2777
2789
عنوان

مرگ پسر داییم

797 بازدید | 26 پست

وای دارم درس میخونم هی یادم میوفته واسه مرگش جلو کسو ناکس چقدر جیغ زدمو گریه کردم اونم خیلی بد و زشت ک کلی ابروم رفت زنش اونقدر جیغ نزد ک من اون کارارو کردم

هی یادم میوفته خجالت میکشم تمرکزمو گرفته😑😑😑😑😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اخه الان چرا بای یادم بیوفته 🤣🤣هی ذهنم از رو درس میپره به چیزای بی ربط باعث میشه ادامه ندم اه

چند روز پيش شوهر دوستم فوت كرد رفتم خونه اش هنوز جنازه رو زمين بود پتو روش بود دخترش ١٤ سالشه اومد پيش من ديدم داره ميخنده وسط گريه گفت خاله فردا همه خواب  بابام و با لباس سفيد وسط باغ ميبينن من 😑 اون 😂

منم پسر عمم فوت کرد خیلی بدتر از تو بودم اون موقع هر دومون مجرد بودم هم بازی بچگی هم بودیم عین خواهر برادر همو دوست داشتیم هنوزم بعد ۸ سال یادش میوفتم بغض میکنم مرگ بدی داشت خیلی

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌