدا فکر میکنم از قصد میگن این چیزارو

روانی ان دیگه

سخت نگیر

گور پدر همشون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نرمال نیستن از عمد کردن؟آخه مثلا میگم شاید سگه میخاسته بگیره خب آدم دفاع میکنه از خودش اما اگر الکی ...

ن بابا لذت میبرن با لذت تعریف میکردو میخندید!!!! مثلا گفت اونروز تو پارک نشسته بودم یهو ی گربه اومد کنار پام رثی زمین نشست نگام کرد انقدر چندشم شد با گلد انداختمش اونور! یک نمونشه!!!! جیگرم سوخت راسما