2777
2789
عنوان

پدر شوهرم یه ماهه باهامون قهره چون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 100 پست
تو و شوهرت زحمت کشیدین ولی به اسم پدرشوهرت باشه؟؟؟ اگه فک کردی میاد دوباره بزنه به نامت خیلییی ساده ...

نه عزیزم اشتباه متوجه شدی به نام پدرشوهرم نیست. اون به شوهرم میگه چرا به اسم زنت میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا  خب زبونی بگه به اسمت زده اگه ماشین رو به نامت مجدد نزنه چی؟ اگه تحت تاثیر حرف باباش قرار ...

عزیزم شوهرم اینجوری نیست میزنه به اسمم دوباره اگه بخوام تو این شکی ندارم. کلا پدرش مدلش بدبینه. حتی یادمه موقع ازدواج به شوهرم میگفت چرا میخوای زن شاغل بگیری اون زن زندگی نمیشه برات! (اینارو شوهرم بعدا بهم گفت)

عزیزم وقتی در جریان به اسم شما زدن ماشین و خونه هستن چرا درجریان کمک های خانواده ت به همسرت نیستن؟به ...

آخه از من نمیپرسن که . از زبون شوهرم حرف میکشن اونم نمیاد بگه که زنمم پول گذاشت البته بعد جریان ماشین گفت که اونام باور نمیکنن من پول داشتم و گذاشتم

پس ایراد دارن.اصلا برای رضایتشون کاری نکنین و ریز جزئیات زندگیتون رو بازگو نکنین.

دیگه شوهرم خودش فهمید نباید چیزی بهشون بگه قبلا من هرچی میگفتم نگو گوش نمیکرد الان رسید به حرفم

وای زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا بشین که به نامت بزنه  چقدر حرص خوردم از دستت چقدر دل رحمو ساد ...

عزیزم اینجوری نیست میزنه اگه بخوام. اصلا وقتی دوباره زد به اسمم میام تو همین تاپیک اعلام میکنم 😂

اهل کدوم شهرهستین؟ من اولین بار مبینم اینقدر دخالت تو زندگی یه نفرباشه

خوزستانم وبختیاری ام .من عاشق اونام اوناهم بیشتر ،بااینکه ده تا خواهر وبرادر شوهر دارم همه متاهل و بچه دار ۱۰۰نفر خانواده پدرشوهرمه ولی همه باهم خوبن

نه عزیزم اشتباه متوجه شدی به نام پدرشوهرم نیست. اون به شوهرم میگه چرا به اسم زنت میکنی

اها بهشون رو دادین دارن دخالت میکنن 

پدرشوهر منم همینه از هرچیزی تو زندگیمون خوشش نیاد میگه من نمیپسندم فلان کارو بکنید 😂

کلا هیچی بهشون نگید