2777
2789
عنوان

بوسیدن برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 10145 بازدید | 170 پست

اخه چه اشکالی داره ؟! 

من مامانم با عموهام روبوسی میکنه همیشه

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهله 

ربطی نداره 😐

کارش اشتباهه 

نامحرمه و به گفته خود ایشون هیزه

همینکه میگه زن به این خوشگلی مشخصه بیماره

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خودش از چهرت باید بفهمه که بدت اومده از رفتارش ،یکم هم باهاش سرسنگین رفتار کن که دوزاریش بیفته 

اگه دیگه تکرار نکرد که هیچ 

اما اگه دوباره بهت نزدیک شد ،خودت همون لحظه باهاش برخورد کن

راست میگه شوعرت ،خوب نیست این بحثا بین دو برادر باشه

اخه چه اشکالی داره ؟!  من مامانم با عموهام روبوسی میکنه همیشه

ذهنشون توی دهه های گذشته جا مونده هنوز متاسفانه    واقعا خنده ام میاد

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله

برادر شوهر نامحرمه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خوشبحااالت بخدا

همه اینکارو باید کنن من چیزی بریزم تو دلم قلبم میترکه انقد خودخوری میکنم یبار اومدم چیزی نگم انقد شبش حالم خراب بود فردا صبح بلند شدم رفتم خونه طرف 

ایشون خوشش نمیاد 

زوری که نمیشه محبت 

حد و حدود رعایت بشه بهتره

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ذهنشون توی دهه های گذشته جا مونده هنوز متاسفانه      واقعا خنده ام میاد

اخه واقعا اینا عجیبن 

مامان منم الان دیگه ۴۵ سالشه  برای همون دهه های گذشته اس😂

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

مم مامانم همينه ولي با عمو اخريم مابقي عمو هام همسن و سال بابامن رو در وايسي دارن ولي اسي اينجا خودش هس كرده هيزه كمي قضيه فرق كرد 

منم تا قبل جمله هيزي نظر منفي نداشتم ..

کاربری واگذار شد
ذهنشون توی دهه های گذشته جا مونده هنوز متاسفانه      واقعا خنده ام میاد

ربطی ب گذشته و حال نداره 

تو دین و عقاید ما برادرشوهر نامحرمه 

گفته هیز هم هست 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اخه واقعا اینا عجیبن  مامان منم الان دیگه ۴۵ سالشه  برای همون دهه های گذشته اس😂

ادما فرق دارن با هم ذهن باید اجازه ی رشد بهش بدن  

خداحفظ کنه مامانتو خیلی خوبه ذهن باز و تمیزی دارن

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله