2777
2789
عنوان

مادر شوهر عفریته

174 بازدید | 9 پست

مادر شوهرم خیلی آدم دو بهم زن و بد جنسی هست من خیلی اذیت کرده و الان با بدبختی خودم آروم کرده بودم دوباره اومد و من بهم ریخت و رفت مادر شوهرم سنش زیاد هست و یه خونه رو ۲۰ سال قبل داده بودن به شوهرم و برادرش بخاطر یه امتیاز وام زدن به اسم مادر و دیگه بر حسب اعتماد به نام مادر شوهرم مونده و شوهرم ۳ دنگ خودش زبانی فروخته به برادرش که شریکش هست و قرار شده خونه کامل مال برادر شوهرم بشه مادر شوهرم وبعد ازدواج ما خیلی من و شوهرم  اذیت میکرد (خیلی خیلی خیلی ) .

حدودا یک سال قبل برادر شوهرم عقد کرد و دختر آورد و برادر شوهرم و مادر شوهرم و خواهر ها هم خیلی به اون  جاریم اذیت کردن البته خود دختره هم دختر زرنگی بود تا دختر بعد چند ماه قهر کرد و برای برگشتش شرایط گذاشت که کسی قبول نکرد و خواهر مادر هاش هم گفتن طلاقش بده و پا در میانی نکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و خیلی جنگ روانی راه میندازه تا درگیر شدن و برادر شوهرم چند تا سیلی زده بهش خیلی کار اشتباهی کرده ولی مادره هم رعایت حال پسرش نمیکنه و میگه باید زنت طلاق بدی و خونه رو بهش نمی ده و از خونه هم بیرونش می‌کنه و اون روز گفته برو از شوهر من پولی که دادی بگیر و دختر هاش حمله کردن به شوهرم که باید اون پول بدی ما می‌خواهیم برادر شوهرم از خونه بندازن بیرون 

تمام نفرین میفرستن که خدا نمی‌گذارم شما زندگی کنید و از این اراجیف در حالی که خودشون زندگی مردم بهم میزنن خوب و خوش زندگی میکنند و ما فقط بخاطر آرامش ازشون فاصله گرفتیم