2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم گوشیو برداشت برای طلاق به پدرم زنگ بزنه گوشیو ازش گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6872 بازدید | 290 پست
شوهر منم همیشه حرف داداشاش و خواهراشو قبول میکنه هیچوقت طرفداری منو نکرده همیشه حرف خانوادشه.اگه به ...

خواهر خدا خیرت بده فهمیدی من همه شرایط بد شوهرم با هم داره که بریدم کدوم شهری

نه تو خواستگاری هیچی نگفت روال اینه آدم یه از روز اول مستقله یا بعد چند سال حتما مستقل میشه خودتونم ...

من تنهایی رو ترجیح میدم لباس ازاد بپوش هرچی هوس مسکنی بپز اعتراض کرد بگو نمیتونم با حجاب باشم اگه دوس داری با تاپ و شلوارک میام پایین ولی با ارامش ن جنگ  دعوا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوست عزیز

اصلا به طلاق فکر نکن سعی کن درست کنی زندگی رو

سخت هست ولی میشه

برادراش ازدواج کنن شرایط بهتر هم میشه

اول از همه تلفنی با مشاور در ارتباط باش و بعد اینکه سعی کن با مادرش رابطه خوبی داشته باشی

ببین عزیز من آرزوی خیلی چیزا به دلم موند شوهر کردم فقط حسرت زندگی بقیه برام موند ۵ ساله بچه دار نخوا ...

عزیزم ماهم با دوست پسرمون ازدواج کردیم و همه کاره نبودیم خدا به خاطر این چیزا به آدم لطف نمیکنه خودش عقل داده ب کار بندازیم ک موقع انتخاب همسر چشم بسته جلو نریم دوران عقد محاله نفمیده باشی این آدم مرد خوبی نیس و ادامه دادی ک هیچ الان میگی ی طفل معصومم بدبخت کنم چون میخوام بعد طلاق باهاش خوش باشم فکر اونو نمیکنی اصلا

عزیز منم بعد ۵سال بریدم گفتم اگرم میخواین بیرون کنین به خانواده ام نگین طلاق بدین بعد میرم خونه پدرم ...

چقد ساده ای این حرفا چیه زدی !!!!

بدتر ازت سو استفاده میکنن

نباید نشون بدی خانواده آت از طلاق بدشون میاد و ناراحت میشن !!!

یعنی چی به خانواده ام نگین !!!

میگفتی به خانواده ام بگین یه لحظه نمیزارن وایسم اینجا ،،،،،

بعدشم وقتی خونه پدرت گل و بلبل نیست ،،،میخوای طلاق بگیری چیکار کنی ؟؟؟؟

طلاق باید در صورتی باشه که شرایطت بهتر بشه ،،،نه اینکه بری اونجا هم سربار باشی و سرکوفت بهت بزنن و افسرده و خجالت بکشی !!

بنظرم همون خونه شوهرت بمون ،،،فقط احتیاج به زمان داری تا حل بشه !!فعلا کاری از دستت برنمیاد 

صبر کن تا برادراش هم زن بگیرن شاید شرایط فرق کرد

با این اوصافی که نوشتی چرا نذاشتی زنگ بزنه؟ واقعا از وقتی عضو نینی سایت شدم فهمیدم چقدر در حق بعضی ز ...

از همین دارم میسوزم منم خیلی زنا دیدم شوهراشون باهاشون خوبه مثال خواهرای خودش زدم گفتم ببین شوهراشون چقدر باهاشون خوبن توام کمی تغییر کن گفتم خونه به اسمم نخواستیم خونه خریدنم نخواستم حداقل اخلاقت بهتر کن مستقل شو بچه دار شیم گفت تو حسودی یعنی جای اینکه به حرفام فک کنه واقعا حقه حرف رو می‌پیچونه به خدا دوس ندارم دیگه جایی بشینم مهمونی ای چند وقت یه بار پیش میاد میبینی یکی بچه تو راه داره اون یکی داره خونه می‌سازه اون یکی میگه دارم کلاس فلان چیز میرم اون یکی میگه شبا پیاده روی تا کجا میریم من مثه مرده ها هیچ حرفی ندارم فقط مجبورم لبخند بزنم

نه تو خواستگاری هیچی نگفت روال اینه آدم یه از روز اول مستقله یا بعد چند سال حتما مستقل میشه خودتونم ...

پس قدم اول راه انداختن آشپزخونه ات هست 

غذاتون جدا بشه کمتر میره

شما هم برو بسیج یا فرهنگسرای نزدیک خونه کلاس تا سرگرم بشی . 

شما یه شخصیت مستقلی و حق داری هر وقت میخای بری بیرون . 

غر هم نزن ، خیلی محکم خواسته هات رو بگو .

اگرم حرف بچه زد بگو تا مستقل نشدیم بچه دار نمیشیم .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ازدواجتون سنتی بود ؟ تو خواستگاری اینا رو باهاش طی کرده بودی ؟

تو خواستگاری گفتم فقط اخلاق داشته باشی هیچی بروز نداد یه جوری گفت خوشبخت‌ترین میکنم و خودشو خوب نشون داد گفتم چه شوهر کردم 

عزیزم ظاهراً تصمیم به موندن گرفتی ،پناه ببر به دامن خدا خیلی صداش کن اگه اون بخواد همسرت سرش ب سنگ م ...

دلی برای موندن به نظرتون مونده ناچارم 

چه جوریه اون ختمی میگی

فک میکنی دعا نکردم خیلی کردم خدا چرا با بنده های بدشه

واقعیتش و بخوای عشق حقیقی فقط خداست،در نهایت همه چیز اونه،الان دیگه مطمئن باش این همه بی کسی جلوی را ...

یعنی چه کنم یعنی من با این همه توقع پایین و صبر یه زندگی با آرامش و احترام حقم نیس خیلی زنا چه توقع های بزرگی از شوهراشون دارن شوهراشونم زنا رو رو سرشون میذارن مشکل من اینه گیر آدم اشتباه افتادم الانم وقت جدایی هزار مشکل هست گیر کردم فقط امام حسین کمکم کنه

چه اصراری داری به زندگی با همچین مردی ادامه بدی  بعدشم هر وقت گوشی رو برداشت به خانوادت زنگ بز ...

عزیز من بعد ۵ سال دیگه اصراری به موندن ندارم دو سال پیش رفتم خونه پدرم برای جدایی چند ماه موندم همش پیام داد برگرد تغییر میکنم من باور نکردم گفتم برنمیگردم مادرمم هر روز طعنه و نفرین گفت کاری بهت میکنم برگردی بعد گفتم امام رضا هر راه صلاحه پیش روم بذار بعد این حرف  ترک منزل زد منم پول وکیل نداشتم گفتم شاید صلاحه این همه اصرار کرد برگشتم برگشتم رفتاراش ۹۰درصد همون قبلیاس الان بعد ۵سال گفتم اگه میخوای زندکی کنی بیا تغییر کن با مستقل شدن شروع کن محکم گفت تا ابد همینجام برادرامو میخوام زن میشه دوباره گرفت منم گفتم اخلاق بد شرایط بد بی مسولیتی بی احترامی رو نمیتونم تحمل کنم طلاق ام میخوای بدی به خانواده ام نگو  طلاق بده وقتی نمیخوای ادم بشی چیکار کنم که میگه میگم گفتم امیدوارم بعد من زنی نصیبت بشه به بدی خودت بفهمی با من چه کردی گفتم اگه با زن دوم هم اخلاقت همین باشه صد در صد میره گفت برای اون تغییر میکنم گفتم من ۵سال به پات نشستم صبوری کردم حالا که ایراداتو فهمیدی برای من لج میکنی بسته آماده تحویل زن دوم بدم با اخلاق خوب 

عزیزم شما طلاق هم بگیری سی ساله هست ،میتونی خونه پدر که رفتی کم کم مستقل بشی ،چند بار مگه زندگی می‌ک ...

یعنی چیکار کنم میگم ۳۵ سالمه شهر مام طلاق ننگه میگی چیکار کنم بین دو تا دره گیر کردم یا حسین کشتی نجاتی نجاتم بده تو رو خدا بچه ها سر نماز دعام کنین هر راه خیر و صلاحمه بشه راضی ام به رضای خدا دیگه نای جنگیدن ندارم فقط آرامش خیر و صلاح ولی نمیدونم آخر دو راه چیه زورم میاد عیباشو بهش گفتم برای دومی تغییر کنه من خونه پدر بسوزم تا پیر بشم