2777
2789
عنوان

شوهرم امشب میخواست با چاقو بیاد سمتم وسط دعوامون

| مشاهده متن کامل بحث + 3190 بازدید | 83 پست
چطوره داداشت با اون رفتار شوهرت دستتو نگرفته ببره

داداشم کلا پرس اروم‌ و صلح طلبیه الان اومده بود توی اتاقم گریه میکرد میگفت خیلی خیللللی جلو خودمو گرفتم گردنشو نشکستمو نکشتمش پسرم و داداشم گناه داشتن امشب با این صحنه روبرو شدن 😭😭 داداشم بخاطر سختی درساشکه پزشکی میخونه به اندازه کافی روحی در فشاره الان دیگه فکرو خیال من و زندگیمم باری میشه روی بازش چون‌دانشجو شهر دیگه ست

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
الانو که خدا بهتون رحم کرد داداشاتون بودن جلوشو گرفتن اگه دفعه بد تکرار کنه و کسی نباشه چی نمیخوام ب ...

خودمم الان شوکه شدم بار اولش بود ولی واقعا تن و بدنم هنوز میلرزه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چقدر شبیه منی شما چون شوهرم واسه داداشاش جونشم میده و شدیدن حواسش به کارشو پیشرفتش هست برای ما ...

دقیقا دقیقا

اره ۳ تا بچه مثل دسته گل دارم که متاسفانه رفتار با بچه هاروهم بلد نیست ومنو عذاب میده

نه خواهر کنار نیومدم دارم تحمل میکنم

چون راهی ندارم منتظر معجزه خدام

فقط دوست دارم عاقل باشه وحواسش به ما باشه

بیچاره بچت.... چقدر تو ایندش تاثیر می‌زاره

خدا منو بکشه خدا شوهرمو نیست و‌نابود کنه واقعا پسرم رنگ‌ از صورتش پریده بود و زارررر میزد پسر من بیش فعالی داره و تحت درمانه و همینجوریشم کنترل خشم نداره بعد این رفتار شوهرمم دید دیگه خدا به فریاد برسه به خدا داغونم از فکر و خیال و نگرانی

می خوابه بی مسئولیته چطور تامین مالی می کنه کار داره ؟

از نظر مالی خیلی خوبه بله کار داره دوتا هم کار داره در مورد کمک کردن به من توی زندگی و بچه ها بی مسئولیتی میکنه نه کارو بار خودش یا رفیق بازیش

روحش شاد فردی رومیشناختم دستش ازاین دنیا کوتاه شده دائم الخمربود ولی محرم و رمضان مشروب نمیخورد 

خداهدایتش کنه انشاالله

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
با مشروب خوردنش مشکل دارم ولی از کلنجار رفتن خسته شدم زیاد نمیخوره مثلا ماهی یبار ولی وقتی دوستاش جم ...

برای مشروبش جایگزین پیدا کن یعنی تفریح زیاد بکنین تشویقش کن ورزش کنه با هم برین بیرون یه کاری کن انقد بهش خوش بگذره که سمت مشروب نره.

براش از مضرات مشروب بگو و بگو گناهه و بدنش داغون میشه سلول های مغزش داغون میشن. 

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
پس بهتره قهرکنی بری ،ی قهر سفت وسخت وقتیم برگشتی باتعهد بگرد داداشا شاهدبودن روت چاقو کشیده کارش ...

قهر کنم نیاد دنبالم یا بیاد بچه هامو بگیره یا حداقل پسر ۶ سالمو و رام‌ نده خونه چی من از اینکه توی فامیل بپیچه و ابرو‌ریزیش میترسم خیلی حفظ ظاهر کردم الان یباره همه چی از بین بره و یهو رگ خریت شوهرم بزنه بالا چه کنم؟؟؟ البته هم مهریه ام بالاست و ۸۰ درصد اموالش بنام منه ولی ترس من بی ابرویی و بچه هامن و آرامش پسرم مخصوصا امشب داغون شد بچه ام

واقعا چقدر شبیه منی شما چون شوهرم واسه داداشاش جونشم میده و شدیدن حواسش به کارشو پیشرفتش هست برای ما ...

دقیقا دقیقا

اره ۳ تا بچه مثل دسته گل دارم که متاسفانه رفتار با بچه هاروهم بلد نیست ومنو عذاب میده

نه خواهر کنار نیومدم دارم تحمل میکنم

چون راهی ندارم منتظر معجزه خدام

فقط دوست دارم عاقل باشه وحواسش به ما باشه

بهش بگو ببین یه مدت میخام تنها زندگی کنم. خونه ی دیگه ای دارین؟ اگه داری با بچه هات برو یه پرستارم بگیر. الان فقط اون تنش ها و جنگ و جدالای هر روزه باعث این انفجار خشم شده. شمام الان بشکه ی باروتی. تنها چیزی که ارومتون میکنه یه تایم دور بودنه. 

من هنوز ازدواج نکردم ولی با کسی که قصدشو داریم قرار گذاشتیم از همین اول خونه های جدا داشته باشیم. و در هفته بعضی روز و شبا کنار هم باشیم. شاید به نظر همه عجیب باشه ولی این نزدیک بودن بیش از حد رابطه هارو خراب میکنه. بخاطرهمینه مردا همین که یه مدت از ازدواجشون میگذره دلشون هوای خونواده ی خودشونو میکنه و اونا عزیز میشن

چطوره داداشت با اون رفتار شوهرت دستتو نگرفته ببره

داداشم پسر صلح طلب و ارومیه واقعا خودشم شکه شد امشب از طرفی چند دقیقه پیش اومد تو اتاق و گریه کنان گفت خیلی جلو خودمو گرفتم گردنش نشکستم بخاطر بچه ها و اروم شدن وضعیت بوده. 

داداشم پسر صلح طلب و ارومیه واقعا خودشم شکه شد امشب از طرفی چند دقیقه پیش اومد تو اتاق و گریه کنان گ ...

الهی دورت بگردم

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.
یه جوری حرف زدید انگار نه انگار شب قدر بوده مهمونی و شب نشینی و پاتوق دوستان و مستی ... اونم شب شها ...

الان شما میگی من چیکار کنم دعوام باهاش سر همین بود که امشب چرا رفته تا چاقو کشیدن برامم پیش رفتیم ولی گناه من که دوتا بچه رو دیتمه و یکیشونم شیرخواره چیه چطور میتونم یک تنه درستش کنم مادر پدرشم که هیچ انگار نه انگار میگن مدارا کن همینه