2777
2789

ما عقدیم پری شب قرار بود من و شوهرم بریم بیرون بعد گفت نمیریم کار پیش اومده و مامان اینام بردم دو شنبه بازار و فلان.... گفتم عیب نداره گفت فردا شب هر جور که بشه میریم حتما حتما بعد دیدم خبری ازش نیس تا دیشب ساعت ۶ شب بود زنگ زد گف نمیدونم چرا چند شب می خوام بریم بیرون نمیشه گفتم چرا گف امشب گفتم میریم اومدن دیدم خونه کلیپ مهمان داریم دختر خاله هاش هستن و مامان جاریم هست گفتم اگه تو می خواستی مت میتونستیم بریم دو تا داداشت خونه هستن مامان و  خواهرت خونه هستن گف یعنی تو میگی من نمی خواستم بریم گفتم منظورم اینه ک داداشت اینا خونه هستن تو میتونستی بیایی بریم گف تو خیلیی عجله داری حتما باید امشب بریم گفتم من عجله ندارم گفت آره تو میگی تو اگه می خواستی مگ من نخواستم گفتم خب اگه می خواستی میتونستیم بریم کفت نه من خواستم گفتم یعنی تو نخواستی گفت نه من نخواستم گفتم باشه و قط کرد بعد چند ساعت اس دادم فلانی جان کجایی گف خیلی بد اخلاقی گفتم بنظرت من بد اخلاقم گفت بدون نظر تو واقعا بد اخلاقی بعد اس دادم یه چیز های شخصی بود گفتم بعد ج نداد بعد گفتم شب بخیر رفتم وات دیدم استوری گذاشته دلم طاقت دوری نداره من براش یه کلیپ فرستادم با استیکر بعد بیرون وات اس دادم سلام عشقوکم بیداری اینم دید جواب نداد کلیپ وات دید ج نداد بعد عکسش میکس آهنگ بود گذاشته بود ارسالی از بهترین مخاطبم دیگ قسم خوردم نرم سراغش چیکارر کنم بنظرتون جه کاری چه رفتاری الان درسته و اینم بگم مامان جاریم هیچی بیشتر بخاطر دختر خاله هاش نیومد

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچگانه رفتار کردی.خب مهمون داشتن یکم درکتون رو ببرید بالا بعد ازدواج کنید خواهشا

خب چرا من سر کار میزاره

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
مهمون داشتن دیگ خیلی سختش نکن..

الان جواب نمیده منم قسم خوردم اس ندم چه کنمم

بچگانه رفتار کردی.خب مهمون داشتن یکم درکتون رو ببرید بالا بعد ازدواج کنید خواهشا

اتفاقا خیلی کوتاه اومده.شوهرش باید الویت زنش باشه نه بازار رفتن مادر و خواهرش و مهمونای مادرش!

تو که روی حرفت وای نمی ایستی وناراحتی خودت برات مهم نیست چرا باید برای اون مهم باشه بعد اون رفتارش دست پیش گرفته قشنگ سرت کلاه گذاشته تو هم افتادی دنبالش کلی کیف کرده محبت هم  نداده یه ذره تحمل کن برای خودت ارزش قائل شو

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
حق با شماست اولویت زندگیش باید شما باشی نه دختر خاله یا مامان زن داداش یا هر کس دیگه مهمونم بود میت ...

خب آره همین بگو خیلی ناراحت شدم

چرا انقد دنبال بهونه بوده مهمون خونه خیلی ربطی به پسر خونه نداره وقتی قرار گذاشتین بنظرم باید عملی میکرد یکم می‌نشست باهاشون بعد پا میشد میومد دنبالت 

از لحاظ مالی اوکیه؟یعنی میگم شاید دست و بالش خالی بوده با بیرون رفتن راضی نبوده