2777
2789
عنوان

پدر شوهرم یه ماهه باهامون قهره چون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 100 پست
چرا از کمک‌های مالی بی خبرن؟ اتفاقا باید باخبر باشن قشنگ به گوششون برسونید تا قدر بدونن 

به خواهرشوهرم بعد این جریان زنگ زدم گفتم پول خونه من هم گذاشتم که به پدرش بگه ولی اون انتقال نداده، جاش عمه شوهرم بهش گفته دروغ نگین زنت پولش کجا بوده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میگم  قبول نکن 😐اینحوری دفع بعدی بیشتر دخالت میکنن 

بعدم چرا شما بهش گفتی به اسم کیه 

مگ مهم بود؟ 

یا میگفتین به اسم شوهرتون میومد سندو نگا میکرد؟

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

به اسم پدرشوهرم نزدم به اسم شوهرم زدم

بهترین کار اینه که شوهرت بگه تو. و خانواده ات چه کمکهایی کردید و تونسته خونه و ماشین بخره

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
به اسم پدرشوهرم نزدم به اسم شوهرم زدم

باشوهرت حرف بزن بگو من بهت اعتماد داشتم که کمک کردم بهت توهم به من اعتماد داشتی که به نامم زدی پس با حرف شخص دیگه رابطمونو خراب نکن

من باشم عروسی هم نمیرم میگم خب برو سند ماشینو نشون بده دیگه هم از این به بعد اجازه دخالت نده

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
آها خب خداروشکر. فک کردم زدین به اسم پدرشوهرت😂

از کجا معلومه پدره زیر گوش شوهره نخونه که بزن به نام من🙄

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اووو شما باید کمکمهایی ک خانوادت کردن رو میاوردی رو اب چرا عزیزم پنهان کردی .همسر شما نباید میگفت ماشین ب نامه شما زده و شما هم از این ور خدماتی ک خانوادتون کردن رو پنهان کردین ‌ . 

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya