2777
2789
عنوان

شوهرم امشب میخواست با چاقو بیاد سمتم وسط دعوامون

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کردنش به رفتار من بستگی داره بنظرت جمع کنم صبح دست بچه هامو بگیرم برم خونه مامانم اینا یا چند رو ...

الانو که خدا بهتون رحم کرد داداشاتون بودن جلوشو گرفتن اگه دفعه بد تکرار کنه و کسی نباشه چی نمیخوام بترسونمت اما خیلی حرکتش وحشتناک بود

یه جوری حرف زدید انگار نه انگار شب قدر بوده مهمونی و شب نشینی و پاتوق دوستان و مستی ...

اونم شب شهادت امیرالمؤمنین...

واقعا که راست گفت اون شاعره

مُرغ از قفس پرید ندا داد جبرئیل

اینک شما و وحشتِ دنیای بی علی😔😔😔😔

🥰😍
بنظرم برو اما اگه مطمئنی میاد دنبالت

نمیدونم دیگه نمیشناسمش انگار مدتیه عوض شده

امشب وسط داد و‌بیداد کردنش میگفت 

بچه هامو ازت میگیرم پرتت میکنم از زندگیم بیرون اولین بار بود اینو میگه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
مشکلت مشکل منم هست آدم بی مسئولیت و بی خیال البته که به فکر پیشرفت ورسیدن به آرزوی های خودش هست و ...

واقعا چقدر شبیه منی شما چون شوهرم واسه داداشاش جونشم میده و شدیدن حواسش به کارشو پیشرفتش هست برای ما هم کم‌نمیزاره و همه جور خرج میکنه ولی خودش توی اولویته/ شما چطور کنار اومدی؟ بچه داری؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
نمیدونم دیگه نمیشناسمش انگار مدتیه عوض شده امشب وسط داد و‌بیداد کردنش میگفت  بچه هامو ازت میگ ...

تو مستی که چرت و پرت گفته جدی نگیر کلا حرف هاش و

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
نمیدونم دیگه نمیشناسمش انگار مدتیه عوض شده امشب وسط داد و‌بیداد کردنش میگفت  بچه هامو ازت میگ ...

شوهرتون شاید تاثیر پذیر باشه و بنا ب گفته رفیقاش ک( تو زن داری ازاد نیستی از این جور حرفا) ذهنشو شستشو میدن.