2777
2789

من میرم درمانگاه خیلی کم غذا میخورند .

لاغرند .

صورتشون شفافه .

پزشک قدیمی ما کلا لاغر بود .

ماه رمضون افطاری فقط درحد نون پنیر سبزی بود .

دختر فامیل مون پزشکه گفته بود مامان قند شکلات نخور .همشون لاغر شده بودند .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

آره و غذاهای سالم هم میخورن سبزیجات

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میدونن سالم باشن بهتره

همه چیز به اندازه بخورن

بعدم کم بخورن مغز میفهمه و معده هم عادت میکنه

مثلااینهایی که بعد غذا شکلات و شیرینی میخورن مغزشون عادت کرده و فرمان میده دوبار نخورن ترک میکنن

مثلا من شیرینی دوست دارم اما یکی بیشتر نمیتونم بخورم

یا بستنی خیلی کم میخورم تو تابستان مثلا همه میخوردن من نهایتا دوهفته یکبار یک نصفه میخورم

من نیمچه پزشکم ترم 3 ام🤦♂️ ولی سعی میکنم غذای سالم بخورم یعنی از همون دبیرستانا چون میخونم چه ضرری برام داره وقتی یه چیز میخورم مثلا یه سیب تا تهش که چه مراحلی تو بدنم میگذره میاد جلوی چشمم چه موادی به بدنم اضافه میکنه چه اسیبی میزنه ایناا... دیگه سعی میکنم غذای خوب بخورم البته قبل پزشکی خوندمم اینطور بودما ولی ااون موقع به مراحلش اینا فکر نمیکردم از سر اجبار مامانم چیزای مضرو کم میخوردم