2777
2789
عنوان

بوسیدن برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 10145 بازدید | 170 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت برو تاپیک های قدیمی تو بخون ببین چه کردی با خانواده آت و خودت این آقا بارها گفته اولویتش تو نیستی و تو ول کن نبودی حالا از نامزدی کشونذی به اینجا چی بگم واقعا خودت رو چقدر بی ارزش کردی البته تو هم کلی رفتارت ایراد داره اما اونم مرد زندگی شما نیست کاش زودتر خودت و نجات بدی 

خودت برو تاپیک های قدیمی تو بخون ببین چه کردی با خانواده آت و خودت این آقا بارها گفته اولویتش تو نیس ...

هیچکسی کامل نیست وقطعا تو رفتار و اخلاقش ایراداتی داره ک میتونه زیاد و کم باشه و اگر زیاد باشه میتونه اصلاحش کنه

من ول کن نبودممم؟؟؟ تو تو زندگی من بودی ک قضاوت بیجا میکنی؟ من ول کنش نبودم؟؟>حالت خوبه؟ یجور حرف میزنی انگار ک یکی از افراد نزدیک ب من و همسرم

شوهر من میومد دنبالم 🤣🤣🤣🤣

هروقت جای من بودی،دردایی ک کشیدمو کشیدی اونوقت حق قضاوت داری 

حالا بعد دوسال نشستی تاپیکهای منو خوندی؟ جالبه برام شما کی هستین؟

خودت برو تاپیک های قدیمی تو بخون ببین چه کردی با خانواده آت و خودت این آقا بارها گفته اولویتش تو نیس ...

هیچکسی کامل نیست وقطعا تو رفتار و اخلاقش ایراداتی داره ک میتونه زیاد و کم باشه و اگر زیاد باشه میتونه اصلاحش کنه

من ول کن نبودممم؟؟؟ تو تو زندگی من بودی ک قضاوت بیجا میکنی؟ من ول کنش نبودم؟؟>حالت خوبه؟ یجور حرف میزنی انگار ک یکی از افراد نزدیک ب من و همسرم

شوهر من میومد دنبالم 🥴😆

بعدشم رابطه ما خیلی قشنگ هست و قطعا ارزش این زحمات رو داره

همه تو زندگیشون مشکلات داره چ زیاد چ کم و من تا آخر واسه زندگیم تلاش میکنم

شوهر من میومد دنبالم 🥴😆

بعدشم رابطه ما خیلی قشنگ هست و قطعا ارزش این زحمات رو داره 

همه تو زندگیشون مشکلات دارن چ زیاد چ کم 

و من تا آخر واسه زندگیم تلاش میکنم🤌🏻