2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر دختر خاله اش نیومد بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 71 پست
 دور از جونت .نه ببین قهر نکن که کلا حرف نزنی یا جواب ندی مردا غدن اینجوری میخوره تو پرش کلا دی ...

چشم 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم .میتونم تصور کنم که دلشوره داری و ذهنت درگیره ولی با یکم مدیریت زنانه درستش میکنی🌸 ...

انشالله 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

سلام خانومی. همه نظرات دوستا رو بخون بعد خودت ببین روحیه شوهرت چه مدلیه. یکی میگه محل نزار یکی میگه هیچی نگو باید خودت تو زندگی برسی به اینکه چه رفتاری رو شوهر اثر داره. تهش خودت باید قلق مرد زندگیتو بفهمی و دست بگیری

خیلی ساده و بی سیاستی حداقل بعدش انقدر خودتو کوچیک نمیکردی

اره

سلام خانومی. همه نظرات دوستا رو بخون بعد خودت ببین روحیه شوهرت چه مدلیه. یکی میگه محل نزار یکی میگه ...

سلام عزیزم آره ولی مم اصلا مغزم کار نمی کنه

سلام عزیزم آره ولی مم اصلا مغزم کار نمی کنه

من تجربه شخصیم رو میگم بعد هفت سال زندگی با جارو جنجال و دعوا به هیچ کدوم از خاصته هام نرسیدم. تو ارامش و سیاست زنانه بهتر میتونی به خاصه هات برسی. همیشه قبل این که دعوا راه بندازی به این فکر کن خب بعدش چی اگر مث الان دست پیش رو گرفت چی. پس یه راه دیگه رو امتحان کن. البته الان با شرایطی که به وجود اومده دیگه فعلا طرفش نرو داری بهش لو میدی طاقت قهر و دوریش رو نداری پررو میشه. ولی اگه دیدی کوتاه اومد زیاد کشش نده

من تجربه شخصیم رو میگم بعد هفت سال زندگی با جارو جنجال و دعوا به هیچ کدوم از خاصته هام نرسیدم. تو ار ...

باشع گلم