2777
2789
عنوان

تو عقدم یه سری چیزا راجع به خانواده شوهرم فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3506 بازدید | 42 پست

خونواده خیییییلی مهمه خیلی 

خودش هرچقدرم طرف تو باشه ولی ژن و اخلاقیات و تربیت اونا رو همیشه یدک میکشه

خونواده وحشتناااااااک مهمه ،اینو همه بعد ازدواج می‌فهمن متاسفانه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادتت اگه پشتتن جداشو برین دعن مردم

عالی بود صراحت کلامت😂😂😂😂

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

حقیقتا نمیشه از حرف مردم در امان بود؛ ولی آیا زجری که شما از رفتار های خانواده همسر فعلیتون می‌کشید رو مردم هم متحمل میشن؟

مساله بعدی این هست که رفتار خانواده همسر شما تا چه اندازه ای توی روند زندگی شما متاثر بوده؛ آیا همسر شما تفکر ورای خانواده اش داره یا شخصیت وابسته ای داره؟

مساله سوم ابن هست که شما آیا پیش زوج درمانگر مراجعه کردید؟ و مشاور درمورد ادامه روند زندگی شما و انتخاب همسر شما چه نظری داره 

و در آخر مدت زمانی که شما عقد هستید به نسبت طولانی شده و این مساله میتونه باعث بشه که شما وارد جزئیات زیادی از زندگی خصوصی تر خانواده همسرتون شده باشید.

دقیقا منم اول فک میکردم مهم نیس

متاسفانه بعد ازدواج آدم میفهمه ک خیلی دیره

یکی از نزدیکانم ازدواج دومش خونواده شوهرش البته مادر شوهرش خیلی دخالت میکرد دیگه شوهرشم حلقه ب گوش مادر بود اولویت اونا بودن اینم ۱۰سال صبر کرد نابود شد روانی شد غرورش اعتماد ب نفسش از بین رفت آخر سرم توافقی جداشدن.اگر واقعا همسرتم مثل خونوادشه بنظرم قبل ازدواج یکم بیشتر فکرکن برو پیش مشاور

اولا به فکر حرف مردم نباش اصلا و ابدا دوم اینکه همسرتو تست کن ببین به حرف شماست یا خانوادش یا تصمیم منطقی میگیره خانوادش با توجه به اینک ازدواج اول پسرشون بود و شما یکبار جدا شدین مخالفتی نکردن؟

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔