2777
2789
عنوان

شوهرم امشب میخواست با چاقو بیاد سمتم وسط دعوامون

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 83 پست
از نظر مالی خیلی خوبه بله کار داره دوتا هم کار داره در مورد کمک کردن به من توی زندگی و بچه ها بی مسئ ...

مشروب مداوم می خوره یا گاهی اگه گاهیه میشه تحمل کرد ولی اگه هر روز یا هفته ای چند بار سخته تحملش /بی مسئولیتی که غیر قابل تحمله

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم ان شاالله این رفتارش تحت تاثیر مشروب بوده فردا که حالش خوب شد بشین باهاش معقول حرف بزن وبگو رفتار امشبش رو چون میگی باراولش بوده واینکه عزیزم اگه میخوای به زندگیت ادامه بدی توحالت مستی دهن به دهنش نزار یا چون میگی کم مشروب میخوره مثلا ماهی یه بار  سعی کن شبا که مست میکنه میادخونه بری خونه مادرت یامادرشوهرت تنها نمونی چون توحالت مستی اختیارش دست خودش نیست

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

شوهرتون شاید تاثیر پذیر باشه و بنا ب گفته رفیقاش ک( تو زن داری ازاد نیستی از این جور حرفا) ذهنشو شست ...

این که اره ولی همیشه و‌همیشششه حرفم‌بهش اینه زندگی اون دوستای یک لاقباتو نگاه کن و‌بعد با زندگی خودت مقایسه کن ببین چقدرررر از همه لحاظ جلو تریم و از همه مهم تر بچه هامون و میپذیره ولی امشب واقعا نمیدونم چه شد چه گذشت

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
قهر کنم نیاد دنبالم یا بیاد بچه هامو بگیره یا حداقل پسر ۶ سالمو و رام‌ نده خونه چی من از اینکه توی ف ...

فامیلو ول کن

تودت بهتر میشناسیش اگه اهل نازکشیدن هست ودوست داره میتونی تنبیهش کنی

بچهاتم نزار بفهمن که چیکارامیکنین و مشکل چیه

خودت میدونی راهی که به صلاحته

برای مشروبش جایگزین پیدا کن یعنی تفریح زیاد بکنین تشویقش کن ورزش کنه با هم برین بیرون یه کاری کن انق ...

خواهر من دوتا ارشد در دو رشته ی خاص داره جز مدیران ارشد یه موسسه است ۴۰ سال حدودا سنشه بعد من این چیزارو بهش بگم خودشبه خیال خودش همه رو درس میده صدتا کتاب پزشکی و پیرا پزشکی رو از بر هست ولی با رفیقاش که هست عادتهاشم‌عپض میشه همه این کارا هم کردم و باز به وقت دور همی همینه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
خواهر من دوتا ارشد در دو رشته ی خاص داره جز مدیران ارشد یه موسسه است ۴۰ سال حدودا سنشه بعد من این چی ...

اگه زمان دورهمیاش معلومه روزایی که میدونی میخواد بره پیششون مهمون دعوت کن خونت یا مهمونی برین که بی دردسر و بدون درگیری با خودت مجبور باشه نره.. اینجوری بهتر از دعواس ..

بهش بگو ببین یه مدت میخام تنها زندگی کنم. خونه ی دیگه ای دارین؟ اگه داری با بچه هات برو یه پرستارم ب ...

عزیزم کاملا درست میگی یعنی منم به این نتیجه رسیدم کنار هم بودنه هم خسته مون کرده از نق نق شنیدن هم و هم اینکه من کنار شوهرم که هستم ضعیف تر میشم انگار ولی وقتایی که میره سفر و ماموریت قوی ترم چون میدونم خودم هستم و خودم و اینکه بله شهری جز سهر محل سکونتم یه خونه کامل و خوب دارم برای تفریح و کارمون فقط دور سدن از کل خانواده و مامانم و خواهرام و همزمان از شوهرم یهو دست تنهای دست تنها با دو بچه سخت نیست بنظرت؟؟؟

مشروب مداوم می خوره یا گاهی اگه گاهیه میشه تحمل کرد ولی اگه هر روز یا هفته ای چند بار سخته تحملش /بی ...

نه ماهی یکبار نهایت دوبار ولی هفته ایی دو سه بار باید بره تو جمع دوستاش اگه پیش بیاد که نره مدام متلک و غرش رو میزنه بهم و از طرفی برای خرج و مخارج و کارای خودمو بچه هامو کلا این مسائل بی مسئولیت نیست ولی تا وقت آزادی گیر بیاد که مثلا بتونه کمکم بچه بگیره یا بشینه کنارم میره میخوابه یا چرت میزنه یا سر به دوستاش

سلام گلم ان شاالله این رفتارش تحت تاثیر مشروب بوده فردا که حالش خوب شد بشین باهاش معقول حرف بزن وبگو ...

فدات بشم‌‌ ممنون از راهنمایی و ارامشی که‌دادی اره گاهی میخوره همون‌نهایت ماهی یکبار دوبار که البته بره توی مثلا دوره رژیم یهو میشه ۳-۴ ماه هم لب نمیزنه کلا وابستگی اونجوری نداره که اینم مدیون منه کنه با مدارا ترکش دادم وگرنه اولای ازدواج بد بود الان ولی مدام با هم جر و بحث داریم سر اینکه زیاد میخوابه یا زیاد دلش میخواد با دوستاش باشه ا ظاهر زندگیمو هر کی میبینه میگه خوشبخت ترینم چون مالی عالی خرج میکنه و به کارای منو بچه ها میرسه زیادی هم محجوبه ولی تا وقت خالی پیدا میکنه باید بخوابه یا بره پیش دوستاش

واکنش داداشش چیبود.؟هیچی نگف؟کاری نکرد؟

گرفتنش که نیاد سمتم سرش داد هم میزدن ولی اروم که شد ول کرد رفت اون داداشم موند 

عزیزم کاملا درست میگی یعنی منم به این نتیجه رسیدم کنار هم بودنه هم خسته مون کرده از نق نق شنیدن هم و ...

نه اصلا نترس ما خانومارو این جامعه ترسو بار اورده. فوقش یه پرستار مطمعن میگیری کنارت تا عادت کنی. عزیزم پس اینایی که تنها مهاجرت میکنن توو کشور غریب چی؟ تو ارتباطتو قرار نیست با شوهرت و خانوادت قطع کنی. فقط باید یه مدت دور باشین که هر دو رفرش بشین. حتی تغییر محیط برای روحیه ی بچه ها هم خو.به

دوست من در استانه طلاق ۱ ماه رفت خونه ی پدرش و برگشت زندگیشون کاااملا عوض شد. شوهر شما صبح تا شب سرکار و دغدغه ی فکری بعد از طرفی مسایل و مشکلات  خونه و بچه و ... اینا همه فشار روحیه.

هیچ کدوم مقصر نیستین فقط خسته این.

به من هم خیلی میگن این چه تصمیمیه اول زندگی و جدا؟ پس چه شوهر کردنیه؟ ولی من سر تصمیم خودم  سفت و سخت وایسادم. چون نمیتونم وایسم ببینم بخاطر این بیش از حد نزدیک بودن و تنش ها عشق بینمون روز به روز کمرنگ میشه دلم میسوزه. ترجیح میدم همچنان قالب دوستیمون حفظ بشه. 

فدات بشم‌‌ ممنون از راهنمایی و ارامشی که‌دادی اره گاهی میخوره همون‌نهایت ماهی یکبار دوبار که البته ب ...

گلم بخدا شوهرمنم مثل شوهرتوئه زیاد میخوابه توخونه کمکم میکنه نمیگم نمیکنه ولی وقتی که زبونی ازش بخوام یا بچم مریض بشه زیادکمک میکنه  درمورد دوستاش باید بگم که شوهرمنم بااینکه مثل شوهرشماتحصیل کرده اس ودوستاشم مثل خودشن وقتی دورهم جمع میشن یه کارایی میکنن که شاخ درمیاری ولی انصافا مشروب نخوردن منظورم اینه که همه مردا تو جمع دوستاشون راحتن و تفریح میکنن بنظرم شما درمورد این دورهمی ها حساس نشو وقتی میخواد بره بگو باشه برو خوش بگذره بلاخره توهم به تفریح نیاز داری میدونی منظورم اینه یه جوری رفتارنکن که فکرکنه نقطه ضعفته یا حساسی و اصلا وابدا غرنزن اونوقت خیلی کمتر میشه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️