2777
2789
عنوان

تو عقدم یه سری چیزا راجع به خانواده شوهرم فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3505 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق اگر بخاد پیش بیاد میاد یه فکر حرف مردم نباش من با دوتا بچه طلاق دومم هست ریدم تو دهن مردم  

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خیلی اشتباه بزرگی کردم بشدت بزرگ که گند زدم تو زندگیم و الان پشیمونم

اگر فکر میکنی درست شدنی نیست از طلاق نترس

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه عزیزم ایشون ازدواج اولشه اما واقعا نتونستم تو این دوسال خانواده شو تحمل کنم یه جورایی اخلاقیاتشون ...

میدونم چی میگی نظر خونوادت چیه؟حمایتت میکنن اگ جدا بشی؟

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
من مشکلم با خانواده شه

خیلی باید با سیاست و درایت باشی تا بتونی کم کم به خودت نزدیکش کنی و افکارش تصحیح کنی

خانواده خیلییییی مهم هست،خدا کمکت کنه

هر چی روابط کمتر باشه و کمتر در جریان امورات زندگیتون قرار بگیرن ، براتون بهتره

حتما از مشاور ازدواج کمک بگیر 

توافقی بود جدایی اول خیانت کرد بهم و گفت بیا توافقی جدا شیم دیگه نمیخوامت

وای خدا کمکت کنه  من یبار جدا شدم استخونام اب شد از حرف مردم    وگرنه تو هیچ زمینه ای مشکلی ندارم    تنم میلرزه ب ازدواج دوم فکر میکنم 

طلاق اگر بخاد پیش بیاد میاد یه فکر حرف مردم نباش من با دوتا بچه طلاق دومم هست ریدم تو دهن مردم  ...

ای جان عزیزم

امیدوارم هرچی اتفاق خوبه برات بیفته

دقیقا حرف مردم اذیتم میکنه خیلی زود قضاوت میکنن چون نمیدونن چیا میکشم من تو زندگیم

اما واقعا یه روزی بزنه یه سرم ول میکنم همه چیو

بله با پدرم صحبت کردم پدرم راضی بودن و بهم گفت خودشم میدونست از اول خانواده ش اصلا درست نیستن

خداروشکر ک حمایتت میکنن خدا سایشونو از سرت کم نکنه هروخ فهمیدی اون آدم تو نیس ازش جدا شو آدم فقط ی بار حق زندگی کردن داره نباید همش تو عذاب و سختی باشه

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
نه عزیزم ایشون ازدواج اولشه اما واقعا نتونستم تو این دوسال خانواده شو تحمل کنم یه جورایی اخلاقیاتشون ...

اگه اخلاقه شوهرت خوب گلم تحمل کن یواش یواش خدا کمکت میکنه