2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر دختر خاله اش نیومد بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 71 پست
اتفاقا خیلی کوتاه اومده.شوهرش باید الویت زنش باشه نه بازار رفتن مادر و خواهرش و مهمونای مادرش!

نظر من مخالف نظر شماست

فکر میکنید ازدواج میکنید کلا دیگه طرف خانوادشو بزاره کنار خانواده ای که سالیان سال باهاش بزرگ شدن.

ایشون هم قصد نداشته خانومشو نبره.بهش گفته عجله نکن میریم.بالاخره کار پیش اومده براش 

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مهمونه‌ مهمون. مگه میدونسته مهمون دارن؟ میگه رفتم خونه دیدم مهمون داریم

خب یه احوال پرسی می کرد می اومد 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
خوب توام میرفتی پیشش باشی فرداشب باهم می‌رفتید عزیزم نمیشد؟ ناراحتی نداشت

خب من دعوت نمی کنن چطور برم یه شب خودم رفتم مادر شوهرم همش می گف مامان نیومد و فلان که مثلا ضایع ام کنه جلو بقیه مهماناش

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
خب آره همین بگو خیلی ناراحت شدم

منم بودم ناراحت میشدم دختر خاله چه ربطی به شوهر شما داره اونا ک خونه شمادونفر نیومدن خونه خالشون رفتن

بعد اینکه ازقبل بشما قول داده قولش مهم یا مهمون سرزده ک بهم ربطی ندارن؟

تو که روی حرفت وای نمی ایستی وناراحتی خودت برات مهم نیست چرا باید برای اون مهم باشه بعد اون رفتارش د ...

یعنی اصلا نرم سمنش؟

من مقصرم بنظرت

نظر من مخالف نظر شماست فکر میکنید ازدواج میکنید کلا دیگه طرف خانوادشو بزاره کنار خانواده ای که سالی ...

نه من نمیگم بذاره کنار.هرچیزی جای خودش.کسی که ازدواج میکنه چه دختر چه برسه الویت همسرشه نه مادر نه خواهر برادر نه خاله نه عمو اول همسر.تازه باز یه بارم قرار و به خاطر خانوادش کنسل کرده اسی کوتاه اومده بازم ابنکارو کرده و دست پیش هم گرفته!

دیگه زنگ و پیام نده دست پیش گرفته.تو الان باید شاکی باشی!انگار زیادی وابسته س به خانوادش

آره خیلیی من چطور دست پیش بگیرم مثلا چی بگم

خب یه احوال پرسی می کرد می اومد 

حالا نمیشد دعوا نکنی امشب  میرفتید بیرون؟

خیلی جلوه ی قشنگی نداره از بیرون بری ببینی مهمون تو خونه اس بعد پاشی بیایی بیرون باز

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خب من دعوت نمی کنن چطور برم یه شب خودم رفتم مادر شوهرم همش می گف مامان نیومد و فلان که مثلا ضایع ام ...

به نامزدت بگو به شوخی جای من خالی پیششت، که خودش بگه بیای، مردا کلا باید همه چی رو یادشون بدی 

چرا انقد دنبال بهونه بوده مهمون خونه خیلی ربطی به پسر خونه نداره وقتی قرار گذاشتین بنظرم باید عملی م ...

آره در حد یه بیرون رفتن داره

شما توخونتون مهمون باشه میری بانامزدت بیرون ؟یعنی میگی دخترخاله هاشو تاحالا ندیده بوده الان دلبسته ش ...

یه بار نیس دو بار نیس اون سری دعوتش کردیم نیومد ک دختر خاله هام اومد فلانننننن