2777
2789
نه من خیلی دختر قانعی بودم و بعضی شرایط هم نبود چون وضع مالی پدرشوهرم خیلی ضعیف بود. تو اسنپ هست ...

خب چرا راضی شدی وقتی نمیتوستی با این چیزا کنار بیای که اذیت بشی گل من جواب رد میدادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این وقت شب؟حوصله داریا 

ببین من بچه ندارم بعد کار خیلی زیادی هم ندارم معمولاً خسته نمی‌شم بعد از روزیم که عروسی کردم عادت کردم وقتی همسرم نیست شبایی که شیفته اون موقع کارامو انجام میدم معمولاً تو طول روز وقت نمی‌کنم که کارامو انجام بدم حوصلشو ندارم الان هم پادکست گوش میدم هم دارم کارامو انجام میدم هم میونش قهوه درست کردم خوردم الانم نشستم که ظرف‌ها خشک بشه آبش بره دارم یه برنامه آموزشی می‌بینم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه من خیلی دختر قانعی بودم و بعضی شرایط هم نبود چون وضع مالی پدرشوهرم خیلی ضعیف بود. تو اسنپ هست ...

خب از این به بعد بیا یکاری کن 

مثلا تولدته برو آتلیه یا حتی خودت یه کیک و جشنی بگیر و کلی عکس بگیر 

سالگرد ازدواجت میتونی فامیلای نزدیکت دعوت کنی و... 

از این به بعد یکم به این کارا برس تا این حس درونی که اذیتت میکنه رفع بشه

بیشتر به تولدت و سالگرد و اینا برس 

مثلا چی؟  کلا پشیمونی از ازدواجت یا میگی کاش یجور دیگه رفتار میکردی تو همین ازدواج

بعدشم اومدم تو خونه زندگیم تو این ۴ سال شوهرم دوبار شکست مالی خورد از ۶ماه بعد زندگی مشترک داریم قسط سنگین میدیم  و همه طلاهایی ک کادو داد رو دونه دونه فروختیم.

ماه قبل تموم شدقسطمون ولی  دوباره مجبور شدیم وام بگیرم انگار خسته ام وقتی ی دختر میشینه از خاطرات خوب ازدواجش میگه من تو دلم فقط حسرت میخورم ... کاش منم مث بقیه دخترا جینگول بازی داشتم

شدم مث ی زن ۵۰ساله