2777
2789
عنوان

بوسیدن برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 10145 بازدید | 170 پست
خانومایی که اینقدر از دین میگن و محرم نا محرم و حلال حروم میکنن صیغه کردنم حلاله که پس چرا بدتون می ...

عزیزم صیغه خیلی شرایط داره.  روزه هم واجبه.  اما شرایط هم داره بر هر کسی واجب نیست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صیغه خیلی شرایط داره.  روزه هم واجبه.  اما شرایط هم داره بر هر کسی واجب نیست.

کجای قران نوشته صیغه بر هرکسی واجب نیست؟! 

شرایطش چیه که همه ی مردای ایرانی دارنش؟! 

که هروقت مچشون موقع رابطه هم بگیری میتونن موقع طلاق بگن اره طرف صیغه کرده بودم و تمام

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
کجای قران نوشته صیغه بر هرکسی واجب نیست؟!  شرایطش چیه که همه ی مردای ایرانی دارنش؟!  که ...

همه چیز که در قران ظاهری که سواد من بهش می رسه نیست.  

قسمتی از آموزشهای ما از ائمه است.  

طرف به دادگاه دنیا دروغ میگه می خوام ببینم زورش به دادگاه خدا هم می رسه؟؟؟  

همه چیز که در قران ظاهری که سواد من بهش می رسه نیست.   قسمتی از آموزشهای ما از ائمه است.   ...

این دنیا که یه دخترو که با هزار امید ازدواج کرده رو ناامید میکنه 

توی کشوری که اکثرا به مطلقه ها به چشم بد نگاه میکنن باعث میشه جدا بشه و هزار داستان دیگه 

تازه اگه با کثافت کاریاش مریضم نکنه دختر مردمو بعد اون دنیا جواب میده؟!

خب میخوام صدسال نده

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
اخه خیلی دقیق گفتید میشه در خواست دوستیم رو قبول کنید راهنماییم کنید برای دفعات بعد چ واکنشی نشون بد ...

ممنون از لطفت.  اما گلم برای این موضوعات باید از مشاور حضوری استفاده کنی.  چون کارهای الانت پایه زندگی آینده است 

کمترین عذاب خدا تو. جهنم چیه؟  کمترین

ببین کسی که تو این دنیا اذیتت میکنه باید زجر کشیدنشو همینجا ببینی 

وگرنه هم من هم شما که داری برا من جا نماز اب میکشی جفتمون جامون جهنمه 

یکی کم تر یکی بیشتر 

پس هیچ تخفیفی نسبت به اون خائن نداریم 

ببین کسی که تو این دنیا اذیتت میکنه باید زجر کشیدنشو همینجا ببینی  وگرنه هم من هم شما که داری ...

وقتی کسی به من ظلم میکنه گاهی زجر اون درد منو تسکبن نمیده.  مثل کسی که بچم رو کشته.  اما اون دنیا خدا برام جبران می کنه.  

ضمنا هم امید دارم هم می ترسم. .  

برعکس شما من فکر می کنم بالاخره خیلی ها بعد تحمل عذابهاشون می رن بهشت.  

اما خب تحمل اون چند سال عذابم خیلی سخته

این محرم نامحرم دیگه خیلی قدیمی شده  نظر شخصی من اینکه تو این برهه زمانی اصلا معنای ندارهه

عزیزم ب عقاید آدما ارتباط داره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اگه برادر شوهرش هیز یا ادم نادرستی بود جلوی شوهرش به استارتر محبت نمیکرد  قطعا از روی بزرگتریش ...

شاید، 

همه آدم ها عقاید خاص خودشون دارند ،

ما ارتباطات اجتماعی مون خوبه اما با حفظ حریم ، زندانی نیستیم. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بخنده که بدتره 😐🤦🏼‍♀ فکر بد میکنه تازه ،باید اخم کنه

میگه بگو بخند نکن یعنی همون سر سنگین بودن و اخم کردن دیگه 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏