2777
2789
عنوان

شغل آینده

44 بازدید | 7 پست

سلام 

ابتدا عذر خواهی میکنم از شما که به عنوان یک پسر در اینجا حضور دارم .

سوالی داشتم از همه ی شما عزیزان اگر شرایط من رو داشتین رشته ی تحصیلی تون رو عوض میکردین ؟

من دانشجوی ترم اول پرستاری هستم اما دوست داشتم که رشته ی دانشگاهی رو عوض کنم و برم سمت اتاق عمل 

لطفن اگر از اتاق عمل و پرستاری و شرایطش رو میدونید بهم بگید و راهنمایی کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پدرم پرستارِ اتاق عمل بود

بازار کار پرستاری بهتره 

و پرستار اتاق عمل کل کارای تکنسین اتاق عمل رو بلد میشه و میتونه اد جراح بشه مثل تکنسین ها که اد مثلا جراح بینی جراح پلاستیک میشن و درامدشون بالا میره 

پرستار عادی هم تو بخش های ای سیو با اضافه کار و کارانه تا ۳۰ ۳۵ میگیرن(بیمارستان تامین اجتماعی و شرکت نفت تا بالای ۴۵ هم میگیرن)

کلا فرقی ندارن زیاد مهاجرت پرستاری هم بهتره به نظرم تغییر رشته نده پرستاری به نسبت اتاق عمل بهتره

من پدرم پرستارِ اتاق عمل بودبازار کار پرستاری بهتره و پرستار اتاق عمل کل کارای تکنسین اتاق عمل رو بل ...

خیلی ممنون از پاسختون 

ولی به نظر شما یه شخصی که نخواد تو ارشد پرستاری اتاق عمل بخونه چی ؟؟ برای همیچین افرادی اتاق عمل نمیتونه رشته ی بهتری باشه ؟؟ 

خیلی ممنون از پاسختون ولی به نظر شما یه شخصی که نخواد تو ارشد پرستاری اتاق عمل بخونه چی ؟؟ برای همیچ ...

پرستاری به نسبت بهتره 

اگر کلان شهری که بازار کارت تضمین تضمین باشه(کلان شهر هایی مثل تهران و شیراز بازار کار صددرصدی دارن) میتونی اتاق عمل بخونی اما تو شهرای کوچیک قطعا پرستاری چون من به واسطه ی شغل پدرم کلی کارشناس اتاق عمل و کارشناس هوشبری و علوم آزمایشگاه بیکار میشناسم چون شهرمون کلا ۳ ۴ تا بیمارستان داره کلان شهر نیست...

یه پرستار میتونه تو اتاق عملم کار کنه اما یه کارشناس اتاق عمل نمیتونه تو بخشای دیگه کار کنه