2777
2789

ازدواج دوممه البته بچه هم نداشتم از ازدواج اولم

عقدم الان حدودا دوسال میشه 

تو این مدت متوجه شدم خانواده ی همسرم بشدت دخالت میکنن تو همه ی مسائل و از این به ظاهر مذهبیای بی منطقن نمیدونم چیکار کنم

اگه باز بفکر جدایی باشم میترسم مردم مسخره کنن که حتما ایرادی دارم که ازدواج دومم اینطوری شده

27سالمه

بنظرتون چقدر خانواده مهمه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا زود عقد کردی 

معاشرت میکردی 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

همسرت چندسالشه تو همه زندگیا مشکلات هست باید حلش کرد.

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

درک میکنم احساستو 

ولی این مردم هیچ جا به کمک تو نمیان که تو مهم ترین تصمیم زندگیتو بر اساس نظر اونا انجام بدی 

همه میگن که خانواده خیلی مهمه و همینطوره

در صورتی این ازدواج رو انجام بده که مطمئنی شوهرت بیش از هفتاد درصد تورو اولویت قرار می‌ده و دیوونته

در غیر این صورت تجدید نظر کن

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️
شوهرت ب حرفشون هس؟اصن اخلاقش خوبه باهات؟اونم ازدواج دومشه؟

نه عزیزم ایشون ازدواج اولشه اما واقعا نتونستم تو این دوسال خانواده شو تحمل کنم یه جورایی اخلاقیاتشون با ما بسیاااار متفاوته