2777
2789
عنوان

بوسیدن برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 10157 بازدید | 170 پست
وقني بهم نيگي خراب خودت داري ميكشي وسط  ببين چقد بلد نيستي صحبت كني و مفهوم كلمات رو نميدوني ك ...

تویی ک داری میگه بوسیدن گونه بددتره 

ی مجوری گفتی ک انگار طرف چیکار کرده 

یکم ب اون دو کلمه یی ک گفتی فک کن بدتره میفهمی

چی ازش دیدی ک فکر میکنی هیزه!! خودت بددل و شکاک نیستی کلا؟

نگاهش و لحن حرف زدنش 

تا حالا منو همسرم باهاش تنها نبودیم 

بخدا اونجا آنقدر حس بد گرفتم حس کردم همسرم چوب خشکه هم چندشم شد از کار طرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر اون سوالی که راجع به صیغه کردن پرسیدمو جواب نداد  چون خودشونم جوابی ندارن  ولشون ...

أصلا نميفهمن چند چندن باهودشون خدايي 

بهترين راه سكوته 

فقط باعث ميشن ادم از هودش بدش بياد بابت زماني ك وقت ميذاره باهاشون هم كلام ميشه 

کاربری واگذار شد
قصد بی احترامی نباشه ولی تقصیر شوهرته اونقدر رو داده جلو چشمش اینکارارو میکنه به خودش نمیگیره تذکر ک ...

وای بخدا اینقدر تو این فضا ها بودم برام عادی شد 

باید درستش کنم 

مثل چوب خشک میمونه جلو خانوادش

کی گفته اخه؟!  به نظر من هر ادمی که پاک باشه میتونه محرم باشه به ادم

برادر شوهر من هیزه میفهمم چی میگه

بخواد نزدیکم بشه یا یه حرکت بزنه حالم بهم میخوره ازش

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
بذار بترکه حسود اخه ادم داداششو که بعد یه مدت طولانی دیده رو نبوسه کیو ببوسه  به نظرم عشق خوا ...

دقیقا ،،اونم برادر بزرگ خانواده،،،الان نزدیک بیست و‌پنج ساله ازمون دوره،،،،بخدا دل مادرم خونه از دوریش،،،بعداز شش ماه هم که میاد خانمش ااخم و‌تخم داره😶

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دقیقا ،،اونم برادر بزرگ خانواده،،،الان نزدیک بیست و‌پنج ساله ازمون دوره،،،،بخدا دل مادرم خونه از دور ...

اوخيييي اون ديگ معلومه واقعا حسوده 

خدا خفظ منه همديكه رو برا باهم واسه خونوادتون❤️

کاربری واگذار شد
موافقم  اسلام دین مقدسیه  و از بچگی به اجبار جغرافیا و محل تولدمون همه مسلمون بودیم ولی ...

دین رو تغییرش دادن بعضیا

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
بوسیدن سر توی خیلی از فرهنگ ها یک حس و معنی پدرانه و بزرگ منشانه داره ...

اما من در این مورد احساس می کنم برادر شوهر داشته  دمای آب رو اندازه می گرفته (موقعیت رو می سنجیده.  )  

مردی که از زنش راضی نیست و عملا وعده خیانت می ده.  و کمی بیغیرته 

زنی که از شوهرش دل چرکینه و محبت نمی بینه!  

خواسته عکس العملشون رو ببینه.  

اما اسی خانم فعلا شما عکس العمل نشون نده.   و کمی با برادر شوهرت گرم بگیر.  حتی به شوهرت بگو مثل برادر شوهرت سرت رو ببوسه.  بگذار شوهرت احساس خطر کنه. متوجهی!!!!!  وگرنه فقط  زندگی تو نابود میشه