2777
2789
عنوان

شوهرم امشب میخواست با چاقو بیاد سمتم وسط دعوامون

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 83 پست
گلم بخدا شوهرمنم مثل شوهرتوئه زیاد میخوابه توخونه کمکم میکنه نمیگم نمیکنه ولی وقتی که زبونی ازش بخوا ...

فدا شم بخدا که من خیلی خیلی آستانه ی تحملم رو بالا بردم خیلی بهتر از دو سه سال پیشم هم شدم و‌منطقی تر برخورد میکنم حال روحیمم خوب نباشه با شوهرم و بچه ها بهترین خودم رو نشون میدم ،،، هفته ایی یکبار چیه ! من هر روز بهش وقت میدم برای خودش باشه یا بیرون بره سر دل راحت وقت بزاره واسه هر کار یا برنامه ایی که داره وقتی نیازشه بخوابه وقتی کسالت داره دو سه روز کامل استراحت کنه خلاصه تا جایی که کارد به استخونم نرسه با دوتا بچه خودم دست تنها کنار میام ولی خدایی هرچی من کوتاه میام اون بیشتر پاشو‌ دراز میکنه به اصطلاح واقعا امشب دیگه رفتن نداشت مهمون تو خونه ات بیاد زنت از صبح تا شب خسته شده باشه دست تنهایی بعد شب قدر هم باشه و رضایت نداشته باشم بره عرق خوری اونوقت ول کنه ۱۰ بره تازه ساعت ۲ هم‌که بهش اعتراض میکنم پاشه بیاد رو من چاقو کشی واقعا برای من که استاد دانشگاه بودم یه زمانی و خودش که سواد و معلومات داره زشت نیست اونم جلو پسرمون خدا باید منو نیست و نابود کنه از دستش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
فدا شم بخدا که من خیلی خیلی آستانه ی تحملم رو بالا بردم خیلی بهتر از دو سه سال پیشم هم شدم و‌منطقی ت ...

عزیزم بیابغلم خدا نکنه ان شاالله همیشه سالم وسلامت درکنارخانوادت باشی واقعا نمیدونم چرا اینقدرما خانوم ها مظلومیم وباید جور یه زندگی به طورکامل به دوشمون بکشیم چرا باید باهراخلاق آقاین کناربیاییم فدای دلت بشم با پوست وگوشت درک میکنم ولی چاره ای به جز سازش وتحمل نیست بخاطر خودمون بخاطر زحمتهایی که بابت زندگیمون کشیدیم بخاطر بچه هامون ان شاالله به حق این روزهای عزیزم خدا زندگی همه رو سروسامان بده وارامش رو به زندگی ها وقلب هامون برگردونه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

من تاپیکتونو خوندم

یه راهکار به ذهنم رسید که چون وضع مالیتون خوبه قطعا راهگشاست

برای انجام کارهاتون یک خانم استخدام کنین

هم کمک حال شماست و هم به کاراتون میرسین

اگه شهرستان زندگی میکنین که حقوقش مبلغ آنچنانی نمیشه،  تهران هم باشین باز فشار زیادی از نظر مالی نداره 

اینکار تو خونواده و فامیل من مرسومه و هیلی از مشکلات رو حل کرده.

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

خی شما ک با این کاراش مشکلی نداری یعنی مسئلت رفیق بازی و مشروب خوردن نیست داداشاتون بودن دیگه نمیرفتی رو‌مخش بزنه ناقصت کنه خوبه والا ماها سالمیم ب زور نگه میدارن ناقص شیم میذارنمون سر کوچه نون خشکی ببره ول کن بچه کوچیک داری معلومه گیر الکی دادی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

أصلا مهم نيس كه پولدارِ يا كارهاي خونه كمك نكرده 

كلا مردي كه نصف شب مست بياد خونه حمله ور شه به زن و بچش ادم نيس! از يه لات هم كمتره! 

بعضيا فك ميكنن مساله كمك نكردن ايشونه!

بعضي اقايون مرد خانواده نيستن و زن داري بلد نيستن واقعا به بلوغ فكري و عقلي واسه زندگي مشترك نرسيدن 

ما نمونش توي فاميل داشتيم هفته اي يه بار مست ميكرد زنش و ميزد بد دهن بود الان ٥٠ سالشه بازم كسي روش حساب نميكنه و قبولش نداره !