2777
2789
عنوان

اخلاق عجیب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 50 پست
حب پس چرا باهاش ازدواج کردی اخلاق خودتو عجیبه

عاشقشم از خودش میپرسم میگه مجرد بودم نیازمو رفع میکردم😐

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

الان باهاش ازدواج کردی؟؟😐

برام جالبه که همه‌ی حرفاش رو باور کردی

داشت از توهماتش می گفت عزیزم

از این تابلو تر؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خوشبخت باشی عزیزمولی من بودم همچین ریسکی نمیکردم مثلا خدای نکرده بعد ازدواجم میخواست به کارا ...

اصلا ادامه نداده خداروشکر الانم میگه ول کن اون بحثارو الان من بچه دارم زن دارم اونموقع نیازمو برطرف میکردم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

الان باهاش ازدواج کردی؟؟😐برام جالبه که همه‌ی حرفاش رو باور کردیداشت از توهماتش می گفت عزیزماز این ت ...

اره تو تاپیکام عکسامون هست یه بچه هم داریم. ولی اخه تو ماشینش عکس عادی داشت بااونا

والا رفتار ایشون عجیب نبوده . رفتار شما عجیب بوده که اینا رو شنیدی و زنش شدی. الانم از ما نپرس برو ب ...

۷ روز مرخصی داشت امروز ظهر رفته من بخاطر بچم تا یکسالش بشه ایران میمونم

اره تو تاپیکام عکسامون هست یه بچه هم داریم. ولی اخه تو ماشینش عکس عادی داشت بااونا

الان بیخیال دیگه به گذشته ها فکر نکن.

راست بوده یا دروغ گذشته دیگه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

پلیس ترکیع ک میگن خعلی قدرتمندع

الهی دورش بگردم تقریبا. یه نکته خوبی هم که دارن همیشه برا اپدیت میرن دوره و مهمتر همشووون دوره روانشناسی باااید بگذرونن

الهی دورش بگردم تقریبا. یه نکته خوبی هم که دارن همیشه برا اپدیت میرن دوره و مهمتر همشووون دوره روانش ...

چقد برنامع ریزی قشنگ

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
چقد برنامع ریزی قشنگ

اره . مثلا شوهر منو یا همکاراشو هیچ جوره نمیتونی عصبی کنی با نرمی سر میبرن کلا. و طرف مقابلو فوری متوجه میشن خلق و خو شو

اره . مثلا شوهر منو یا همکاراشو هیچ جوره نمیتونی عصبی کنی با نرمی سر میبرن کلا. و طرف مقابلو فوری مت ...

یع مدت فیلم قیام عثمان رو دیدم تقریبا یع چیزایی فهمیدم از فرهنگشون ولی فامیل و دوستای زیادی میشناسم ک ب اونجا مهاجرت کردن و ازدواج البتع بعضیام و غیر قانونی رفتع بودن دیپورت شدن، کاش اینجام اونجوری بود

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
اسلحه بدون مجوز جرمه

بدون مجوز نیست پلیسه با خودش لباساش و اسلحشو خیلی وقتا میاره تقریبا همیشه