2777
2789
خوب حوصله داریاااا اونم این ساعت خدا قوووت بشین یه فیلم ببین 

ززیاد اهل فیلم دیدن نیستم مگه اینکه یه سریال خونگی بیاد بیرون که بازیگر مورد علاقه‌ام توش بازی بکنه بخوام بشینم با شوهرم ببینم وگرنه بیشتر پادکست گوش می‌کنم یه وقتایی نی‌نی سایت خیلی میام یا کتاب می‌خونم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیا بچه دار شو😂

هنوز اونقدری توی خودم توان و انرژی نمی‌بینم که مسئولیت یه بچه رو بخوام قبول بکنم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین من بچه ندارم بعد کار خیلی زیادی هم ندارم معمولاً خسته نمی‌شم بعد از روزیم که عروسی کردم عادت کر ...

دقیقا منم شوهرم شبا شیفته کارا رو انجام میدم الان تنیز کاری کردم پسر رو خوابوندم .خونه تکونی هامو هم از اول بهمن شروع کردم انجام دادم ریزه کاریا مونده 

خب چرا راضی شدی وقتی نمیتوستی با این چیزا کنار بیای که اذیت بشی گل من جواب رد میدادی

من اخه مدلم اینجور نبود نمیدونم چرا اینجور شدم هیچ وقت حسرت چیزی نمیخوردم تو بچگی و ...بین فامیل و مدرسه و دوست 

ولی انگار ازدواج و اتفاقاتش برام حسرت شد 

چیزی ک نمیشه برگردوند ...

حتی باورت میشه گاهی حسرت میخورم کاش رابطه اولیمون مث ادم بود مث بقیه زن ها

دقیقا منم شوهرم شبا شیفته کارا رو انجام میدم الان تنیز کاری کردم پسر رو خوابوندم .خونه تکونی هامو هم ...

ببین هر کسی بالاخره یه جوری برنامه‌ریزی می‌کنه دیگه من حالا مثلاً مامانم حتماً باید شبا بخوابه خوابش تکمیل بشه ۸ ساعت ۹ ساعتو باید بخوابه من از وقتی که یادم میاد مامانم همیشه ساعت ۸ صبح بیدار میشه همه کاراشو انجام میده تو طول روز دیگه شبا هیچ کاری نداره ولی من نه من انگار روزا اصلاً انرژی برای کار کردن ندارم انگار شبا انرژی من شروع میشه من شبا می‌تونم خوب کار بکنم

بعدشم اومدم تو خونه زندگیم تو این ۴ سال شوهرم دوبار شکست مالی خورد از ۶ماه بعد زندگی مشترک داریم قسط ...

میدونم عزیزم چی میگی 

یکم خودتو دورتر کن، الان خسته ای

به خودت بگو مشکل رو همسرم یکاریش میکنه و کم تر به این مسائل فکر کن 

سریال زامبی ببین😂

اصلا وقتم برای اینجور فیلم ها نمی‌ذارم 

اره خوب ولی خیلی کمرنگ میشه خیلیی

من قبل عقد با شوهرم حرف زدم وخیلی قولا بهم دادیم شوهرم کار نداشت یه روز بعد عقدمون زنگ زدن که بیا برا کار قبلش استخدامی یه شرکت قبول شده بود ولی برا کار نگرفته بودن .خونه نداشت ماشین نداشت پول هیچی .باهم قول وقرار گذاشتیم باهم همه چیو بسازیم من حتی سرعقد سرویس واینا هیچی نخواستم چون قبلش خونه بابام همه چی داشتم 

نه من خیلی دختر قانعی بودم و بعضی شرایط هم نبود چون وضع مالی پدرشوهرم خیلی ضعیف بود. تو اسنپ هست ...

هی خواهر به خودت فکر می‌کنی میبینی بقیه خیلی کارا کردن از خرید و سرویس طلا و عروسی و شب یلدایی و زایمان و غیره. اماا کسایی هستن مثل خود من که هیچ کاری براش نکردن که هیچ بی احترامی و فحش هم دادن. 

من اخه مدلم اینجور نبود نمیدونم چرا اینجور شدم هیچ وقت حسرت چیزی نمیخوردم تو بچگی و ...بین فامیل و م ...

بشین با شوهرت صحبت کن از الان زندگیتونوشیرین تر بسازین خاطرات خوب بسازین سالگرد هارو جشن بگیرین این خوشیا جای اون ناراحتی هارو بگیر و خاطره شه بعدشم گذشته هرچی که بود گذشت رفت به اینده فکر کن ک چقدر قرار خوب بشه بابا گذشته میگذره میدونم سخت ها ولی بجاش به جای فکرکردن به چیزی که گذشته و درست نمیشه  به چیزی فکر که مال ایندته چون میشه زیبا بسازیش قوی باش زن