2777
2789
عنوان

پدر شوهرم یه ماهه باهامون قهره چون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 100 پست

حالاشما خوبین،من مجردی ماشین داشتم وقتی باشوهرم ازدواج کردم بعد عروسیرفتم ماشینمو عوض کردم ،مادرشوهرم وقتی فهمید اصلا اونروز نگام نمیکرد دوست داشت ماشینو بزنم به اسم پسرش 

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

اسی برو عروسی و تحویل شون نگیر . دست پیش رو بگیر بعدم اگه طرف شدی با پدرش بشین دونه دونه کمک هایی که خانواده ت کردن رو بشمار بعدم بگو پسرتون از کمک های خانواده من به اینجا رسیده وگرنه وقتی اومد که جز لباساش چیز دیگه ای داشت؟؟؟؟؟؟؟  قشنگ بکوب تو صورتشون 

البته اگه واقعا میگی ساده هستی فکر نکنم جسارت کنی اینطور بگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع نمیشناختمشون نمیدونستم مشکلی ایجاد میشه بعدا

اگه کمک هاتو اعلام نکردی پس این چیزارو باید مخفی میکردی

یانه اگه الان میگین فلان چیز اسم خودته باید میگفتی خودم به همسرم کمک کردم تا زبونشون کوتاه لشه

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
حالاشما خوبین،من مجردی ماشین داشتم وقتی باشوهرم ازدواج کردم بعد عروسیرفتم ماشینمو عوض کردم ،مادرشوهر ...

چقدر خانوادهای شوهرتون ببخشیدا فضولن!!!

مال کدوم شهرهستین؟

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

من بودم ی زنگ میزدم و میگفتم هر وقت تمام کمال خرج زندگیمون و از شما گرفتیم از شما نظر نمیخوایم ی راس ...

جواب تلفنامونو نمیده حتی به خواهرشوهرم گفتم انتقال نداد بهش، بعدا باور نمیکنن من پول گذاشتم وگرنه موقع ازدواج شوهرم یه خونه ۴۰ متری تو میدون امام حسین داشت ۵ سال بعد خونمون شد ۱۰۰ متری تو منطقه خوب نمیگن پسرشون از کجا اینقدر وضعش خوب شد حالا هرچقدرم کار میکرد تو این چند سال

من یه شهر دیگه ام خونه که پیش خونه پدرشوهرم داریم به اسم منه ،بااینکه روستایی هستن و ملاک هست نه تنها بدشون نیومد بلکه میگفتن اون خونه که توشیم بزرگتر و گران قیمت تره اونو میدادی به خانم 

البته من شاغلم و پاب،پای هسرم مخارج زندگی رو به عهده داریم 

چقدر خانوادهای شوهرتون ببخشیدا فضولن!!! مال کدوم شهرهستین؟

شمال

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

وا 

خب زبونی بگه به اسمت زده

اگه ماشین رو به نامت مجدد نزنه چی؟

اگه تحت تاثیر حرف باباش قرار بگیره چی؟

چه اهمیتی داره وقتی شما بی احترامی نکردین قهر باشه باهاتون .اونا پدر پسرن صلاح هم میرن با هم اشتی میکنن شما نگران نباش

اصلا همچین کاری نکن برای اشتی 

شما احترام پدرش رو داشته باشید توی جمع بالاخره یکی میپرسه چره باهاتون قهره وقتی دلیلش به این مسخرگی هست مشکل شما نیس

پدرشوهرت مشخصه اصلا دوستت نداره و قبولت هم نداره که داره فشار میاره که هیچی به نامت نباشه .شماهم ساده نباش شاید اصلا نقشه شوهرت با پدرشه.بگو ما بی احترامی نکردیم منم قهر نیستم .تمام

ماشین روبه نام شوهرت نزنیا که دیگه برنمیگرده

من یه شهر دیگه ام خونه که پیش خونه پدرشوهرم داریم به اسم منه ،بااینکه روستایی هستن و ملاک هست نه تنه ...

اهل کدوم شهرهستین؟

من اولین بار مبینم اینقدر دخالت تو زندگی یه نفرباشه

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

جسارتا کاری کردین که این شبهه ایجاد شده که ممکنه همه چیز رو بکشی بالا و بری؟کاری کردین که این عدم اع ...

نه والا، هرکی منو میبینه اصلا میگه تو خاکی سیاست نداری نمیدونم چرا اینجوری برداشت کردن

جواب تلفنامونو نمیده حتی به خواهرشوهرم گفتم انتقال نداد بهش، بعدا باور نمیکنن من پول گذاشتم وگرنه مو ...

انقدر پیگیرش نباش ولش کن قهر هست که هست

وظیفه شما نیس اشتی بدی شوهرت میدونه وپدرش خودش اشتی بده 

شما پول دادی شوهرتم میدونه پس انقدر دنبال این واون نباش توجیه کنن که تو پول دادی بیا اشتی

ولش کن زندگیتو بکن حالشو ببر

ماشینم نزن به نم شوهرت

جواب تلفنامونو نمیده حتی به خواهرشوهرم گفتم انتقال نداد بهش، بعدا باور نمیکنن من پول گذاشتم وگرنه مو ...

ولشون کن بابا محل نده بی محلی کنی بیشتر میسوزن ب همسرتم توضیح بده بگو اونا نمیدونن منم کمکت میکنم بعدم زن و شوهر این حرفارو ندارن مال من مال ت 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شمال

عجب!!!

توهمه خانواده ها این مسائل مهمه یا استثنا وجود داره؟

برو به روی خودت نیار حتی بحث شد تو بحث شرکت نکن اگه این بار تو بحث کنی با خانواده شوهرت بار بعد عمرن چنین کاری کنه اصلااا بروی خودت نیار مثل قبل باش

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم