2777
2789
عنوان

بوسیدن برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 10145 بازدید | 170 پست

خانومایی که اینقدر از دین میگن و محرم نا محرم و حلال حروم میکنن

صیغه کردنم حلاله که پس چرا بدتون میاد همسرتون صیغه کنه؟! 

مگه دینتون اوکی نداده؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
عزيزم كلمه ك لياقت خودته رو ب كسي تحميل نكن بفهم چي ميگم نپر وسط  دختره دار ميگ سر نبوسع ...

الان چرا بحث مذهبی و‌‌... کشیدی وسط 

والا من تنها چیزی ک ازش متنفرم فرق بین جنسیت مردو زنه همه ما آدمیم چرا همه چیه جنسیتی میکنین محرم و نا محرم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا وسط ماچ و بوسه هاتون به نظرتون بوسیدن گردن برادر زشته؟؟ یعنی یه خواهر موقع روبوسی با برادرش ...

وای نه من که عاشق گردنش 

حتی یک بارم نه صدبار میبوسمش 

دورش بگردم عمرمه

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
دخترا وسط ماچ و بوسه هاتون به نظرتون بوسیدن گردن برادر زشته؟؟ یعنی یه خواهر موقع روبوسی با برادرش ...

😂نه خواهر برادر که هم خون هم هستن. از روی محبته. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
وای نه من که عاشق گردنش  حتی یک بارم نه صدبار میبوسمش  دورش بگردم عمرمه

منم خیلی برادرم رو دوست دارم عاشقشم ،،راه دورن وقتی میان انقدر میبوسمش گردنشو میبوسم زنش چپ چپ نگاه میکنه😅 من مجردم بود گردنش رو‌میبوسیدم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
واقعا ک برات متاسفم  تویی ک عصبی چرا میای  اینجا  ناراحتیاتو سر ما خالی میکنه  ...

عزيزم بفهم واسه چي رو كامنت اون دختره ريپ زدم وقتي از قضيه پرتي واسه چي ريپ زدم رو حرف اون دختره الكي  نخود اش نشو ، كي با شما بود مم سر حرفم با دختره بود گف سر نبوسع بجاش گونه ببوسه 

يكي بايد بياد شاسكول هايي مث شما رو توجيح كنه ك واسه چي ريپ زدم برا اون دختره و تو داري چيز ديگ ميگي 

قضيه اسي فرق داره 

كلا دوس نداره و حس امنيت نداره 

بفهم سر ته حرفم چيه بعد بيا وسط 

اون كلمه ... هم خيلي لياقتت رو داره نشون دادي 😂😂 تو ك نميدوني كلمه خراب چقد بده حتما حلوا حلوا ميشه وسط تربيت خانواده ك اينقد راحت داري  ميگي😉😊

کاربری واگذار شد
منم خیلی برادرم رو دوست دارم عاشقشم ،،راه دورن وقتی میان انقدر میبوسمش گردنشو میبوسم زنش چپ چپ نگاه ...

بذار بترکه حسود

اخه ادم داداششو که بعد یه مدت طولانی دیده رو نبوسه کیو ببوسه 

به نظرم عشق خواهر برادری خیلی بیشتره تا عشق بین دوتا خواهر 

من خواهرمو دوست دارم ولی داداشم یه چیز دیگس جونمم براش میدم

الان چرا بحث مذهبی و‌‌... کشیدی وسط  والا من تنها چیزی ک ازش متنفرم فرق بین جنسیت مردو زنه همه ...

وقني بهم نيگي خراب خودت داري ميكشي وسط 

ببين چقد بلد نيستي صحبت كني و مفهوم كلمات رو نميدوني ك همينحوري ميپروني 

پس معلومه مث نقل و نبات بينتون پيشه  و رواج داره اين كلمات شيرين 😉

کاربری واگذار شد
عزيزم بفهم واسه چي رو كامنت اون دختره ريپ زدم وقتي از قضيه پرتي واسه چي ريپ زدم رو حرف اون دختره الك ...

اونی ک نفهمه تویی 

گفتم ک اسی کلا حس خوبی ندداشت نسبت ب این کارش 

چی میگی تو 

وقني بهم نيگي خراب خودت داري ميكشي وسط  ببين چقد بلد نيستي صحبت كني و مفهوم كلمات رو نميدوني ك ...

یه نفر اون سوالی که راجع به صیغه کردن پرسیدمو جواب نداد 

چون خودشونم جوابی ندارن 

ولشون کن بابا فقط ادعا و لب و دهنن

قصد بی احترامی نباشه ولی تقصیر شوهرته اونقدر رو داده جلو چشمش اینکارارو میکنه به خودش نمیگیره تذکر که نمیده میگه بد میشه و جلو اون میگه میرم زن بگیرم دیگه چی بگم تو دایره لغات شما به همچین آدمی چی میگی