2777
2789
داشتم از اول زندگیم ینی از زمانی ک ازدواج میکردم رو فکر میکردم .... من ی جوری زندگیم رو شروع کردم ک ...

مثلا چی؟ 

کلا پشیمونی از ازدواجت یا میگی کاش یجور دیگه رفتار میکردی تو همین ازدواج

اگه بخاطر استرسی چیزی هست که باید اونو منشا شو درس کنی ولی اگه کلا اینجوری هستی یه خواب آور ضعیف بخو ...

نه یه مسائلی کلا بهمم ریخته ارامش ندارم و فکرم درگیرشه خودخوری میکنم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه مسائلی کلا بهمم ریخته ارامش ندارم و فکرم درگیرشه خودخوری میکنم 😭😭

پراپرانول بخور و بخواب 

یا بشین یه فیلم ببین

میدونم ناراحتی ولی من وقتی ناراحتم بیشتر سعی میکنم بخوابم

من شوهرم نیست شیفته من تنهام حقیقتاً سر شبم یه دو ساعت خوابیدم الان دیگه اصلاً خوابم نمیاد ریختم همه بلورا و ظرف‌های پذیراییمو شستم گذاشتم آبش بره خشک بشه که جمع کنم توی بوفه یه جورایی از بی‌حوصلگی دارم خونه تکونی می‌کنم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
مثلا چی؟  کلا پشیمونی از ازدواجت یا میگی کاش یجور دیگه رفتار میکردی تو همین ازدواج

نه من خیلی دختر قانعی بودم و بعضی شرایط هم نبود چون وضع مالی پدرشوهرم خیلی ضعیف بود.

تو اسنپ هست

مثلا عروسی نداشتم چون کرونا بود .خرید بازار نداشتم چون پول نداشت پدرشوهرم و شوهرم هر ماه تک تک میخرید اونم اینقد میگشتم تا ی جا پیدا کنم ارزونتر بدن(درحالیکه شهرما رسم هست میان دنبال عروس خرید بازار مفصل میبرنش)

حلقه و سرویسم هیچ کس نبرد خودم تکی رفتم پسنیدم و اخر خرید شوهرم.

حتی زایمان کردم ی مهمونی نگرفتن برام

حتی ببخشین شب زفافمم داغون بود از بس شوهرم هول بود تو عقد رابطه داشت .

کاش برگردم عقب دوباره همه چی رو ی کم با اداب انجام بدم اصن انگار ن انگار ک من عروس بودم. انگار ازدواج دومم بود