2777
2789
عنوان

پدر شوهرم یه ماهه باهامون قهره چون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 100 پست
ماشین زدی به اسم شوهرت یا پدر شوهرت  اگر به اسم پدر شوهرت دیگه خداحافظی کن باهاش  ۴ صبا ...

اینجوری نیستن چند سال پیش یه ماشینمونو فروختیم به پدرشوهرم اصلا نیومد بزنیم به اسمش هنوز به نام شوهرمه، من حتی به خواهرشوهرم گفتم که شوهرم بخاطر اینکه مالیاتش زیاد نشه زده به نام من. بابا اگه میخواد بیاد ماشینشو بزنیم به اسم خودش بعدا بگه چرا ماشین به اسم پسرش نیست

عزیزم وقتی در جریان به اسم شما زدن ماشین و خونه هستن چرا درجریان کمک های خانواده ت به همسرت نیستن؟به نظرم درست مدیریت نکردی مسایل رو.یا نباید درجریان جزییات زندگیتون قرار بگیرن یا اگرم میگیرن باید کامل باشه که اینطوری متوقع و پررو نباشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاشما خوبین،من مجردی ماشین داشتم وقتی باشوهرم ازدواج کردم بعد عروسیرفتم ماشینمو عوض کردم ،مادرشوهر ...

این دیگه نوبرش بود 😐😐😐😐😐😐😐

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

نه واقعا.شاید از این مدل خانمهاست که تا تقی به توقی میخوره جمع میکنه میره خونه ی پدرش و میگه طلاق و. ...

متاستفانه جو جامعه جوری هم شده چشم همه ترسیده شده

دوستان میگن ب خانواده ها ربطی نداره اما اگ هراتفاق بدی خدای نکرده تو زندگی زوج بیفته اول گریبان مادر وپدر پسررو میگیره

مهریه باشه خب پدر پسر مجبوره اگ پسرش نداره بده بعضیا فقط نظر میدن

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

اشتباه خودتونه چرا هرچی میخرید میگید خریدید و به نام کیه؟مخصوصا وقتی اخلاقشونو میدونید 

ضمن اینکه قبلا وقتی کمک میکردید به همسرتون باید همسرتون به اونا میگفت نه الان شما بگید که بگن دروغه

من جات بودم به همسرم میگفتم تو به نامم زدی با خواسته خودت من مشکلی ندارم به نام تو بکنم ولی این کار تو بی احترامی به من و دخالت پدرتو هستش 

عروسی هم میرفتم خونه پدرشم نمیرفتم کسی هم حق اجازه دخالت نمیدادم

برای یه حرف اینهمه خرج انتقال سند رو دستتون میذارید . حالا مگه اونا میخوان سند رو ببینن . ول کنید . ...

شوهرم میخواد سندشو نشونشون بده که باورشون بشه دیگه 😂

منم از همینش میترسم رو بدیم بعد این دخالتاشون بیشتر بشه گرچه قبلا هم بوده ولی این جوری نبوده که بخوان بخاطر قهر کنن

سره بچه دارین گول میزنین ؟!  دوتا فرد عاقل و بالغ چرا درگیر بچه بازی یه پیرمرد میشین!!

شوهرم میخواد دل پدرشو بدست بیاره و تحمل دیدن ناراحتیشو نداره. چیکار کنیم به نظرتون؟

شوهرم میخواد سندشو نشونشون بده که باورشون بشه دیگه 😂 منم از همینش میترسم رو بدیم بعد این دخالتاشون ...

بابام ماشین گذاشته زیر پای داداشم به نام بابام بود . بعد زایمان خانومش به عنوان کادو زدیم به اسم زنداداشم . خدایا اگه اونا خانواده شوهرن ما چی هستیم پس

چرا ماشینو زدی به اسم شوهرت دوباره😂 مگه پدر شوهرت میخواست سند مهظریو چک کنه شاید شوهرت دوباره ...

شوهرم اونجور آدمی نیست نزنه پولکی نیست خودش ناراحته چرا خانوادش اینجوری میکنن ولی من دیگه نمیخوام بزنه که بعدا همچین داستانی دوباره پیش بیاد

فقط میگم  قبول نکن 😐اینحوری دفع بعدی بیشتر دخالت میکنن  بعدم چرا شما بهش گفتی به اسم کیه ...

از زیر زبون شوهرم کشیدن گفته فک نمیکرده مهم باشه براشون چون ماشین قبلیم به اسم من بوده