2777
2789
عنوان

بوسیدن برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 10165 بازدید | 170 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا بوسیدن سر به ادم حس احترام و دقیقا همون محبت پدرانه رو میده

بله دقيقا حالا دختره ريپ زده ميگ سر نبوسع گونه ببوسه 😐😂 گونه اخه؟ 

شايد گونه از نظر خيلي ها مشكلي نباشه ولي تويي ك بوسيدن سر برات غير طبيعيه بايد بؤسه گونه خيلي هيلي غير طبيعي تر باشع 

کاربری واگذار شد
بیخیال اینا مثلا ازاد اندیشن😂😂😂

والا یکی تاپیک زده بود شوهرم با جاریم تو تراس صحبت کردن تلفنی 

همه ۱۰۰ صفحه گفتن جاریت بهش نظر داره 😐🙄

خونه خراب کنه و ...

باهاش قطع رابطه کن و طلاق بگیر و ..

مثنوی ۷۰ من😐

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شما دینتون چیه؟ اسلام که روبوسی با نامحرم رو حرام میدونه واقعا هر چی که خدا دستور داده عمل کردنش ب ...

عزیزم اسمه دین اینا دینه من درآوردی  است. این ساخته ذهن وفرهنگ خودشان است. دینی که براساس راحتی خودشان وفکرخودشان ساخته اند

مگه قبلا هم‌می بوسید😂

گفتم شاید دوباره تکرار کرده باشه خخخخ چون دنبال راهکار بود 😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
این محرم نامحرم دیگه خیلی قدیمی شده  نظر شخصی من اینکه تو این برهه زمانی اصلا معنای ندارهه

دقیقا همینطوره 

به نظرم هرکسی که حس امنیت بهت میده و حست میگه پاک میتونه محرم ادم باشه 

بعدشم یه بوس ناقابل از سر که دیگه محرم نامحرمی نمیخواد.

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
والا یکی تاپیک زده بود شوهرم با جاریم تو تراس صحبت کردن تلفنی  همه ۱۰۰ صفحه گفتن جاریت بهش نظر ...

بعضی از طرز فکرها پشتش پر از عقده است

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
چی میگی تو  گونه کجاش بدتره  شما فکرت خرابه  طرف ک نرفته لبشو ببوسه

وا بوسیدن روی سر بهتره ک تا گونه طرف عملا صورتشو اورده تو صورت طرف واسه بوسیدن گونه ولی بوسیدن سر یا روی موهای طرف اینجوری نیس

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍