2777
2789

بارها دیدم تو تاپیک ها یه سری مجرد ها فکر میکنن کسی جدا شه باز ازدواج کنه با پسر مجرد حق اینارو خورده😐😐😐😐😐

نگران نباشید هنوز شوهر هست😂😂😂

یا توهین میکنن میگن در حال تعویضن

از کجا معلوم فردا ردزی برای خودتون اتفاقنیوفته؟اونوقت شما اینطوری شدین دیگه ازدواج نکنین حق کسی خورده نشه.باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشنیدم دور واطرافم اتفاقا خودمن به کسی که جداشده میگم با مجرد ازدواج کنی بهتره

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

حالا من کاری ندارم به این که گفتی

ولی چرا مطلقه ها انقدر اصرار دارن شوهر دوم سومشون مجرد باشه؟ چرا به مطلقه اخ و پیف میکنن؟

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اسکلن بابا ولشون کنن اینا تشنه ی شوهرن

خودشون نگران اینن نکنه کسی نگیرتشون بعد میان گیر میدن چرا اینایی که جدا شدنشوهر میکنننن حق ماعه😐😐😐اخه ادم انقدر حقیر

همیشه یه گاردهایی بین خانم های مطلقه و خانم های مجرد یا بین خانم های شاغل و خانم های خانه دار وجود داره چون بستره جامعه مرد سالار این بازیای رقابتی رو شکل میده ادم عاقل درگیر این حرفا نمیشه برعکس با سرعت و سماجت میره سراغ ساختن زندگی خودش

بین اقایون بیکار و شاغل یا اقایون طلاق گرفته و مجرد هرگز این حرفا نیست چون جامعه مرد سالار دید متفاوت به این ها نداره و رقابت برای فرصت های محدود بینشون شکل نداده

اینا تبعات جهان سومی بودنه هرچقدرم انکار کنیم واقعیت اینه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حالا من کاری ندارم به این که گفتیولی چرا مطلقه ها انقدر اصرار دارن شوهر دوم سومشون مجرد باشه؟ چرا به ...

اخ و پیف نمیکنن گلم

من مجرد بودم خواستگار مطلقه و مجرد داشتم الانم که جدا شدم(مطلقه نیستم)همه جوری دارم و بستگی داره کدوم خوب باشه که ازدواجکنم و ربطی به این چیزا نداره