2777
2789
عنوان

قرار اولمون خیلی هول هولکی شد بعد🚶‍♀️🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدی یعنی ‍سه هفته زمان کمی نیست قشنگ رو نیمکت ذخیره ها بودی رفته ترای کرده نتیجه نداشته برگشته س ...

اخه تو قرارم یه بحثی شد من فک کردم برا اونه

کاربری دست دو نفرهه🤓

حالا من بعد چند هفته بهم زنگ زد برای اولین بار حرف بزنیم تلفنی هول شده بودم بعضی کلماتو من من میکردم😂😂بعدش دیگه پیامی نداد منم که پیام دادم دو سه بار گفت حوصله ندارم به خاطر اعصابمه نه حوصله کار دارم نه تفریح الان یه هفتس هیچکدوممون پیشقدم نمیشه پیام بده منم نمیدونم میخواست رابطه رو قطع کنه یا واقعا حالش بده که نظرم گزینه یکه

اخه تو قرارم یه بحثی شد من فک کردم برا اونه

چند سالته 

من خودم مخالف رابطه دوستی نیستم چون همسرم دوست پسرم پس آقایون خوب میشناسم پسرا از دختری خوش شون بیاد اینقدر خنثی رفتار نمی‌کنند سه هفته رسماً گذاشته رفته و الان یادش اومده حرف زیبایی بزنه 

چشماتو باز کن

۲۵ سالمه بحث سر قرار این بود ک از قبل بهم میگفت حس میکنم با پسرای دیگ هم لاس میزنی بعد گوشیم دستش بو ...

این کلااااا رد فلگه ، سرتاپاش رفتارای مسخره و بچگانه و پارانویدی داره.

بعدشم ، تو توی سنی نیستی که بخوای وارد رابطه های که کاملا واضحه پوچ و بدرد نخوره بشی

بیخیال دختر

این ریش و تو آسیباب سفید نکزدیم همه بهت میگیم نکن