2777
2789

خواهرم حاملس حالش خرابه بچش تکون نمیخوره از بعد اذان مغرب  خودش اصلا نای نداره حرف بزنه دو بار سر خاک موقع دفن امید از هوش رفت یه بارم بعد ظهر مسجد تو ختم😭😭

پاش خیلی ورم کرده دراز کردیم زیرش بالشت گذاشتیم

گره رو سریشم باز کردیم داریم بادش میزنیم  بچه هم تکون نمیخوره شکمش شده مث سنگ خاله های مامانم بالاسرشن  خواهرش بمیره هیچی هم نمیخوره نمیزاره😭

هرچقدر التماس کردیم به شوهرشم گوش نداد نیاد تشیع چون اصلا حالیش نبود  الانم داره جیغ میکشه با اینکه صداش گرفته میکوبه رو پاهاش میگه چرا نزاشتین موقع باز کردن روی امید برای آخرین بار ببینمش خاله ی مامانم و زنعموم به زور دستاشو نگه داشتن نکوبه رو پاش     

دایی سیاه بختمم سه ماه بود رفته بود سر خونه زندگیش خدایا یکبار مصیبت عموم رو دیده بودیم این چی بود آوردی سرمون قربونت برم😭😭

امید قشنگم قربون اون صورت خوشگلت برم من قربون قد و بالات عزیز دل زیبا امروز چرا دیگه جوابمو ندادی هر چقدر صدات کردم چرا وقتی صورتتو بوس کردم لپمو نکشیدی مثل همیشه بگی زیبا جونی زیبا بلا    

آخ همبازی بچگیم آخ صفای قلبم😭😭

صدای من و خواهرمم گرفته اصلا در نمیاد چیکار کنیم یکم بهتر بشیم ، خونه پدربزرگم پر آدمه میرن میان اصلا نمیتونیم صحبت کنیم

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

چرا فوت شده💔

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به دلتون آرامش بده🖤

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭  به‌نام‌آزادی☝🏻

عزیزم خدا بیامرزتش روحش شاد فقط الان میتونید خواهر تون ببرید اورژانس بیمارستان

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ای وای خدا صبرتون بده😭😭😭خواهرتون و ببرید دکتر بهش سرم بزنن بعد هم ببرید خونه خودتون یا خونه مادر شوهرش یکم از این فضا دور باشه

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍